Добро бе бате, гледам си напнат многу, а не си Албанец... во ред си е тоа, ама ова е форум за фудбал, не за политика... од каде наеднаш испаднавте бе вие некој си напатени души и само билдате постови, кого тука го занима Вранишковски? Мислиш дека со мешање политика ќе го смениш мислењето на повеќето тука? Ниту јас тебе можам да ти забранам или да ти сменам мислење, ниту ти на нас тука што сме симпатизери на Партизан... Србомани? Од каде ти е тој збор бе? Значи јас сум и Србоман и Англоман пошто нели навивам за Партизан и Манчестер Јунајтед? Падобранец залутан видел фан клуб Партизан па ајде да се набилда постови... Ако имаш нешто паметно да кажеш за дуелот Партизан-Шкендија, бујрум, иначе Политика тука не, вакви теми се правени милион пати до сега, и пак ништо не е сменето...
И, да, сакаш во Белград и Ниш да видиш луѓе со дресови на Вардар? Е кога во Лондон, Рим, Милано, Барселона, Мадрид, Манчестер, ќе видиш луѓе со дресови на Вардар, тогаш побарај може некој во Белград или Ниш ќе облече... Поздрав
Извини,јас не сум напатена душа,ти си напатена душа и човек без идентитет кој очигледно поради нижа самодоверба сеуште талка насекаде
.Ти подржуваш навивчка група која е АНТИ МАКЕДОНИЈА и на сите ние познат нивниот став спрема Македонија и со кого се во братски односи.Штом подржуваш такво нешто за мене си СРБОМАН , ПРЕДАВНИК и потенцијален непријател!!Политика е дел од секоја трибина НА ГОЛЕМО!Да беа аполитични Гробари немаа да вадат пароли и транспаренти„КОСОВО ЈЕ СРБИЈЕ,МАКЕДОНИЈА ЈЕ ГРЧКА„!!Мене таа политика на Гробари е против сите мои национални интереси и затоа ти и таквите како тебе не ги сметам ништо помалку опасни од Грци,Бугари и Албанци!!Вакви теми се правени милион пати и да,сменето е многу во последните 7-8 години.Таквите како тебе се исклоцаа од сите навивачки групи од Скопје,па сега незнаете кај да се „нагузите„!Англичаните,Италијаните,Французите немаат потреба да навиваат за Вардар затоа што 99% од нив навиваат за тимови коишто се нивни национални обележја,затоа и тие народи се ГОЛЕМИ НАЦИИ и владеат со светот.Си го почитуваат нивното за разлика од нас!!
--- надополнето: Jun 21, 2011 2:09 AM ---
Зошто да навивам за Србите? Прво НЕ ИДЕ СРПСКА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА ТУКУ ИДЕ МОМЕНТАЛНО НАЈЈАКИОТ КЛУБ НА БАЛКАНОТ СПОРЕД МЕНЕ !! ВТОРО БАЛИСТИТЕ ИЛИ ШКЕНДИЈА НЕ СЕ МАКЕДОНЦИ!! ТОА И САМИТЕ ТИЕ ГО ИСКАЖУВААТ ДЕКА СЕ АЛБАНЦИ!!!! ТРЕТО ВРЕЃААТ И СЕ ЗАКАНУВААТ ВИЕ НАКА ВИЕ ТАКА !! ЧЕКАЈ !! НЕЛИ ЈАС ИМАМ ПРАВО ДА НАВИВАМ ЗА КОГО САКАМ? ЗОШТО ТИ НЕ НАВИВАШ ЗА СИЛЕКС? И ЈАС СУМ ГОЛЕМ ФАН НА ГРОБАРИТЕ А НЕ СУМ НА ГЕЈТ4 ИЛИ НА НЕКОЈА ДРУГА ГРЧКА НАВИВАЧКА ГРУПА!! Ахх заборавив ИМ СЕ ДИВАМ НА НЕКОИ АЛБАНЦИ ВО ДРЖАВАВА А САМО ПРОСТИТЕ ЗБОРУВААТ ВАКА
Најјак клуб на Балкан!?Ајде де!!Тој клуб неможе 20 години да помине квалификации за ЛШ и кога ќе помине едвај игра 1 коло со сила.Во што е јачината на тој клуб?До вчера играа едвај 0:0 со Македонија Ѓорче Петров.Не е работата во јачината туку што 50 години македонските комуњари им го дудлаа на тие од Белград за подобра фотеља и дозволија многу генерации Македонци ДА СЕ ВОСПИТААТ ПОГРЕШНО И ДА МИ СЕ ИСПЕРАТ МОЗОЦИТЕ!!ТИ И ТАКВИТЕ КАКО ТЕБЕ НЕ НАВИВАТЕ ЗАШТО ПАРТИЗАН Е СИЛЕН,ЈАК И СЛИЧНО ТУКУ ЗАТОА ШТО ТАТКО ТИ,ДЕДО ТИ,КОМУЊАРСКИТЕ,ПРОРПСКИТЕ СТРУКТУРИ И СЛИЧНИТЕ НЕМУ ВЕ ВОСПИТАЛЕ ТАКА ДА РАЗМИСЛУВАТЕ!Како дете од 5 години којшто незнае каде е Белград на карта носи дрес на Ѕвезда?Кој му го всадил тоа ако не неговиот татко и дедо.Грчките клубови се 3 пати појаки од Партизан,еден Левски Софија,Хајдук Сплит и ред други клубови се на рамниште со Партизан,ако не и подобри.Балистите и Шкендија не се Македонци,а Гробарите и Партизан се Македонци така?!Од Македонија секогаш имало навивачи на Партизан коишто ги следеле натпреварите во Белград,а дали некогаш тие Срби,Гробари ве испочитувале со некоја парола,транспарент,знаме во чест на Македонија и тоа што доаѓате од Македонија?Никогаш,па ни тогаш така?!Кога можат да прават пароли за Грција и да се веат грчки знамиња секој натпревар тогаш што не ве испочитуваат вас ако толку ве сакаат?!Нели сте браќа гробарски!?
Ако некогаш отишле 10 Србомани од Македонија, извадиле македонско знаме на трибина и 5 Срби ви кажале „Где сте браќо Македонци„ тоа ли ви е мерило дека некој ве почитувал?Сигурно сте испосвршиле у гаќи тогаш.Знаш ми много волимо оно тавче на гравче
Јас во домашно првенство не навивам за Силекс,но Силекс да игра со било која странска екипа јас секогаш ќе навивам за Силекс,за разлика од вас.Вие секогаш имате да дадете 2000 денари до Белград да го гледате Партизан,Ѕвезда,а многу ви се 50 денари кога треба да платите да го гледате вашиот клуб од градот.