Twilight Saga(Twilight,New Moon,Eclipse,Brecking Down)

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Ме интересира што мислите за Самрак сагата.Дали ви се допаѓаат првиот,вториот и третиот дел.
Дали имате омилена сцена од бил кој дел и кој дел според вас е најдобар.Ако го имате прочитано и книгите тогаш усте подобро можете да дадете попрецизен коментар.

S

smexy

Гостин
Мене ми се допаѓа делот кога оној полувампирот црнец почнува да ги убива тие другите вампири.

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
ако се прашувам јас SHIT.
hahahah so ima vrska sekoj si ima svoe mislenje i dobro e sto si kazuvas otvoreno :)
--- надополнето: Jun 21, 2011 6:35 PM ---
Мене ми се допаѓа делот кога оној полувампирот црнец почнува да ги убива тие другите вампири.
Vo Twilight,New Moon i Eclipse nemase poluvampiri i zatoa nemie jasno za koja scena mislis

L

Lu

Гостин
Интересна ми беше оваа сцена од првиот дел, а и музичето е супер :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Абе тој батето е од филмот Blade (1998) и тој треба ваНпири, а самиот е полуваНпир. И во негојо филм ванпирите се лоши зато и ги тепа. А тој е добриот. иии глеј го култен филм е и после направи паралела со овај и тоа.

Инаку дупла тема.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Hahahaha ova najverovatno e losa sega(kako sto e filmot Vampire Suck koj e sniman spored Twilight i go ismejuva)vakva scena nikade vistinski ne postoi :)
Не е лажна сцената, вака требаше да заврши Твајлајт :p

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Интересна ми беше оваа сцена од првиот дел, а и музичето е супер :)

Navistina dobra scena e ovaa a muzikata od site delovi od Twilight e mnogu dobra spored mene
--- надополнето: Jun 21, 2011 7:00 PM ---
Абе тој батето е од филмот Blade (1998) и тој треба ваНпири, а самиот е полуваНпир. И во негојо филм ванпирите се лоши зато и ги тепа. А тој е добриот. иии глеј го култен филм е и после направи паралела со овај и тоа.

Инаку дупла тема.
SIte delovi od Blade gi imam gledano vo negoivte filmovi poentata e vojna protiv vampirite zatoa sto site se losi i mnogu akcija a vo ovaj slucaj vo fiolot navistina ima vampiri ama glavnata tema e ljubovta na obicen covek so vampir obicen smrttnik so nesto posovrseno.Inace enznaev deka ima druga slicna tema na ovaa i se izvinuvam a ne e skroz ista zatoa sto vo ovaa tema kako i sto napisav na clenovite im se dava moznost da go iskazat svoeto mislenje i za Eclipse i Bracking Down(koi seuste ne e izlezen ama zatoa e ima knigata) vo prvata tema spomnati se samo Twilight i New Moon taka da ne e dupla tema(celosno) :)

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
1. Го влечат со години, сеа у октомври првиот дел од Breaking Dawn, па другата година вториот дел од Breaking Dawn од филмот. абе ајде, некој ќе си умре нека да го дочека (иако знам шо ќе се случи)

2.Kако може вампир да оплоди жена? -Нели е мртов?

3.Вампир не се станува со гризнување на врат, и готово вампир си.

4.Ништо посебно, не е убаво обајснето за настанувањето на вампирите, авторката се задржала на романсата помеѓу вампир и човек, so it's SUCK :D

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
1. Го влечат со години, сеа у октомври првиот дел од Breaking Dawn, па другата година вториот дел од Breaking Dawn од филмот. абе ајде, некој ќе си умре нека да го дочека (иако знам шо ќе се случи)
2.Kако може вампир да оплоди жена? -Нели е мртов?
3.Вампир не се станува со гризнување на врат, и готово вампир си.
4.Ништо посебно, не е убаво обајснето за настанувањето на вампирите, авторката се задржала на романсата помеѓу вампир и човек, so it's SUCK :D
Tocno e deka vtoriot del od Breacking Down ke bide objaven duri drugata godina(toa malce nervozno e)
Zatoa koi se razlikite pomegu maski i zenski vampir(dali se sposobni za reprodukcija ili ne i slicno)moze da najdes na oficijalnata strana na Twilight i na Stephani Mayer tamu isto mozes da najdes kako se stanuva vampir(spored avtorkata)
Poentata na filmovite ne se vampirite tuka mislma dke alugeto anjgolema greska pravat ne se ni knigite ni filmot za vampiri tuku za ljubovta na covek kon nesto drugo poinakvo.

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
Tocno e deka vtoriot del od Breacking Down ke bide objaven duri drugata godina(toa malce nervozno e)
Zatoa koi se razlikite pomegu maski i zenski vampir(dali se sposobni za reprodukcija ili ne i slicno)moze da najdes na oficijalnata strana na Twilight i na Stephani Mayer tamu isto mozes da najdes kako se stanuva vampir(spored avtorkata)
Poentata na filmovite ne se vampirite tuka mislma dke alugeto anjgolema greska pravat ne se ni knigite ni filmot za vampiri tuku za ljubovta na covek kon nesto drugo poinakvo.
Значи вампир не се станува само со гризнување на врат. треба да те убијат, да ти дадат крв, и да се разбудиш со вампирска крв во твојот систем.

И не ми кажуј шо е поентата на филмот, затоа што не се гледа само поентата,шо ќе ти е поента ако целата таа работа нема смисла? и друго каква репродукција е тоа на мртов човек?

Д

Дамјан_Amstaff

Гостин
Како може да ми се допаѓа филм во кој вампирите се полупедери ,вампир кој на сонце сјиа ?

Тој филм не го гледам !

Kajgana Shop

На врв Bottom