Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Јас добив маица од кока кола кога се собираа поени. Толку собрав јбг. Али како ме заебаа еднаш мајку им шајку. Имаше наградна игра од фанта и главна награда беше патување на Ибица и играм јас тоа наградата и ми се јавуваат по телефон и ми вика „честитки добитник сте на награда, ве молиме дојдете да си ја подигнете на таа и таа улица“. Ја цветнав. Викам чим лично ти се јавуваат ова ќе да е главната награда. И си викам чек сеа кој да зеам со мене, оти за двајца беше. И идам таму со моите таков насмеан од уво до уво па пак до уво и кога ми дадоа капче ми идеше од глава да им го треснам. Мајку им шајку.

Еднаш ми се паднаа и водени боици.. ми беше срам да ги зеам, а и да кажам од каде ми се паднаа. :(

Пратив код и може ли да ми кажите колку време трае т.е. до кога да чекам 24 часа и ако нема ништо толку ?

Пратив код и може ли да ми кажите колку време трае т.е. до кога да чекам 24 часа и ако нема ништо толку ?
од кога ќе го пратиш кодот треба да добиеш повратна порака со информации...

од кога ќе го пратиш кодот треба да добиеш повратна порака со информации...

Добив повратна порака дена кодот е испратен во толку часот,таа и таа дата и ако добијам награда ќе бидам известен. Мене тоа ми е јасно само не ми е јасно дали мојот код во наредните 24 часа само може да биде "одбран" или до крајот на наградата или има некој рок.

Добив повратна порака дена кодот е испратен во толку часот,таа и таа дата и ако добијам награда ќе бидам известен. Мене тоа ми е јасно само не ми е јасно дали мојот код во наредните 24 часа само може да биде "одбран" или до крајот на наградата или има некој рок.
друже имаш во повратната порака убаво пишано....вашиот код ......... важи за извлекувањето во толку и толку часот..види ја убаво пораката

Не верував и јас дека ги даваат наградите, но завчера прати дечко ми порака, и сега му се јавиле дека е добитник на телефон:) значи уште еден нов телефон за мене, а само што ми купи еден пред 3-4 дена.

Не верував и јас дека ги даваат наградите, но завчера прати дечко ми порака, и сега му се јавиле дека е добитник на телефон:) значи уште еден нов телефон за мене, а само што ми купи еден пред 3-4 дена.
msn-emoticon-lol-126.gif

Ама го кажа ова, како тој да нема право на телефон/

Јас како најпретставителен според мојот аватар можам да ви кажам дека ги даваат наградите :)

msn-emoticon-lol-126.gif

Ама го кажа ова, како тој да нема право на телефон/
епа ако не бев јас, немаше ни да ја земе кока-колата ни да го прати кодот :) среќа му носам, блазе него што ме има хахахаха

• Ми се допаѓа
Reactions: RZ
јас испратив и ми стаса ова пораче:
Tvojot Kod XXXXX e registriran za izvlekuvanjeto vo 13h:35 min, 23.6.2011. Ako si dobitnik za nagrada, ke bides izvesten!

и јас не верувам многу во ова, зашто имам пратено неколку пати и ништо.
ама ај може ке и дадам уште една шанса на Кока Колава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom