Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Аман Зоте од тебе, пред европско во кошарка го дрвиш, сега исто дај ти се измислуваш некој глупости, кој ти кажа тебе?Борко Ристовски?Аман ...
Знам дека вистината боли ама како наод уште нногу имаме леб да јадеме да ги стигнеме хрватите или србите кој си ја респектираат својата држава или репрезентација, а да не зборам енглезите уште колку ни треба да ги стигнеме. Затоа и немаме успех зашто на некој играчи кур ги забоел за македонија и доаѓаат ради реда што мораат да глумат лудило да не се дознае што мислат за националниот дрес и за државата ал иеве полека излезе нешто на виделина. па сга вие како сакате јас уште од хрватска светското кога си го форисраше братчето филип на штета на цела репрезернтација не го сакав како личност кој гледа своја корист а треба да игра за народ и државно знаме.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.418
Поени од реакции
8.542
на ТВ сите ќе кажат едно но што мислат е друго, изворот е сигурен и ова 100 точно. И не се само ракоемтарите се гледа колку играат со срце и фудбалерите и кошаркарите кога еден илиевски лани не сакаше да игра за македонија. Така да јас полека се будам од сонот и порано се нервирав кога губиме а исто така од сигурни извори после натпреварот со ирска нашиве играчи си биле у сектор и не биле ни трошка разочарани ниту осеќале некаква болка од поразот. па зашто јас да подржувам такви играчи во било кој спорт?
Подршка за ZOTE ;)

Не треба да спијаме само треба некој работи да се кажат во лице ,ккао што спомена за илиевски истот сега и со антич капитенот наш кој не сака да игра оти ќе одмарал и кој кур го ставија капитен бе кога играше за репрезентација со стегач од ц.звезда ?Море да ти пукни мочениот мур кога ќе видиш како некое ѓупче-мкелеб или некој срби-нзарков или некоја боснака-кастратович украника(ракометарки) дава 110% во реперезентацијата а нашите звезди не сакаат или само се влечат по теренот
За кире општо познато е дека се крева многу човекот и дека тепа филм вистина е дека е еден до најдобрите бекови во европа но мора да се свести дека само да победи некој не може мора да има помош од сите и ништо ен ме чуди ова што го кажа оти гледајќи го неговит брат филип кој тука кај нас го вративме од мртвите тој умрениот отиде кај "душманите наши" значи крушта под круша си паѓа ...
За одење во србија има време да вадам пасош но ако до тогаш се објави нешто а ако имало нешто 100% некој ќе каже што и како било исто и сега раде ако дојди во Пелистер ќе кажи што се случи во Хрватска со браќата и темелковски-бркоња

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.747
Никој не му брани да не игра за своето семејство но од капитен на репрезентација да каже дека кур го боли за публиката и за навивачите епа не треба да помине не казнето.
Тогаш и мене кур ме заболе за нив и нема да ги подржам на ова европско првенство.
Да ти кажам зоте и нас кур не заболе дали ти ќе ја поддржиш МАКЕДОНСКАТА ракометна репрезентција на следното ЕП.
Општо познат си за тропање небулози по форумов почнуајќи по твоите тези за ариевска раса, па еве гледам до кај си стигнал.
Не знам со кое лице го носиш аватарот и потписот. Засрами се што пробуваш да негираш успех на некој кој успева да одржи континуитет на големи натпреварувања.
Ќе те замолам, ко што ќе ги одбегнуваш трибините у нареден период, одбегнувај ги и темите кои содржат ваква тематика, се со цел да не ни ствараш негативна енергија на нас и остави не на раат да се радуваме!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Подршка за ZOTE ;)

Не треба да спијаме само треба некој работи да се кажат во лице ,ккао што спомена за илиевски истот сега и со антич капитенот наш кој не сака да игра оти ќе одмарал и кој кур го ставија капитен бе кога играше за репрезентација со стегач од ц.звезда ?Море да ти пукни мочениот мур кога ќе видиш како некое ѓупче-мкелеб или некој срби-нзарков или некоја боснака-кастратович украника(ракометарки) дава 110% во реперезентацијата а нашите звезди не сакаат или само се влечат по теренот
За кире општо познато е дека се крева многу човекот и дека тепа филм вистина е дека е еден до најдобрите бекови во европа но мора да се свести дека само да победи некој не може мора да има помош од сите и ништо ен ме чуди ова што го кажа оти гледајќи го неговит брат филип кој тука кај нас го вративме од мртвите тој умрениот отиде кај "душманите наши" значи крушта под круша си паѓа ...
За одење во србија има време да вадам пасош но ако до тогаш се објави нешто а ако имало нешто 100% некој ќе каже што и како било исто и сега раде ако дојди во Пелистер ќе кажи што се случи во Хрватска со браќата и темелковски-бркоња
Убаво напиша со свои зборови се сложувам со тебе и би го додал и пандев кој и многу овде го критиковале зашто не се залага во репрезентација и од голем патриот го крсти синот филипо као што вика овие од к-15 кужето го крстиме гоце а детето електрик :) И знам ќе многу доста време но пандев нема да се врати во македонија а син му ќе игра фудбал ако стане фудбалер за италија. а јас после и и сите искрени љубители инавијачи на мкд спорт ќе се нервирмае ќе одвојуваме време и слично за некои кој треба да се борат за репрезентација као што доликува.
--- надополнето: Jun 24, 2011 7:04 PM ---
Да ти кажам зоте и нас кур не заболе дали ти ќе ја поддржиш МАКЕДОНСКАТА ракометна репрезентција на следното ЕП.
Општо познат си за тропање небулози по форумов почнуајќи по твоите тези за ариевска раса, па еве гледам до кај си стигнал.
Не знам со кое лице го носиш аватарот и потписот. Засрами се што пробуваш да негираш успех на некој кој успева да одржи континуитет на големи натпреварувања.
Ќе те замолам, ко што ќе ги одбегнуваш трибините у нареден период, одбегнувај ги и темите кои содржат ваква тематика, се со цел да не ни ствараш негативна енергија на нас и остави не на раат да се радуваме!
јас си ја сакам репрезентацијата во било кој спорт, поготово во фудбал ракоемт и кошарка. Но играчите ко иимат чест да го носат тој национален дрес тоа не го заслужуваат и не го докажуваат тоа. Што сакаш сега до мене, јас сум ли сум крив? Треба изгледа да ги собирам сите коментари ваши и на дугит еовде па сега да ви ги постирам каде сите ова го говорите после некој пораз а сега дека јас сум кажал сум ви проширил негативна енергија и демек не го ценам успехот. Мислам глупости и не е точно тоа но еве реално, ако босна немаше проблеми со репрезентацијата во ракомет дали ние ќе се пласиравме на европско? А сега даваат изјави дека ќе освојуваат медаља епа што да кажам мене не ме лажат вие многу ги преценувате а не заслужуваат тоа сакам да кажам.

Член од
23 ноември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
0
Момци планира некој да купува онлајн билети сега на први јули ??

Mnogu mi e zal sto ova go pisuvam sega, ama zivotna vistina e i mi kaza licno rakometar sto igrase na poslednata utakmica so bosna. Eden Kiril Lazarov koj site nie go sakame i pocituvame gi sobra site igraci pred utakmica i posledni zborovi vo krugot mu bea" me boli kur i za komiti i za ckembari za publikata i za nasite navivaci, igrame samo za nasite familii nasite zeni i deca a za site drugi ic kur da ne ve boli" ovie zborovi nekolku igraci nasi mnogu gi povredi ali sepak lazarov si e lazarov.
Тоа е тоа, реалноста која сите ја знаеме... Не знам само што се нафрливте на Зоте, или па верувате кога чат-пат ќе излезат на тв и ќе кажат дека "ѓинат на терен за навивачите" ?! Убаво е спомнато и во коментарот над мене, ја носи капитенската лента во националната селекција и доаѓа со стегач од звезда :sick:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Ова за Лазаров ми е малку чудно, бидејќи последната утакмица со БиХ тој беше главен иницијатор од играчите да се поздрават сите навивачи тој ги собра сите и дојдоја да се поздрават.. незнам од кај ја извади оваа изјава. Очигледно не беше на утакмицата и не виде како се радуваја нашиве и како ја пееја химната, а и при крај на утакмицата тие играчи што беа на клупа, пееја со нас (излези момче..) така да немора да расипуваш атмосфера за ништо !
А кога сме кај Антиќ, негово право си е за кого ќе навива во клупска кошарка, важно сака да игра за репрезентација и да даде срце за тоа. Видете во последно време заедно со црнците е меѓу подобрите во репрезентација, а не игра во некој јак европски тим, а знаел редовно да дава кошови против јаки репрезентации. Тоа е тоа :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не изјавил Лазаров ништо такво, ЗОТЕ филмови прави, не памтите на последниот собир во Хрватска какви политики и песимизми ширеше по темите. Игнор и ајт ;)

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
И уште еднаш се потврдува онаа дека - " Македонецот на македонецот му е Македонец! "

Напред Македонија!!!!

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Хахаха абе на Зоте ли му поверувавте,познат е тој по ваквите испади.Абе еве кажете ми еден спортист што давал повеќе од Лазаров на некој натпревар.Константен учинок без него сме прави слепци.Човекот е професионалец во права смисла.Прав спортист без никакви афери во кариерата и слично.СЕкогаш ка поштувал публиката се гледа како бакнува дрес и се радува на победата над Послка и Русија(стрелец на 10+ гола) и кој пееше со нив во камповите.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Не изјавил Лазаров ништо такво, ЗОТЕ филмови прави, не памтите на последниот собир во Хрватска какви политики и песимизми ширеше по темите. Игнор и ајт ;)
Еве сега од каде ми е информацијата, намерно на почеток не кажав извор зашто знаев дека вака ќе скате да ја прикриете вистината поради тоа што јас секогаш сум критички настроен.

ова е преземено од форумот на комити каде нивни член го има напишано ова.

И сега кој измислува?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа и мене ми е роднина член на репрезентацијата и ми кажа дека се глупости ова. Кој е сега во право? Не зезајте, Кире секој меч ги тера да се поздрават со навивачите, има право членот погоре.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Еве сега од каде ми е информацијата, намерно на почеток не кажав извор зашто знаев дека вака ќе скате да ја прикриете вистината поради тоа што јас секогаш сум критички настроен.

И сега кој измислува?
Измислува членот што го напишал мислењето на форумот за комити.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613

И сега кој измислува?
Кога веќе изнесуваме факти... Кој е тој ракометар што го рекол тоа за Кирил Лазаров?

Ај ве молам да направиме листа на сите ракометари што играа на последниот натпревар и да излистаме кој тоа го рекол. Ако е вистина, нека излезе целата на виделина.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Зоте? Си ми ставил бендис на мислењето и ти благодарам за тоа, но дали ќе помогнеш да излезе целата вистина на виделина? Ќе направиш ли листа на сите ракометари кои играа во натпреварот против БиХ? Ќе ни кажеш ли кој е членот од тој форум кој го напишал тоа?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не ја отварај бе пак оваа тема или не го познаваш уште Зоте,не си нов на форумов да го ебам.

Kajgana Shop

На врв Bottom