Фан Клуб: Арсенал

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Волкот ќе заврши како шпиц во екипава и нема да ме чуди уште оваа сезона ако биде прекомандуван таму. Посебно ако Аршавин и Насри останат, а Жервињо и Рики дојдат при што и Мијаичи и Силва би требало да се приклучат наредната сезона.
Чул те господ (венгер) за ова. Волкот како крило е пропала инвестиција, едноставно топката му бега не е толку спретен со неа, затоа како шпиц би бил поефикасен за нас... сигурен сум би имал 15+ голови во ПЛ ако е игран како шпиц

Силва тешко наредна сезона, дечкото има проблеми со оденсувањето по тоа што го читав...

Него дур ние си шпекулираме, Јанг отиде по(кај) ѓаволите... еден од играчите кои сакав да ги видам некогаш во дресот на Арсенал

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Чул те господ (венгер) за ова. Волкот како крило е пропала инвестиција, едноставно топката му бега не е толку спретен со неа, затоа како шпиц би бил поефикасен за нас... сигурен сум би имал 15+ голови во ПЛ ако е игран како шпиц

Силва тешко наредна сезона, дечкото има проблеми со оденсувањето по тоа што го читав...

Него дур ние си шпекулираме, Јанг отиде по(кај) ѓаволите... еден од играчите кои сакав да ги видам некогаш во дресот на Арсенал
И навивач на Арсенал е, а брат му игра во младинците на Арсенал. Добра зделка на манчестер.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
Ако замине Клиши,која замена се шпекулира дека ке не засили,пошто не гледам добри леви бекови на трансфер пазарот така да најарно ке биде да остане...?

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ако замине Клиши,која замена се шпекулира дека ке не засили,пошто не гледам добри леви бекови на трансфер пазарот така да најарно ке биде да остане...?
Имаше шпекулации за Бејнс, Јосе Енрике, Изагире и за Трамулинас. Ништо чудно и Вермален да биде префрлен како лев бек затоа што така има играно и за Ајакс и за Белгија ама сепак, јас не би го мрдал најдобриот стопер што го имаме.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.855
Поени од реакции
10.227
Волкот е РОДЕН за центарфор ја нема снагата и дуел играта али брз е да сибит копачките, следна сезона CF!
--- надополнето: Jun 23, 2011 8:34 PM ---
BREAKING NEWS: UEFA FINANCIAL FAIR PLAY REGULATION APPROVED......To be implemented from start of 2011/2012 season for 3 seasons to run till 2014 for review...Teams must not record a financial loss of more than €45million over the 3 YEARS.....Man City & Chelski will be FUCKED.....pmsl pw

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
За Клиши не берам гајле кој би го заменал... Само нека си оди, сигурно и некој младинец ќе изигра подобро од него... :)

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
За Клиши не берам гајле кој би го заменал... Само нека си оди, сигурно и некој младинец ќе изигра подобро од него... :)
Доколку не се најде достојна замена јас не би сакал клиши да си оди,тој бејнс не ме фака за око,дефанзивно ми стои слаб.
А тоа клиши шо незнае офсајд стапица да постави може да се реши со тренинзи и вежбање на целата одбрана заедно.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Доколку не се најде достојна замена јас не би сакал клиши да си оди,тој бејнс не ме фака за око,дефанзивно ми стои слаб.
А тоа клиши шо незнае офсајд стапица да постави може да се реши со тренинзи и вежбање на целата одбрана заедно.
3 години не се малку..

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.365
Поени од реакции
12.786
3 години не се малку..
и 6/7 год без трофеј не се малку ама таа е :) иначе мислма дека венгер не сака да го продаде,но доколку не потпише нов договер ке мора.Најарно ке биде вермален да игра таму кога ке го земеме самба.

бтв:уште го имаме траоре? и вела останува http://uk.eurosport.yahoo.com/23062011/58/premier-league-vela-stay-arsenal-agent.html

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Што кој к*р Траоре.Победен играч од него немам видено.Радо би играл ја лев бек у Арсенал,него да го пуштам да рита тој коњ.

Kajgana Shop

На врв Bottom