Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Веројатно ќе зголемуваат лимит.. Ај нек го напрает 50-60 ГБ и немам гајле :D...

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571

ќе има новости наскоро

изјасни се кажи шо како....
трафикот да не го дуплираат? од 250 гб на 300 гб според нивната глупа логика
власи едни

Нека го напраат неограничен да не се замараш уопште :)
ќе има новости наскоро
неограничен после 300 гб на 1 мбит

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Македонскиот телекомуникациски оператор, Кејблтел ДООЕЛ Скопје, на 15.06.2011 го најави почетокот на новата интернет ера - нови брзини за сите корисници од 10 Mbps до 50 Mbps, со комплетно неограничен трансфер..LOL

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Македонскиот телекомуникациски оператор, Кејблтел ДООЕЛ Скопје, на 15.06.2011 го најави почетокот на новата интернет ера - нови брзини за сите корисници од 10 Mbps до 50 Mbps, со комплетно неограничен трансфер..LOL
Ако е можно, супер, конкуренција е добредојдена (y)

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Можно е ,а Т-Хоме што праи,ништо/

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Што се брзаш знаш дека они реагираат една година подоцна ;)

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Епа Ти Дома ќе прави нешто инаку црно им се пишува, да дремат додека други се развиваат не е на арно. Кога ќе почнат луѓево да се префрлаат ќе им се отвори дизната. :rolleyes:

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
t-home ги има одамна тие брзини со оптиката, 500gb трансфер, со скоро дупло поскапи цени
тоа е тоа
Која оптика? Каде ми е оптиката, да не речам сонцето... :ROFLMAO: Ништо не прават тие со оптиката ни пола Скопје нема оптика, кај мене нема ни кабли уште поставено, а живеам близу центар. Оптиката ја признавам кога 85% од ти-хомџиите во Скопје ќе ја користат, вака како да не постои. (n)

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Само уште ние останавме од целиот свет со лимит, цел свет работи веќе без лимит, Знам дека темата е за Телеком АДСЛ ама зашто бе луѓе слепи ли сте зашто сеуште дозволувате да ви јаде телеком нафака, Нематели некоја друга опција да се префрлите......Преку граници на нормалата им се цените, јас незнам колку плата треба да зимаш за да си дозволиш услуга од Телеком?????

Член од
24 мај 2010
Мислења
2.048
Поени од реакции
4.640
Само уште ние останавме од целиот свет со лимит, цел свет работи веќе без лимит, Знам дека темата е за Телеком АДСЛ ама зашто бе луѓе слепи ли сте зашто сеуште дозволувате да ви јаде телеком нафака, Нематели некоја друга опција да се префрлите......Преку граници на нормалата им се цените, јас незнам колку плата треба да зимаш за да си дозволиш услуга од Телеком?????
хахаха ја немам опција, ти домци мене ми доаѓаат ко монапол :ROFLMAO: три макс, тељефон, тељевизија и нет. Според квалитетот на нетот и телефонијата јас мора со нив крајстајци да садам, другите се бетер, немаат тоа што ни треба :confused:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Во америка плаѓаат 10 $ за неограничен интернет што е некаде околу 420 до 450 денара па сега видете си ја разликата а колку да ве потсетам t-home и mobile има и таму :)

Kajgana Shop

На врв Bottom