Мачорка
Shining Star of Paektu Mountain
- Член од
- 25 февруари 2011
- Мислења
- 1.955
- Поени од реакции
- 12.543
Не, ти си имаш проблеми во развојот...Уште еднаш те прашувам, кои соросоиди се лидери на протестите?Тврдиш имало соросоиди, па после викаш не им пишувало на грбот дека се соросоиди.Епа од кај знаеш дека се соросоиди?Сабина од Амазон ти гледаше на карти?Бујрум покажи докази, престани да тролаш без врска.Покажувате слики и тие ви се единствен доказ за вашите теории на заговор дека сите се соросоиди, по таа логика ете и јас ќе покажам слика со Грујо и Сорос и таа ќе ми биде доказ дека ете Грујо е соросоид.Дали сега ти е малку појасно,лоботомиран полтрону, или треба уште попросто да ти објаснам?А зошто се сретнале Сорос и Грујо ? колку знам он се има сретнато со Гадафи и со Мугабе и после диктатор стана абе толку површно ги гледаш работиве,јес да си женска,ама колку годинки имаш? заврши ли средно ?
И немој те молам да ме прашуваш колку години имам, со цел памет , мртов озбилен отвори тема како да ја "опнеш" комшиката и совети ти даваа деца од седмо одделение, кои очигледно се попаметни од тебе.