- Член од
- 5 септември 2009
- Мислења
- 3.528
- Поени од реакции
- 619
Кој новости ?
ќе има новости наскоро
Нека го напраат неограничен да не се замараш уопште
неограничен после 300 гб на 1 мбитќе има новости наскоро
Ако е можно, супер, конкуренција е добредојденаМакедонскиот телекомуникациски оператор, Кејблтел ДООЕЛ Скопје, на 15.06.2011 го најави почетокот на новата интернет ера - нови брзини за сите корисници од 10 Mbps до 50 Mbps, со комплетно неограничен трансфер..LOL
t-home ги има одамна тие брзини со оптиката, 500gb трансфер, со скоро дупло поскапи цениМожно е ,а Т-Хоме што праи,ништо/
Која оптика? Каде ми е оптиката, да не речам сонцето... Ништо не прават тие со оптиката ни пола Скопје нема оптика, кај мене нема ни кабли уште поставено, а живеам близу центар. Оптиката ја признавам кога 85% од ти-хомџиите во Скопје ќе ја користат, вака како да не постои.t-home ги има одамна тие брзини со оптиката, 500gb трансфер, со скоро дупло поскапи цени
тоа е тоа
хахаха ја немам опција, ти домци мене ми доаѓаат ко монапол три макс, тељефон, тељевизија и нет. Според квалитетот на нетот и телефонијата јас мора со нив крајстајци да садам, другите се бетер, немаат тоа што ни требаСамо уште ние останавме од целиот свет со лимит, цел свет работи веќе без лимит, Знам дека темата е за Телеком АДСЛ ама зашто бе луѓе слепи ли сте зашто сеуште дозволувате да ви јаде телеком нафака, Нематели некоја друга опција да се префрлите......Преку граници на нормалата им се цените, јас незнам колку плата треба да зимаш за да си дозволиш услуга од Телеком?????