Wimbledon, 13.06 - 03.07.2011

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ќе го освои Вимболдон, оваа година, во машка конкуренција ?

• Рафаел Надал

Гласови: 20 32,3%
  • Новак Џокович

Гласови: 17 27,4%
  • Роџер Федерер

Гласови: 22 35,5%
  • Енди Мареј

Гласови: 0 0,0%
  • Робин Содерлинг

• Давид Ферер

• Енди Родик

Гласови: 3 4,8%

• Вкупно гласачи
    62
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
261406_220685251304997_100000905719377_620328_5413702_n.jpg

This is joke. Joke? THIS IS DJOKOVICCCCCCCCCCCCC !!!!!!!!!
Новиот број 1 во светот. THE JOKER !

PS. Šta se gubiš k'o Nadal sa prve pozicije ATP liste ? :D :D :D :D

Па јас не обвинив никого дека е самобендисан, така да џабе се изнапиша.... Таман си е бодувањето иначе :)
Не се изнапишав за џабе знај...ама бодувањето е педерско разбери, пред две години знаеш кој се бунеа??? Ако незнаеш џабе навиваш за Ноле...Надал и Ноле беа тоа!!!

Епа и Надал кога си играше со извињење к*р со Ноле, Федерер па не викаше јас сум д БЕСТ туку секој пат одличен беше противникот само што имав повеќе среќа од него и секогаш викал за со Федерер иако го победувал подобар си од мене, така да не се губете многу сеа коа е прв на непоштен начин иако не е негова вина туку педерското бодување.

Дај бе доста сереш.

Епа и Надал кога си играше со извињење к*р со Ноле, Федерер па не викаше јас сум д БЕСТ туку секој пат одличен беше противникот само што имав повеќе среќа од него и секогаш викал за со Федерер иако го победувал подобар си од мене, така да не се губете многу сеа коа е прв на непоштен начин иако не е негова вина туку педерското бодување.
Кое бодување не заебавај 51-1 има годинава. Каков непоштен начин ? Препрочитај се другпат шо пишуваш. Четири пати по ред го гази Надал. Шо треба повеќе ?
А сеа Мареј се надевам ќе го реши Надал, мада и у финале да иде ќе падне од Ноле.

Боли,а?
Прв на непоштен начин?
49 победи од 50 утакмици во 2011, 4-0 против Надал во 2011, тоа е непоштено?

Не, братче. Џоковиќ го симна Надал во најдобрите години од тронот, ќе се чека некоја нова генерација да го смени Новак, бидејќи Надал одсега само надоле може да иде.

Јас стварно не знам колку треба да доминира за да биди поштено прв.

Боли,а?
Прв на непоштен начин?
49 победи од 50 утакмици во 2011, 4-0 против Надал во 2011, тоа е непоштено?

Не, братче. Џоковиќ го симна Надал во најдобрите години од тронот, ќе се чека некоја нова генерација да го смени Новак, бидејќи Надал одсега само надоле може да иде.
Бодувањето си го направи своето, разбираш ти??? Иначе Надал ќе бегаше над 3000 поени сеа и све ќе беше како што треба.

Надал отсега само надоле хахахахаххахахахахахахаххахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахахха заутре 11 титула ја имаме.

Не се изнапишав за џабе знај...ама бодувањето е педерско разбери, пред две години знаеш кој се бунеа??? Ако незнаеш џабе навиваш за Ноле...Надал и Ноле беа тоа!!!
Секако дека знам за поплаките, не мора да значи дека се сложувам со него ако навивам за него :) А така напишав ептен дека заради тоа бодување е прв :) Иако знам дека нема да се задржи многу, сепак :) И ајде идам сеа Мареј да го бодрам :p

Бодувањето си го направи своето, разбираш ти??? Иначе Надал ќе бегаше над 3000 поени сеа и све ќе беше како што треба.
Да беше бодувањето како ти сакаш, Федерер уште 15 години ќе беше на прво место.

Бодувањето ти беше супер кога му одговараше на Надал на сметка на Федерер во 2009?
А сега е педерско бодување? Ех, хипокритици.

Секако дека знам за поплаките, не мора да значи дека се сложувам со него ако навивам за него :) А така напишав ептен дека заради тоа бодување е прв :) Иако знам дека нема да се задржи многу, сепак :) И ајде идам сеа Мареј да го бодрам :p
Не се бунам што е прв туку ми е за бодувањето како стигнал до првата позиција:)
--- надополнето: Jul 1, 2011 3:47 PM ---
Да беше бодувањето како ти сакаш, Федерер уште 15 години ќе беше на прво место.

Бодувањето ти беше супер кога му одговараше на Надал на сметка на Федерер во 2009?
А сега е педерско бодување? Ех, хипокритици.
Абе друже знам дека горите моментално ама не се фрлајте по 500 души на 1:) Никогаш не сум го сакал ова бодување за џабе ли се бунеле и професионалци како Надал и Ноле???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom