- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Еве ќе те рачунам тебе и уште 2 личности ако се најдат идеме 4 души во АС на земјаЈас играм тенис ( онака рекреативно ) веќе 5-6 години. Ако сака некој тек-тек - слободно нека каже! :p
Еве ќе те рачунам тебе и уште 2 личности ако се најдат идеме 4 души во АС на земјаЈас играм тенис ( онака рекреативно ) веќе 5-6 години. Ако сака некој тек-тек - слободно нека каже! :p
Опрема имаш у трговски.Бев пред некој ден имаш супер рекетчиња за 4-5 илијади и топчиља 600 денари 5 топки.За бесплатни игралиште пишаа претходно во Каропош 4 во основното училиште Петар Поп Арсов.Топките во Рибок ги видов а рекетите од карши продавницата ич не ми текнува името ама мислам дека беше NEW BALANCE тоа...и така..Ви завидувам на тие што имате терени да играте па дури и бесплатно!!
Кај нас у Струмица моментално има само едно игралиште на земја и едно асфалт, термин нема шанси да ти дадат после 3 часот дури и во 3 часот е тешко термин да земеш на 40 степени, и нема рефлектори само дента се игра...да имам каде би играл секој ден и тоа по 3-4 часа минимум не сте свесни колку ви завидувам на тие што имате игралишта и дури не плаќате и рефлектори имате да сум на ваше место ќе играм по цел ден
Да има кај да играм на рефлектори кај нас ќе играм секој ден колку сака нека се плаќа ама ја немам таа привилегија во Дојран има ама во Струмица нема...
Некој да не знае во Скопје во Центар дали има такви игралишта за тенис или негде блиску планирам да одам накај Скопје летово малку па ако има некој може да се договориме да изиграме некоја партија... и добри топки да не знае некој каде се продава у ск и општо опрема за тенис?
Сабота и Недела е поскапо ама незнам точно колку е.А Сабота ?!
--- надополнето: Jun 23, 2011 4:27 PM ---
А Сабота ?!
Јас сум заинтересиран, коа ќе играме???И ја сум од тие што го играат овој спорт(рекреативно),ако има некој заинтересиран нека пише па ке се договориме !
Знаев дека ке пишеш хаха,ја и ти стално си играме него финтата ми беше друг да се пријавиЈас сум заинтересиран, коа ќе играме???
Еве јас !! ХахахаЗнаев дека ке пишеш хаха,ја и ти стално си играме него финтата ми беше друг да се пријави
Ако имаш можност брат, земи фати рекет со уште некој едно топче и пробај да лупаш винери, да сервираш ова она па ќе ти биде јасно.ме интересира дали тенисот е стварно тежок спорт???
седам со братучеди ми и викаат дека тенисто е многу лесен спорт, му се чудам, мене ми изгледа стварно тежок и напорен
се надевам некој ќе ме цитира да ми објасни повеќе
Секој спорт си има своја тежина,што се однесува до тенисов далеку дека е лесен спорт бидејки тоа само така ти се гледа на тв,но кога ке фатиш да играш во живо ке видиш колку е потешко!ме интересира дали тенисот е стварно тежок спорт???
седам со братучеди ми и викаат дека тенисто е многу лесен спорт, му се чудам, мене ми изгледа стварно тежок и напорен
Кажи му брат коа сакаме да лупаме кај иде топчето 80% аут хихихиСекој спорт си има своја тежина,што се однесува до тенисов далеку дека е лесен спорт бидејки тоа само така ти се гледа на тв,но кога ке фатиш да играш во живо ке видиш колку е потешко!
Eдна другарка што учеше со мене средно беше најдобра тенисерка во Македонија додека се бавеше со тоа, еднаш зеде да се загрева на мене xD и верувај од толку кочења што направив од што трчав по топчињата колената после не ги осеќавме интересира дали тенисот е стварно тежок спорт???