Фан Клуб: Партизан

Член од
21 јуни 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Не можам да подржам екипа чии навивачи пеат Тоше е педер, Македонско девојче пичка шарена, смрт за каури, го сменаа нашето знаме во Кичево, инцидентите на Кале и рушењето на црквата, ке ја претставуваат Македонија со албански знамиња, дали албанците од Македонија би подржале македонска екипа против тим од Косово или Албанија ??? Многу тешко знеајки дека ја следат репрезентацијата на Албанија.
Nikogas nemame da imame mkd zname ,!

Sekogas KE PEAME ANTI MAKEDONSKI pesni , ke SKANDIRAM , ke NAVIVAME , ALBANCI SME , !!

NAPRED MOJA SHKENDIJA

Grupa koja bodri Škendiju zove se "Balisti"(Ballistet), a kako se može pročitati na navijačkim forumima, klub su osnovali Albanci. I navijači su Albanci, pa na utakmicama koje Škendija igra na svom terenu u Tetovu nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača.

П

Паспарту

Гостин
Добро бе баљист, 100 пати еден ист пост копираш... Толку ви е капацитетот на мозочето очигледно.

П

Паспарту

Гостин
abe TAKE IT EASY@

i vasite " braka " pisuvaat za NASATA SILA

ne gledas
Тоа не е причина 100 пати едно исто срање да пишуваш, чим веќе копираш, тогаш ископирај го и делот каде што пишува дека клубот е формиран од дојденци-албанци... (y)

Член од
21 јуни 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
Тоа не е причина 100 пати едно исто срање да пишуваш, чим веќе копираш, тогаш ископирај го и делот каде што пишува дека клубот е формиран од дојденци-албанци... (y)
ajde kazi ja ti togas kade pisuva ?

SHKENDIJAAAA A

ISKRAAAAAAAAAA

napaaad :D ne ste go gledale partizan u SK eve edna sansa od shkendija imate da go gledate

П

Паспарту

Гостин
ajde kazi ja ti togas kade pisuva ?

SHKENDIJAAAA A

ISKRAAAAAAAAAA

napaaad :D ne ste go gledale partizan u SK eve edna sansa od shkendija imate da go gledate
Оф море деген еден, Партизан колку што има гостувано во Скопје, толку ти влакна на курето смрдливо немаш...

П

Паспарту

Гостин
Не, сериозно сега. Уште колку планираш да живејш ?
Остави го, човеков нема ниту најопшто познавање од фудбалот, како и 99% од оние што пишуваат на фан клубот Шкендија... Партизан не сме го гледале во Скопје, па преку Шкендија ќе сме ја имале таа шанса - ова е врв на неговото фудбалско познавање! :)

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
Nikogas nemame da imame mkd zname ,!

Sekogas KE PEAME ANTI MAKEDONSKI pesni , ke SKANDIRAM , ke NAVIVAME , ALBANCI SME , !!

NAPRED MOJA SHKENDIJA

Grupa koja bodri Škendiju zove se "Balisti"(Ballistet), a kako se može pročitati na navijačkim forumima, klub su osnovali Albanci. I navijači su Albanci, pa na utakmicama koje Škendija igra na svom terenu u Tetovu nije dozvoljeno prisustvo gostujućih navijača.
Togas gitla od ovaa drzava!Odite si u Kosovo od kajsto i dojdovtE!Sto pisuvas i go drvis na makedonski forumi.Idi pisuvaj si tamu na muslimanski forumi i ne go drvi tuka.Ti ne pees antimakedonski pesni zasto si Albanec tuku pees zatoa sto si secen.Albancite hristijani sekogas se na strana na hristijanite.

