Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Јас играм тенис ( онака рекреативно ) веќе 5-6 години. Ако сака некој тек-тек - слободно нека каже! :D :p
Еве ќе те рачунам тебе и уште 2 личности ако се најдат идеме 4 души во АС на земја:)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ви завидувам на тие што имате терени да играте па дури и бесплатно!!

Кај нас у Струмица моментално има само едно игралиште на земја и едно асфалт, термин нема шанси да ти дадат после 3 часот дури и во 3 часот е тешко термин да земеш на 40 степени, и нема рефлектори само дента се игра...да имам каде би играл секој ден и тоа по 3-4 часа минимум не сте свесни колку ви завидувам на тие што имате игралишта и дури не плаќате и рефлектори имате да сум на ваше место ќе играм по цел ден :)
Да има кај да играм на рефлектори кај нас ќе играм секој ден колку сака нека се плаќа ама ја немам таа привилегија во Дојран има ама во Струмица нема... :mad:

Некој да не знае во Скопје во Центар дали има такви игралишта за тенис или негде блиску планирам да одам накај Скопје летово малку па ако има некој може да се договориме да изиграме некоја партија... и добри топки да не знае некој каде се продава у ск и општо опрема за тенис?

С

сашенко

Гостин
Ви завидувам на тие што имате терени да играте па дури и бесплатно!!

Кај нас у Струмица моментално има само едно игралиште на земја и едно асфалт, термин нема шанси да ти дадат после 3 часот дури и во 3 часот е тешко термин да земеш на 40 степени, и нема рефлектори само дента се игра...да имам каде би играл секој ден и тоа по 3-4 часа минимум не сте свесни колку ви завидувам на тие што имате игралишта и дури не плаќате и рефлектори имате да сум на ваше место ќе играм по цел ден :)
Да има кај да играм на рефлектори кај нас ќе играм секој ден колку сака нека се плаќа ама ја немам таа привилегија во Дојран има ама во Струмица нема... :mad:

Некој да не знае во Скопје во Центар дали има такви игралишта за тенис или негде блиску планирам да одам накај Скопје летово малку па ако има некој може да се договориме да изиграме некоја партија... и добри топки да не знае некој каде се продава у ск и општо опрема за тенис?
Опрема имаш у трговски.Бев пред некој ден имаш супер рекетчиња за 4-5 илијади и топчиља 600 денари 5 топки.За бесплатни игралиште пишаа претходно во Каропош 4 во основното училиште Петар Поп Арсов.Топките во Рибок ги видов а рекетите од карши продавницата ич не ми текнува името ама мислам дека беше NEW BALANCE тоа...и така..

Член од
17 јули 2010
Мислења
79
Поени од реакции
5
А Сабота ?!
--- надополнето: Jun 23, 2011 4:27 PM ---

А Сабота ?!
Сабота и Недела е поскапо ама незнам точно колку е.
--- надополнето: Jun 23, 2011 4:48 PM ---

50 ден за 1 рекет, 100 - 2 значи а вие дали ќе играт 5 мин или 5 саата тоа е друго.:)[/quote]

Окејј фала на информациите

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
И ја сум од тие што го играат овој спорт(рекреативно),ако има некој заинтересиран нека пише па ке се договориме !

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
Јас врска немам од играње. Ама тапа невидена сум :D. Денес бев во Сансет играв. Најслаба страна ми е сервис.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
ме интересира дали тенисот е стварно тежок спорт???
седам со братучеди ми и викаат дека тенисто е многу лесен спорт, му се чудам, мене ми изгледа стварно тежок и напорен
се надевам некој ќе ме цитира да ми објасни повеќе

K

kalimer0

Гостин
Ме привлекуваше бидејќи е возбудлива игра и играв за забава но не тренирав. Сега воопшто не играм :)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
седам со братучеди ми и викаат дека тенисто е многу лесен спорт, му се чудам, мене ми изгледа стварно тежок и напорен
Ако имаш можност брат, земи фати рекет со уште некој едно топче и пробај да лупаш винери, да сервираш ова она па ќе ти биде јасно.:)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Секој спорт си има своја тежина,што се однесува до тенисов далеку дека е лесен спорт бидејки тоа само така ти се гледа на тв,но кога ке фатиш да играш во живо ке видиш колку е потешко!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Секој спорт си има своја тежина,што се однесува до тенисов далеку дека е лесен спорт бидејки тоа само така ти се гледа на тв,но кога ке фатиш да играш во живо ке видиш колку е потешко!
Кажи му брат коа сакаме да лупаме кај иде топчето:D 80% аут хихихи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Eдна другарка што учеше со мене средно беше најдобра тенисерка во Македонија додека се бавеше со тоа, еднаш зеде да се загрева на мене xD и верувај од толку кочења што направив од што трчав по топчињата колената после не ги осеќав :D
Иначе од тоа што имам играно и мене сервисот ми е слаба страна :)
--- надополнето: Jul 2, 2011 8:12 PM ---
БТВ, во Орце средното се наплаќа теренот? Можете и тој таму да го земете во опција.

Kajgana Shop

На врв Bottom