Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
и јас не верувам многу во ова, зашто имам пратено неколку пати и ништо.
ама ај може ке и дадам уште една шанса на Кока Колава

Се подув од пиење брат и праќање кодови ама судено ми е да не ми се падне ништо ама не губам надеж јас верувам дека ќе падне едно телефонче :D

Јас не сум по такви работи. Порано пробував сега воопшто не зошто само пари трошам.

Ми се падна еднаш маичка пред многу години, само глупото беше што морав да акам до Железара или кај и да е Пивара не се сеќавам :D, не знам што толку не можеа во продавничката што си ја купил кока колата да ти ја достават наградата.

Не верував и јас дека ги даваат наградите, но завчера прати дечко ми порака, и сега му се јавиле дека е добитник на телефон:) значи уште еден нов телефон за мене, а само што ми купи еден пред 3-4 дена.
а само еден код прати??

Кое време од денот/вечерта најчесто сте ги праќале кодовите ? :D
Јас се навечер кај 12/1/2 часот ги праќам се така се погодува и ништо.... :eek:

јас 7 пратив едно по друго и за два кода повратна порака не ми стигна и добив ручка од тупан (n)

да, претходно немаше пратено.Тоа ти е среќа:)Изгледа нема врска колку пати си пратил.
Многу нормално дека има врска колку пати си пратил код.

Не ја обвинувајте одма пвара за манипулации и местенки, не им се исплати. Само ќе ви кажам, имајте на ум колку кафичи има во Македонијава, и колку стаклени шишиња кока-кола промет прават дневно. И мислете си дека не ги праќаат масовно кодовите.

Испив 20 кила кафе со наградна игра, испив 100 литра кока кола, прочитав 100 весника со гребка, земав 100 стикчиња рексона со код и ништо бе брат..... толку ли сум малер или незнам што е работава???

Кое време од денот/вечерта најчесто сте ги праќале кодовите ? :D
Јас се навечер кај 12/1/2 часот ги праќам се така се погодува и ништо.... :eek:

За џабе ги праќаш после 12. На амбалажата пишува дека во игра влегуваат само кодовите испратени од 7.20 до 00.00.

За џабе ги праќаш после 12. На амбалажата пишува дека во игра влегуваат само кодовите испратени од 7.20 до 00.00.

Па кога ги испраќам, и во повратната порака ми вели на пример вашиот код е испратен и ќе учествува во извлекувањето во 7:20 ....

Нц. Кодовите испратени по 00.00 се за извлекувањето во 7.20. Не пропаѓаат кодовите, само нема извлекувања навечер.

Изгледа и јас џабе праќам. Ништо нема, ниту пак некој што го знам има добиено. А, на секои 2 часа толку никој близок да не добие нешто, ми е чудно. Можеби сепак даваат, ама на секои 2 дена. Или поретко.

Ги праќам сабајлечки кај 8 сааат по 7 8 одеднаш и пак ништо :Ѕ преку 30 35 капацинја иам пратено...

Од еднаш пратете 10 и ваљда ќе добиете нешо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom