Twilight Saga(Twilight,New Moon,Eclipse,Brecking Down)

Член од
20 јуни 2010
Мислења
16
Поени од реакции
3
Toa si e tvoe mislenje mozez da veruvas sto sakas.A jas licno mislma deka netreba da se "batali" sto misli Stephani Mayer zatoa sto taa e kratorkata na celata prikazna.Ako taa rekla deka vampirite mozat da letaat i ke letale(a toa moze ili da ni se dopaga ili da go mrazime) taka da toa si e tvoe mislenje ova si e moe mislenje.
Spored mene knigite se mnogu pointeresni od filmovite.
Ако во мојата приказна речам дека Дензел Вашингтон е белец лезбејка, дали мислиш дека моето мислење треба да се "батали" или во ред е пошто "јас" сум креаторот на таа приказна?

А и бај д веј, лубовната приказна е тапа. Секој што искусил барем малку љубов знае дека хемијата помеѓу ликовите во твајлајт нема благе везе со љубов.

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Ако во мојата приказна речам дека Дензел Вашингтон е белец лезбејка, дали мислиш дека моето мислење треба да се "батали" или во ред е пошто "јас" сум креаторот на таа приказна?

А и бај д веј, лубовната приказна е тапа. Секој што искусил барем малку љубов знае дека хемијата помеѓу ликовите во твајлајт нема благе везе со љубов.
Nitu jas(nekazuvam so sigurnost) nitu ti imame objaveno nekoja kniga.Ete sephani mayer ima objaveno i prikaznata e takva kakva sto e,knigava e prevedena na preku 30 jazici i prodadeni se 45 000 000 primeroci isto taka filmovite imaat dosta fanovi znaci nekoj go razbira delovo i mu se dopaga.
Licno jas (za knigite zboruvam) sum impresioniran.Navistina mnogu dobar vpecatok mi ostavija.
Prvo go gledav filmovite.ZNaci pred da gi gledam trite dela na skolo sekoja den nemozev da gi iznaslusam drugarite i drugarkite za filmov i celo vreme mi anpnuvaa i jas da go gledam eden den mi bese dosadno i fativ go simnav i go gledav(vednaz i filmot me impresionirase) podma drugata den gi simnav vtoriot i tretiot dek i niv gi izgledav pa gi kupiv site knigi od site delovi i taka barem spored moe mislenje prikaznava e dobra filmovite si imaat kvalitet.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Забранетото овошје е секогаш послатко!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.307
Поени од реакции
30.644
избришена сцена.

Cannabinoid

Cannabinologist, MMD
Член од
18 јануари 2008
Мислења
597
Поени од реакции
466
Не сум ги гледал филмовите ниту пак сум ги прочитал книгите. Но, од сите рецензии што ги имам видено/прочитано не верувам дека ќе се осмелам да ја изгледам оваа сага со ваНпири. Можеби во некој иден живот, мада и тогаш чисто сумљам...

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.986
Поени од реакции
2.284
Овој серијал е вицот во жанрот на филмови со вампири.

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Книгите од Twilight saga ги вбројувам во моите омилени. Вредат да се прочитат, зашто вредат многу повеќе од филмовите снимени според нив.

Член од
20 јуни 2011
Мислења
119
Поени од реакции
28
Книгите од Twilight saga ги вбројувам во моите омилени. Вредат да се прочитат, зашто вредат многу повеќе од филмовите снимени според нив.
Јас лично мислам дека книгите се супер и дека никој нема да згреши ако одели малку време и да ги прочита.Многу брзо се читаат а и многу се поразлични, поинтересни од филмовите снимани според нив.
Сите ми се омилени ама така фаворити ми се "Самрак" привиот дел и "Зазорување" последниот дел.

Kajgana Shop

На врв Bottom