Фан Клуб: Челзи

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Заедно со Боаш ќе пристигнат Хулк и Фалкао :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Нејќам да ви се мешам. Само покрај Торес и Дрогба, што бара Фалкао(статичен напаѓач)?
Мое мислење е, дека на Челзи повеќе му треба Хулк, него Фалкао...кога веќе земаат играчи од Порто.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Дрогба ќе го шитнат....;)

F

fantomX

Гостин
Знам дека има големо искуство со Челзи и Интер како помошник на Мурињо и дека има голем потенцијал,само не верувам дека со него ке направиме нешто повеќе од последниве две сезони во ЛШ...Хидинк ми изгледа како поискусен за тоа натпреварување...
Со состав во кој Џон Тери, Френк Лампард и Дидие Дрогба се главни носители на играта и не можи да се напрај нешто појќе од последниве две сезони во ЛШ, кој сака нека е тренер.
А од искуство преку онаквото ми е, со извинување, од Сколари па наваму.
--- надополнето: Jun 21, 2011 12:18 PM ---
Momci imate SP na reprezentacii do u-17 kade nastapuva Brazil a tamu nastapuva i Lucas Piazon,go pogledav malce deckoto i stvarno dobar talent ste zemale,igrase na pozicija krilen napagac i cesto se ufrlase i centralno (nesto ko sto prai Messi u Barca) i dosta e brz,ima tehnika i odlicen pregled na igrata.
So dobar razvoj bi mozel da bide WC player kaj vas,samo pametno da odigraat od rakovodstvoto na Chelsea.
Ke ima uste mn mecevi Brazil pa ke gi ima na Eurosport i Eurosport 2 pa koj saka neka go sledi igracov a voedno i ima mn drugi zverovi,cela generacija se nezdravo uigrani i brzi. Interesni se za gledanje,kinat.
Pozdrav i izvinete za latinicava.
Тогаш како да ја објаснам изјавата на нивниот селектор како во таа група на бразилски играчи (до 17 години) нема големи таленти, за разлика од групата на повозрасни, каде што се Нејмар, Гансо, Лукас и слични?
Исто така, тука е и еден коментар на cfcnet, како Челзи го зеде погрешниот Лукас.
--- надополнето: Jun 21, 2011 12:19 PM ---
Нејќам да ви се мешам. Само покрај Торес и Дрогба, што бара Фалкао(статичен напаѓач)?
Мое мислење е, дека на Челзи повеќе му треба Хулк, него Фалкао...кога веќе земаат играчи од Порто.
Зошто би му требал и Хулк на Челзи, Фалкао јасно е дека не треба кога веќе се зеде сакатиот од кај сакатите зимото?
--- надополнето: Jun 21, 2011 12:20 PM ---
Официјална потврда дека Андре Виља Боа побарал раскин на договорот со Порто.
http://web3.cmvm.pt/sdi2004/emitentes/docs/FR34462.pdf

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Зошто би му требал и Хулк на Челзи, Фалкао јасно е дека не треба кога веќе се зеде сакатиот од кај сакатите зимото?
That was a good deal!!!:)

Инаку според гласините Дрогба лета у пакет со Анелка!
Поздрав

F

fantomX

Гостин
That was a good deal!!!:)

Инаку според гласините Дрогба лета у пакет со Анелка!
Поздрав
Како не, супер.

Инаку гласините ама врска немаат, исто како шо немаат врска со својот мозок тие шо ги пуштаат. Требаше и официјално Виља Боа да поднеси барање за медиумските гнасни паразити да дознаат дека тој се токми за тренер на Челзи - ама новинарство...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Како не, супер.

Инаку гласините ама врска немаат, исто како шо немаат врска со својот мозок тие шо ги пуштаат. Требаше и официјално Виља Боа да поднеси барање за медиумските гнасни паразити да дознаат дека тој се токми за тренер на Челзи - ама новинарство...
Е еби му мајката......ама за жал тоа ни е единствен извор на информации!

A

Auditore

Гостин
Го направивме мислам најдобриот избор, лапнавме млад и перспективен тренер, и секако пак бутнавме рекорд и во доведување на тренери, плативме 15к, али нека е за добро само.
Се надевам дека АВБ е свесен за притисок под кој ќе работи во Челзи, за неизбалансираноста на тимот, и его-манијаците кои се присутни во тимот.
Тој мора да направи коренити реформи во тимот, од калибар:
Да се воведе дисциплина во тимот, да се има правила, а не секој што сака да прави.
Да се знае во тимот кој е тренер, кој е играч, односно секој да си ја знае своја улогата.
Мора АВБ да ротира со младите играчи и да им дава шанса да се испукаат и да стекнат искуство во дресот на Челзи, тоа е многу битно.
Мора да го избалансира тимот и изгради да игра тимски и секој во секој момент да биде спремен да влезе да игра и да не се почуствува отсуство на првотимец или класа фудбалер, муабетот ми е да не зависиме од поединци како што бевме минатава сезона.
За тоа кој би сакал да го видам во пакет со Боаш е Гуарин, друг никој, немаме потреба од напаѓачи, а нели најверојатно Лукаку ќе дојде, и Стариџ се враќа веќе имаме добри замени за Анелка и Дрогба.
За Дрогба највеќе ми е криво, но годините му одминаа, мислам дека е редно да се врати во Марсеј и да поигра уште некоја година па да дојде во Челзи ко некој директор.
Али за тимов и за трансфери не би коментирал ништо сега за сега, затоа што од ден во ден се нови и нови шпекулации произлегуваат, а од кои најчесто она спротивното излезе.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Честито новиое менаџер,одличен избор направи Абрамович,според мене во Челзи ќе се покаже многу АВБ,најмногу поради тоа што веќе беше дел од Челзи како помошник на Мурињо и ги знае играчите,го знае клубот.
Се надевам Абрамович нема да му се меша во работата,ќе му даде пари за засилувања колку што треба и ќе почне новата ера во Челзи :)

F

fantomX

Гостин
Е еби му мајката......ама за жал тоа ни е единствен извор на информации!
Не, то не се информации, то се приказни, приказни од мозоците на Џејми Реднап и сличните ко него кои им дал Господ надворешен изгледа за да се појавуаат по медиуми, но има скратил на памет заради шо не можат да работат во професионален фудбал па лаат по медиумите кај шо ги примаат заради, ко шо реков, нивниот фин изглед и милозвучен глас

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Еве една од анализите на Вилас Боас кои редовно ги изработувал за секој опонент додека бил помошник на Мурињо во Челзи.. http://www.bragafut.com/artigos/art18.pdf

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
мене искрено не ми се верува сеуште ова дека ќе дојде Виљаш Боаш

Kajgana Shop

На врв Bottom