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Абе јас не знам што се замараме со овие, ај да се навивачи на Арсенал, Манчестер ..... чиј клубови играат постојано во ЛШ ке сватам, ама да се расправаме со некој што биле навивачи на Шкендија ( се кладам дека во Србија прв пат слушат за ваков тим ) е смешно.Во Белград ке добијат петарда, па овде може да биде еден полесен тренинг за наредно коло.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Најјак клуб на Балкан!?Ајде де!!Тој клуб неможе 20 години да помине квалификации за ЛШ и кога ќе помине едвај игра 1 коло со сила.Во што е јачината на тој клуб?До вчера играа едвај 0:0 со Македонија Ѓорче Петров.Не е работата во јачината туку што 50 години македонските комуњари им го дудлаа на тие од Белград за подобра фотеља и дозволија многу генерации Македонци ДА СЕ ВОСПИТААТ ПОГРЕШНО И ДА МИ СЕ ИСПЕРАТ МОЗОЦИТЕ!!ТИ И ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ НЕ НАВИВАТЕ ЗАШТО ПАРТИЗАН Е СИЛЕН,ЈАК И СЛИЧНО ТУКУ ЗАТОА ШТО ТАТКО ТИ,ДЕДО ТИ,КОМУЊАРСКИТЕ,ПРОРПСКИТЕ СТРУКТУРИ И СЛИЧНИТЕ НЕМУ ВЕ ВОСПИТАЛЕ ТАКА ДА РАЗМИСЛУВАТЕ!Како дете од 5 години којшто незнае каде е Белград на карта носи дрес на Ѕвезда?Кој му го всадил тоа ако не неговиот татко и дедо.Грчките клубови се 3 пати појаки од Партизан,еден Левски Софија,Хајдук Сплит и ред други клубови се на рамниште со Партизан,ако не и подобри.Балистите и Шкендија не се Македонци,а Гробарите и Партизан се Македонци така?!Од Македонија секогаш имало навивачи на Партизан коишто ги следеле натпреварите во Белград,а дали некогаш тие Срби,Гробари ве испочитувале со некоја парола,транспарент,знаме во чест на Македонија и тоа што доаѓате од Македонија?Никогаш,па ни тогаш така?!Кога можат да прават пароли за Грција и да се веат грчки знамиња секој натпревар тогаш што не ве испочитуваат вас ако толку ве сакаат?!Нели сте браќа гробарски!?

Ако некогаш отишле 10 Србомани од Македонија, извадиле македонско знаме на трибина и 5 Срби ви кажале „Где сте браќо Македонци„ тоа ли ви е мерило дека некој ве почитувал?Сигурно сте испосвршиле у гаќи тогаш.Знаш ми много волимо оно тавче на гравче;)

Јас во домашно првенство не навивам за Силекс,но Силекс да игра со било која странска екипа јас секогаш ќе навивам за Силекс,за разлика од вас.Вие секогаш имате да дадете 2000 денари до Белград да го гледате Партизан,Ѕвезда,а многу ви се 50 денари кога треба да платите да го гледате вашиот клуб од градот.
А ти ќе дозволиш симнување на македонско знаме од јарбол во македонски град и кревање на албанско? Ти се гордееш шо Албански клуб го претставува Македонскиот фудбал во ЛШ? дај не ме заебавај !! ТИ ДРУГАР МОРА ДА СИ ЅВЕЗДАШ ПА ВАКА ШО ПЛУКАШ ПО ПАРТИЗАН!! да ти кажам кој е мојот клуб? МОЈОТ КЛУБ Е БОРЕЦ КАКОВ ТАКОВ ЈАС ГО САКАМ БОРЕЦ А ТИ ШО СИ НАПАТЕН И ШО ЌЕ ИЗИГРАВАШ ПРОДАДЕНА ДУША И ЌЕ НАВИВАШ ЗА ШКЕНДИЈА КОЈА НИКОЈ МАКЕДОНЕЦ НЕ ТРЕБА ДА СИ ДОЗВОЛИ ЛУКСУЗ ВО МАКЕДОНСКА ЛИГА ДА ПОБЕДИ АЛБАНСКА ЕКИПА ТОА Е БРУКА ДРУГАРЧЕ МОЕ МИЛО И ДРАГО ! НАВИВАМ ЗА ПАРТИЗАН !! ДА ! ПАРТИЗАН ДЕНЕСКА КОА ЌЕ СПОМНЕШ Е ИМЕ И БРЕНД !! ВО КОЈ БИЛО СПОРТ!! А ШТО Е ШКЕНДИЈА? ЗА МЕНЕ НИШТО ЗАТОА ДРУГАРЧЕ РАЗМИСЛИ ШТО ТИ ВИКАМ !! НЕМАМ НАМЕРА ДА СЕ ЗАКАНУВАМ ТУКУ УБАВО ТИ КАЖУВАМ АКО СИ НЕСЕЧЕН РАЗМИСЛИ ДАЛИ ЌЕ СИ ЈА ПРОДАДЕШ ДУШАТА ЗА ЛУЃЕ КОЈ ТИ ГО ПАЛАТ НАЦИОНАЛНИОТ ЗНАК ДЕКА СИ МАКЕДОНЕЦ, КОЈ ПРЕДИЗВИКУВААТ ИНЦИДЕНТИ КОИ СЕ ЗАГРИЖУВАЧКИ, И ЗАГРИЖУВАЧКИ Е ФАКТОТ ДЕКА УТРЕ ТВОЕТО ПОТОМСТВО ЌЕ МОРА ДА ИМ СЕ ПОТЧИНУВА НА ТОЈ НАРОД БИДЕЈЌИ МАКЕДОНЕЦОТ Е ПРОСТ!! НИЕ ЕДНО ДЕТЕ ПО КОЛЕНО ОНИ 7 !! Е БРАТЕ ГРОБАРИТЕ ШО СЕ ЗБРАТИМЕНИ СО ГЕЈЛАДА Е ДРУГО !! ТИ НЕ ОДИШ ДА НАВИВАШ ЗА ГЕЈЛАДА ТУКУ ОДИШ ЗА ПАРТИЗАН ....ТЕБЕ КАКО ГЛЕДАЧ ИЛИ НАВИВАЧ ЌЕ ТЕ ЗАНИМА ФУДБАЛОТ ДОЛЕ НА ТЕРЕНОТ НЕ ГОРЕ ИНЦИДЕНТИТЕ НА ТРИБИНИ !!
ако јас одам на Филип втори како шо планирам и ако излезе се по план јас ќе одам да гледам фудбал а не кој со шо бил кој каков бил кој на шо личел

