- Член од
- 12 април 2010
- Мислења
- 10.104
- Поени од реакции
- 15.067
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема врска, и овие платија за LaToya i Sabrina ама се задоволија со ХариМатаХари, тоа се вика вештина на менаџерот.
Aca Lukas го слушаат сите!!..........
Се извинувам на сите за дезиформацијата што ја проследив вчера наместо Дино Мерлин тоа е Хари Мата Хари и наместо 1984 тоа е 1990. Хитот што ги турна сите во делириум се вика "Прстен и златни ланац"
http://www.haarlem.hr/hari-mata-hari-koncert-ljubavi.aspx
абе... Па не е Хари Мата Хари исто што и Аца Лукас, не се ни приближни во квалитет песни и што ти ја знам. а Аца Лукас не го слушаат сите, туку сите му ги знаат песните, тоа не е исто ни чудно коа го има на секој чекор.Нема врска, и овие платија за LaToya i Sabrina ама се задоволија со ХариМатаХари, тоа се вика вештина на менаџерот.
Aca Lukas го слушаат сите!!..........
Се извинувам на сите за дезиформацијата што ја проследив вчера наместо Дино Мерлин тоа е Хари Мата Хари и наместо 1984 тоа е 1990. Хитот што ги турна сите во делириум се вика "Прстен и златни ланац"
http://www.haarlem.hr/hari-mata-hari-koncert-ljubavi.aspx
ТИ ДА НЕ ПЕЕШ !
Што и фали?!
Менаџерот е крив што уопште ја пуштил да искочи на сцена таква.
Не требал да ја пушти и требале да го презакажат концертот за друг ден.
Ејми е прекрасен вокал, ретко кој има глас како неа.
Ни под разно не треба да прекине да пее.
абе... Па не е Хари Мата Хари исто што и Аца Лукас, не се ни приближни во квалитет песни и што ти ја знам. а Аца Лукас не го слушаат сите, туку сите му ги знаат песните, тоа не е исто ни чудно коа го има на секој чекор.
Премногу е тенденционен постот од фанов на Ејми која и на самиот крај кажува дека би купила карти за Ејми само за да има што сака (нека и донира нешто на загревотичката) , сериозно секоја чест за прекрасниот вокал но Ејми но истата има само два албуми во нејзината кариера и не може да се смета како некоја личност која оставила голема трага во музичката историја ако ја сегрегираме контрaверноста која ја следи цела кариера па секоја споредба со Ван Гог и Мерлин Монро е смешна btw ова не е прва бламажа на Ејми каде се појавува начукана на бина. (можеби прва бламажа пред 20,000 фанови)
Ако некој платил сума од 40 евра за влезница која само да спомениме е околу 20% од просечната плата во Србија и му кажале дека нема да му ги вратат парите заслужил да биде гневен, и тоа многу гневен.
Ако не сака јавен линч од мејнстрим медиумите тогаш нека не ги користише истите за билдање на сопственото конто и фанови, ако не беа тие мејнстрим медиуми таа најверојатно ќе завршеше во некоја биртија на Кендeм како локална пејачка со нејзиниот акл.
Најверојатно никој не очекуваше дека Ејми ќе блеска во некаков сјај посебно по рехабилитацијата но очекуваа барем малку професионалност, кога ќе одам на концерт за Моторхед секако очекувам дека Леми ќе биде пијан и ќе заебе некој риф, но исто очекувам дека ќе даде се од себе и дека ќе има добра журка.
Да биде уште попатетично истото да го направеше Нора Џонс или Дафи кој според мене се поквалитетни пејачки од Ејми, гарантирам дека ќе беа распнати на крст од истава девојка што ја пишувала статијава, не знам што е посебно во тоа да видам еден пропаднат талент како се глупира и тетурави по бина bottom line освен дотичнава и еве the Tinule не верувам дека некој ќе плати 40 евра за да го гледа историскиот момент на пропаѓањето на Ејми Вајнхаус која ќе повторам има само два албуми издадено во нејзината кариера.
