F
FuckYouAll
Гостин
Ќе им ги вратат парите на публиката ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ТИ ДА НЕ ПЕЕШ !
Што и фали?!
Менаџерот е крив што уопште ја пуштил да искочи на сцена таква.
Не требал да ја пушти и требале да го презакажат концертот за друг ден.
Ејми е прекрасен вокал, ретко кој има глас како неа.
Ни под разно не треба да прекине да пее.
--- надополнето: Jun 19, 2011 2:50 PM ---
Бритни не е наркоман....
Бритни праи глупости без дрога.
Оваа барем има оправдање.
Друже, не се сложувам, според мене луѓе што платиле 40 евра за Ејми Вајнхаус, не го слушаат АцаОрганизаторите се тапа, сега ќе ви раскажам една случка во далечната 1984 што се случи во Сараево (нормално покрај зимската олимпијада со Вучко)![]()
Во 1984 беше најавен голем концерт во Сараево на тогашната инстант звезда LaToya Jackson (полусестра на познатиот педофил МЈ која подоцна сними неколку филмови за воздрасни) со придружен гостин да биде Дино Мерлин.
Салата Јахорина се наполни до последното место со очекување на големата звезда, но за несреќа излезе една фаца која кажа дека LaToya не се чуствува добро и концертот ќе биде презакажан за друг термин но во замена тука е Дино Мерлин кој ќе оддржи целовечерен концерт за да ја анимира публиката.
Го пренесувам транскиптот од Петар Јањетевиќ даден за списанието ИТД.
И кога сите очекуваа дека најмалку ќе биде запалена салата и обесен организаторот се случи чудо, другарот Дино Мерлин го зеде микрофонот во рака и ја запеа познатата "Волио бих да те не волим", тогаш петилјадната публиката падна во делириум и дваесет девојки се онествестија од возбуда, на презакажаниот концерт од другарката LaToya кој се одржа наредниот ден се појавија само пеесет души.
Ако организаторот на шоуто беше паметен и го донесеше Аца Лукас како придружен пејач наместо Bei the Fish тогаш никој немаше да се пожали на квалитетот на кнцертот.
Значи ако се глупирам, а не сум ниту пијан или под наркотици тогаш нешто не е во ред со мене... ама ако сум пијал или издрогиран, оправдано е?![]()
Не ја бранам Бритни, додуша не ја слушам ниту неа, ниту Ејми... оти и двете се пропалици според мене, ама мислењево не ти е баш на место.
Не мислев ментално болна, туку физички.Погледни ја само на што личи. Не негирам дека има убав глас, напротив. Но треба да се прибере. Ем е таква каква што е, ем тера кариера, не може.
Оваа е најлошата и најгрдата пејачка воопшто на сцена, Попрво би го слушал Коста Бургов или Драганче одколку оваа, незнам веќе како можи некоја како оваа да биде пејачка, ја личи за продавачка или рецепционерка во некој Хотел каде рецепцијата има помалку работа.....
Ќе им ги вратат парите на публиката ?![]()
Друже, не се сложувам, според мене луѓе што платиле 40 евра за Ејми Вајнхаус, не го слушаат Аца![]()
Да бе, да..Aca Lukas го слушаат сите!!..........
?????Нема врска, и овие платија за LaToya i Sabrina ама се задоволија со ХариМатаХари, тоа се вика вештина на менаџерот.
Aca Lukas го слушаат сите!!..........
Се извинувам на сите за дезиформацијата што ја проследив вчера наместо Дино Мерлин тоа е Хари Мата Хари и наместо 1984 тоа е 1990. Хитот што ги турна сите во делириум се вика "Прстен и златни ланац"
http://www.haarlem.hr/hari-mata-hari-koncert-ljubavi.aspx