Скапи испити и често повеќекратно полагање за возачка дозвола

Член од
9 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
72
На тестовите или на полигон не можат да те бутнат за џабе, единствено самио можеш да си бидеш крив..
За на градска добро се знае шо ти треба за да минеш на прва...

Не знам колку комисии има у Скопје и другите поголеми градови, али тука кај нас за неколку градови од источна Македонија е само една комисија и мора да се полага кај нив. Нема избор, нема конкуренција.

Инаку, денеска положив градска од втор пат :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
е тие маме ебаваат, и да не направиш никаква грешка, ти кажуваат у лице дојди си нареден пат не може се на прва.
ццц дај не заебавај, кај има ова одма да се пријави, ако извозам без грешка ќе поминам од прва па последно нека ми е

G

GucciMane

Гостин
Еден другар кога му влегде у колата му рекле, овој пат ке биде. И при возењето му кажувале пред пешачки, пази ти идат пешаци, му кочел тој шо седи напред..Значи решиле него ке го пуштат па што сака нека направи. Стварно се ненормални. Више ми се одмили и кола и возачка и се.
ПС. у петок полагам по 5-ти пат и ако не положам ке ги отерам у п.м. па што сака нека биде. Така да си знаете :ROFLMAO:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Која автошкола е најдобра? Планирам летово да средам работа со возачката :)
ПС. почетник сум, никад неам возено

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Инаку ми се свиѓа вака што е поригорозно, не личеше на ништо тоа претходно и тој што требаше и тој што не требаше земаше возачка, па утре поради негова грешка може ти да патиш.
Абе ајде, ти си имаш и лесно ти е за другите да кажуваш...
И не се во право да буткаат за глупости, за некои ситни грешки кои и најискусните возачи ги прават!
Само за софра се. Уше пред да влезеш у кола знаеш дека прво треба да ги најадеш, напоиш, па да идеш на полагање. Или едноставно спреми уше 50 евра...или ако поминеш од прва, е стварно си среќлија :D

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
таткоми кога полагал ( на времето ) иснстукторот му рекол: застани, ми се моча ..тато најпрвин се двоумел, пошто немало каде да се паркира,ама после пуштил срце, застанал, и овој го бутнал .. :D

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
таткоми кога полагал ( на времето ) иснстукторот му рекол: застани, ми се моча ..тато најпрвин се двоумел, пошто немало каде да се паркира,ама после пуштил срце, застанал, и овој го бутнал .. :D
Абе јас кога возев авто школа, со инструкторот шетавме натаму наваму да си збркаме приватни работи успат :). Ама инструктор никогаш не бил во комисија истиот...

Така да можно е член на комисијата да барал да застани.

Југославијо вратисе со твоите тестови за возачка...
Добри беа, 12 знаци, 24 одговори. И тоа се разликуваа во еден збор. Оди да те видам положи ако не седниш салам да научиш.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
Полагајте сега па че видите дали можи на прва не ми кажувајте за пред 20 години.. Јас полагав пред 1 месец од 15 мина сите на полигон положивме од прва, а на градска сите на бапка па после вторио пат положив ... А комисијата битолска ... И се чудам оти од битола за А ида прилеп да полага ???

Член од
17 март 2009
Мислења
65
Поени од реакции
34
После како да не ти биде страв кога си низ сообраќај, било како пешак или возач... Се фаќаат ли врски за возачка? Тоа што ве буткаат е за ваше добро!

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
хахахахаха цепки се коментариве, туку јас теоретското полагање го положив без ниедна грешка, а практичното го положив со многу грешки :D а пак брат ми покасно кога полагал теоретски имало еден постар чоек во групата за полагање и откога им ги поделиле тестовиве чоеков на цел глас пред сите им викнал на тие од комисијата абе мене сте ми дале пополнет тест!!! :ROFLMAO: патосителна ситувација, заборавил дека треба да положи :rolleyes:

Член од
14 август 2010
Мислења
104
Поени од реакции
22
Еден другар кога му влегде у колата му рекле, овој пат ке биде. И при возењето му кажувале пред пешачки, пази ти идат пешаци, му кочел тој шо седи напред..Значи решиле него ке го пуштат па што сака нека направи. Стварно се ненормални. Више ми се одмили и кола и возачка и се.
ПС. у петок полагам по 5-ти пат и ако не положам ке ги отерам у п.м. па што сака нека биде. Така да си знаете :ROFLMAO:
ccc kako moe da lupas vakvi gluposti? kako resile da go pustat pred da vidat kako vozi. daj ne se lazete megu sebe, sakate samo da polozite pa makar i da nemate pojma od vozenje. i cim po 5 pati si padnal znaci ne si za u soobrakaj. poubavo zemi si skuterce (ke si polozis samo test) ili pak zemi si tocak (bez navreda)
--- надополнето: Jun 30, 2011 12:24 PM ---
Абе ајде, ти си имаш и лесно ти е за другите да кажуваш...
И не се во право да буткаат за глупости, за некои ситни грешки кои и најискусните возачи ги прават!
Само за софра се. Уше пред да влезеш у кола знаеш дека прво треба да ги најадеш, напоиш, па да идеш на полагање. Или едноставно спреми уше 50 евра...или ако поминеш од прва, е стварно си среќлија :D
e pa be drugar taa sitna greska moze i zivot da zeme. vie taka mislite deka uste so 50e i ke pominete. toa vreme pomina
ti ako znaes da vozis nema nikoj da te butne.

T

Tetro

Гостин
Некој треба и по 25 пати да паѓаат. Срамота е да не знаеш знаци да гледаш. Трупец да си, ќе научиш, ебаго.

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Од колку години можеш да возиш автошкола??

G

GucciMane

Гостин
ccc kako moe da lupas vakvi gluposti? kako resile da go pustat pred da vidat kako vozi. daj ne se lazete megu sebe, sakate samo da polozite pa makar i da nemate pojma od vozenje. i cim po 5 pati si padnal znaci ne si za u soobrakaj. poubavo zemi si skuterce (ke si polozis samo test) ili pak zemi si tocak (bez navreda)
--- надополнето: Jun 30, 2011 12:24 PM ---

e pa be drugar taa sitna greska moze i zivot da zeme. vie taka mislite deka uste so 50e i ke pominete. toa vreme pomina
Добро ај лажам, тролам тука и билдам постови!

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Прво, не сум другар, женско сум, во женски род е никот...ц ц ц, абе дете немаш гледано ти шпански серии изгледа :ROFLMAO:
Значи ретко кога зависи од тоа колку прецизно и убаво знам да возам. На некој треба џебот да му се полни и крај. Не е поминато тоа време кога со пари се купува возачка. Кај е тоа време кога за возачка дозвола се на се чинеше околу 200евра, зашто сега волку скапо го направија!?
И грешки се прават нормално. Ама не прават само почетниците грешки, туку СИТЕ, дури и искусните...
Зависи од тебе како возач, колку си претпазлив. Комисијата од една вожња, каде знае дека шоферот ќе пази, не може да процени кој ќе биде добар возач, а кој не...може само да претпоставува...

Kajgana Shop

На врв Bottom