Да Ејми Вајнхаус е (беше) огромен талент и е (сеуште) идиот но секоја реакција дека е глупа кучка за мене е оправдана.
Тинуле, престани да измислуваш кривци.
Само Ејми е крива, никој друг. Нит менаџерот, нити било кој друг.
Турнејата и е откажана а менаџерот изјавил дека Ејми се повлекува од јавноста за подолго време.
Ама што ја слушаш ако мора да престане да пее?! Што даваш пари за нејзин концерт?!МОРА ДА ПРЕСТАНЕ ДА ПЕЕ!!! Верувај ми, не е интересно да фрлиш толку пари, а кравава да си отиде без да испее песна.
Важно Моби си искористи супер.
Да ја слушав и да и бев фан, жими се, ќе и донирав 40 евра и немаше да ги жалам ич.Премногу е тенденционен постот од фанов на Ејми која и на самиот крај кажува дека би купила карти за Ејми само за да има што сака (нека и донира нешто на загревотичката) , сериозно секоја чест за прекрасниот вокал но Ејми но истата има само два албуми во нејзината кариера и не може да се смета како некоја личност која оставила голема трага во музичката историја ако ја сегрегираме контрaверноста која ја следи цела кариера па секоја споредба со Ван Гог и Мерлин Монро е смешна btw ова не е прва бламажа на Ејми каде се појавува начукана на бина. (можеби прва бламажа пред 20,000 фанови)
Ако некој платил сума од 40 евра за влезница која само да спомениме е околу 20% од просечната плата во Србија и му кажале дека нема да му ги вратат парите заслужил да биде гневен, и тоа многу гневен.
Ако не сака јавен линч од мејнстрим медиумите тогаш нека не ги користише истите за билдање на сопственото конто и фанови, ако не беа тие мејнстрим медиуми таа најверојатно ќе завршеше во некоја биртија на Кендeм како локална пејачка со нејзиниот акл.
Најверојатно никој не очекуваше дека Ејми ќе блеска во некаков сјај посебно по рехабилитацијата но очекуваа барем малку професионалност, кога ќе одам на концерт за Моторхед секако очекувам дека Леми ќе биде пијан и ќе заебе некој риф, но исто очекувам дека ќе даде се од себе и дека ќе има добра журка.
Да биде уште попатетично истото да го направеше Нора Џонс или Дафи кој според мене се поквалитетни пејачки од Ејми, гарантирам дека ќе беа распнати на крст од истава девојка што ја пишувала статијава, не знам што е посебно во тоа да видам еден пропаднат талент како се глупира и тетурави по бина bottom line освен дотичнава и еве the Tinule не верувам дека некој ќе плати 40 евра за да го гледа историскиот момент на пропаѓањето на Ејми Вајнхаус која ќе повторам има само два албуми издадено во нејзината кариера.
Да Ејми Вајнхаус е (беше) огромен талент и е (сеуште) идиот но секоја реакција дека е глупа кучка за мене е оправдана.
Ја не реков дека е крив било кој. Мене би ми било кул да отидам на концерт и да ја глеам на сцена, колку лошо и да звучи.
Хејтериштава што „се разачарале од концертот“ почнаа да бараат кривец и ја реков дека Ејми не е таа што е кривата у случајов.
Кој ...барате кривица кај неа? Се знае дека е дрогаш.
Нек му ја мисли менаџерот, нек му ја мисли Авалон, нек му ја мислат самите тие што се „разочарани од настапот“, самите сте си криви
ЈАС БЕВ ТАМУ!!!
Бејб, каде да се најдеме да ми вратиш 4000 денари??? Јас отидов во живо да ги слушнам песните кои мене ми се допаѓаат, а не кравата да се појави ќуп пијана и издрогирана и да не знае каде е. Ниту Драганче од Лескоец и Ристе од Припор не може да се споредат со Ејми, оти Ејми рулЗ.
Си се запрашала оти за Моби никој не кажа лош збор???
П.С. Немате поим колку беше јако кога ја отпоздрави Атина...
П.П.С. ДРОГАШ?!![]()
![]()
Топ си, кис4е, мwац
![]()