Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Former Liverpool midfielder Xabi Alonso? At Old Trafford? Mere fantasy, or a cracking rumour from Spain's Cadena Ser? The Spanish radio station suggests United have put a blank cheque on the table and told Jose Mourinho to scrawl whatever figure he likes on it, in order to sanction the 29-year-old midfielder's move to Old Trafford.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Парк вели дека дека во него има уште година две фудбал на највисоко ниво и потоа не сака да биде товар на клубот и да се врати во Кореа да ја заврши кариерата. Сега јасно ми е зошто Серто купува крила од сегде.
--- надополнето: Jun 20, 2011 1:16 PM ---
Alex McLeish confirms the Ashley Young transfer to #MUFC is out of his hands

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
STEVE BRUCE will make a late summer call to Sir Alex Ferguson in the hope of persuading Manchester United to allow Danny Welbeck to rejoin Sunderland.

надежта последна умира :)
--- надополнето: Jun 20, 2011 4:03 PM ---
Парк вели дека дека во него има уште година две фудбал на највисоко ниво и потоа не сака да биде товар на клубот и да се врати во Кореа да ја заврши кариерата. Сега јасно ми е зошто Серто купува крила од сегде.
--- надополнето: Jun 20, 2011 1:16 PM ---
Alex McLeish confirms the Ashley Young transfer to #MUFC is out of his hands
Значи колку фер играч е Парк Respect

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
STEVE BRUCE will make a late summer call to Sir Alex Ferguson in the hope of persuading Manchester United to allow Danny Welbeck to rejoin Sunderland.

надежта последна умира :)
--- надополнето: Jun 20, 2011 4:03 PM ---

Значи колку фер играч е Парк Respect
Сепак умира :)
Welbeck: "Fergi mi je obećao da ću dobiti svoje mjesto u timu"

Респек за Парк. Ама ова не ми се допаѓа уопште
Nani, ipak, odlazi iz Manchestera? :mad:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Врте пич*ња Рио големо браво за него

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Овие Ленс одбиле 9.2 мил и од нас и од Реал за Варане. Хаа, нека си седи кај нив, и така имаме 100 дефанзивци. Потајно некако се надевам дека Реал ќе понудат повеќе и ќе го земат, не ни е одбраната приоритет, плус има доста од младите кои се истакнуваат.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ви текнува кога ја постирав сликата од тетратката на Фелан, што значеле забелешките што ги пишувал од мечот на Порто? Сеа ни стана јасно зошто царов го пратил Фелан да донесе такви анализи :D

H

-HRO

Гостин
Се збори дека Фелаини од Евертон ќе доаѓал кај нас. Колку е точно ова незнам....

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.004
Поени од реакции
7.161
Ви текнува кога ја постирав сликата од тетратката на Фелан, што значеле забелешките што ги пишувал од мечот на Порто? Сеа ни стана јасно зошто царов го пратил Фелан да донесе такви анализи :D
Е зошто де? :) Да не го земаме Хулк ?

Kajgana Shop

На врв Bottom