Член од
23 декември 2007
Мислења
314
Поени од реакции
165
A kako ke sedat ovia domasnite grobari u ista tribina so grcite od Paok ??

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
А ти ќе дозволиш симнување на македонско знаме од јарбол во македонски град и кревање на албанско? Ти се гордееш шо Албански клуб го претставува Македонскиот фудбал во ЛШ? дај не ме заебавај !! ТИ ДРУГАР МОРА ДА СИ ЅВЕЗДАШ ПА ВАКА ШО ПЛУКАШ ПО ПАРТИЗАН!! да ти кажам кој е мојот клуб? МОЈОТ КЛУБ Е БОРЕЦ КАКОВ ТАКОВ ЈАС ГО САКАМ БОРЕЦ А ТИ ШО СИ НАПАТЕН И ШО ЌЕ ИЗИГРАВАШ ПРОДАДЕНА ДУША И ЌЕ НАВИВАШ ЗА ШКЕНДИЈА КОЈА НИКОЈ МАКЕДОНЕЦ НЕ ТРЕБА ДА СИ ДОЗВОЛИ ЛУКСУЗ ВО МАКЕДОНСКА ЛИГА ДА ПОБЕДИ АЛБАНСКА ЕКИПА ТОА Е БРУКА ДРУГАРЧЕ МОЕ МИЛО И ДРАГО ! НАВИВАМ ЗА ПАРТИЗАН !! ДА ! ПАРТИЗАН ДЕНЕСКА КОА ЌЕ СПОМНЕШ Е ИМЕ И БРЕНД !! ВО КОЈ БИЛО СПОРТ!! А ШТО Е ШКЕНДИЈА? ЗА МЕНЕ НИШТО ЗАТОА ДРУГАРЧЕ РАЗМИСЛИ ШТО ТИ ВИКАМ !! НЕМАМ НАМЕРА ДА СЕ ЗАКАНУВАМ ТУКУ УБАВО ТИ КАЖУВАМ АКО СИ НЕСЕЧЕН РАЗМИСЛИ ДАЛИ ЌЕ СИ ЈА ПРОДАДЕШ ДУШАТА ЗА ЛУЃЕ КОЈ ТИ ГО ПАЛАТ НАЦИОНАЛНИОТ ЗНАК ДЕКА СИ МАКЕДОНЕЦ, КОЈ ПРЕДИЗВИКУВААТ ИНЦИДЕНТИ КОИ СЕ ЗАГРИЖУВАЧКИ, И ЗАГРИЖУВАЧКИ Е ФАКТОТ ДЕКА УТРЕ ТВОЕТО ПОТОМСТВО ЌЕ МОРА ДА ИМ СЕ ПОТЧИНУВА НА ТОЈ НАРОД БИДЕЈЌИ МАКЕДОНЕЦОТ Е ПРОСТ!! НИЕ ЕДНО ДЕТЕ ПО КОЛЕНО ОНИ 7 !! Е БРАТЕ ГРОБАРИТЕ ШО СЕ ЗБРАТИМЕНИ СО ГЕЈЛАДА Е ДРУГО !! ТИ НЕ ОДИШ ДА НАВИВАШ ЗА ГЕЈЛАДА ТУКУ ОДИШ ЗА ПАРТИЗАН ....ТЕБЕ КАКО ГЛЕДАЧ ИЛИ НАВИВАЧ ЌЕ ТЕ ЗАНИМА ФУДБАЛОТ ДОЛЕ НА ТЕРЕНОТ НЕ ГОРЕ ИНЦИДЕНТИТЕ НА ТРИБИНИ !!
ако јас одам на Филип втори како шо планирам и ако излезе се по план јас ќе одам да гледам фудбал а не кој со шо бил кој каков бил кој на шо личел
Што му се замараш толку бе,кажи му само-ЧУДЕН Е НАВИВАЧКИОТ СВЕТ ЗА ОНИЕ ШТО НЕ ГО ЖИВЕАТ !!

Kajgana Shop

На врв Bottom