Фан клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата Бокица
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и уште кога мајсторите бускец,дани алвес и останатите ќе му ги кажат тајните на актерството се добива комплетен играч на фарселона

1308563548389.jpg

1308560949651.jpg

Özil se lo pasa 'de vicio' en Ibiza

Барем една женска да имаше...

Зошто Санчез е идеален за фарса ? Не мора да го учат како да глуми, веќе е глумец ...

Нема врска ова, се сопна ненамерно, и потоа одма стана, а пенал мислам дека досудија уште за претходниот старт.

Го земав Сити за пример. Сити потроши многу повеке пари од Малага и једва стигна до ЛЕ, Малага со значително помалку потрошени пари(во речиси слична конкуренција(не мислев да ја потценам премиер)) да стигне до 5-6 место е речиси невозможно, земајки во предвид дека тимот се бори за опстанок и константно е во долниот дел од табелата.
Па добро, тоа и јас го очекувам од Малага. ЛЕ е нешто максимум за нив, а и мислам дека би биле презадоволни со тоа место како за почеток.

АС повикувајќи се на радиото Пунто Пелота потврдува дека Реал има договор со 18-годишниот дефанзивец на Ленс Рафаел Варане. Доцна синоќа на радиото била објавена оваа вест. Фали само уште мајката на играчот да даде согласнот за овој трансфер. Иначе играчот е препорачан од Зидан.

Млад штопер по препорака на Зизу, би требало да биде добар трансфер.Сега уште да се откажат од лудата помисла да го донесат Нејмар за 40-50 мил. што реално не вреди толку, а и плус напаѓачи има клубот доволно.Или па ако толку сака да донесе чичо Перез некое скапо засилување подобро да биде тоа Агуеро.А најдобар трансфер за мене ќе биде да донесат добро десно бекче...и конечно Рамос да си игра како штопер со Пепе тандем.

И Марка го потврдува истото, овој пат повикувајќи се на еден од најдобрите француски весници, Л'Екип. Најверојатно следната сезона ќе игра во Кастиља.

И ке игра у Кастиља и после година дена ке го даат на позајмица и некој ке го откупи договорот. И после ке плаќаме 26 миљони за него :),

Роналдо ја фрли ракавицата: Ќе ја симнеме Барса на земја

Напаѓачот на Реал Мадрид, Кристијано Роналдо изјави дека кралевите „ќе го симнат на земја“ европскиот шампион Барселона, тимот кој трета година по ред ја освојува титулата во Ла Лига.

„За да ја сопреме Барселона, ние мораме да ги победиме каталонците. Можеме да ја освоиме титулата во Ла Лига само ако успееме да славиме во дуелите против Барселона“, изјави Роналдо цитиран од Гол.ком.

„Ние ќе бидеме многу посилни од минатата сезона и јас сум уверен дека располагаме со се што е неопходно за да ги победиме каталонците“
, продолжува суперѕвездата на белиот балет кој постигна извонредни 40 погодоци во ЛА Лига во текот на минатата сезона.

„Ние ќе ја симнеме Барселона на земја
“, се закани еден од најдобрите фудбалери во светот во последните години, кој во 2008. година стана европски клубски шампион и фудбалер број еден во светот.

Роналдо ја прокоментира темата за идењето на Нури Сахин во Реал Мадрид, изјавувајќи дека ќе направат се што е можно да му помогнат на поранешниот играч на Дортмунд одлично да се адаптира во Мадрид.

АС повикувајќи се на радиото Пунто Пелота потврдува дека Реал има договор со 18-годишниот дефанзивец на Ленс Рафаел Варане. Доцна синоќа на радиото била објавена оваа вест. Фали само уште мајката на играчот да даде согласнот за овој трансфер. Иначе играчот е препорачан од Зидан.

:drkdrk: Odlicno!

Samo koj im k*r biznisov da se cenkaat za Gago i Leon !? Sea dobro, pred dve sezoni se izgorija i prodadoa igraci za mali pari, ali togas go sitnaa najdobriot igrac sezonata za 20 milioni, i drug koj bese megju podobrite za smesna suma... ama NEMA LOGIKA sea da se vadat za takvata greska preku cenkanje za ovie dvajca sutraci koi nemaat zaedno izigrano 10 utakmici sezonava. Tocno e deka se napumpani cenive u "denesnicava" ama pumpaat ceni ili na wannabe wonderkinds ili na igraci koi igrale cela sezona aktivno.

I nema logika Leon koj mi se cini go zemavme za 5 milioni da go davame sea za 15., So sto ja zgolemil trojno cenata !? So sedenje na tribini cela sezona !? Ja bi se zadovolil i ako izvlecat 15 milioni vkupno za dvajcata, ali da uspeat da gi sitnat, ne da ostanat pak...

I na kraj kje ispadne se cenkaat za ovie dve drva, a Lass kje go prodadat za 10 milioni... deja vu!

Izvinete za latinica. Ajt pozdrav! :)

Роналдо ја фрли ракавицата: Ќе ја симнеме Барса на земја

Напаѓачот на Реал Мадрид, Кристијано Роналдо изјави дека кралевите „ќе го симнат на земја“ европскиот шампион Барселона, тимот кој трета година по ред ја освојува титулата во Ла Лига.

„За да ја сопреме Барселона, ние мораме да ги победиме каталонците. Можеме да ја освоиме титулата во Ла Лига само ако успееме да славиме во дуелите против Барселона“, изјави Роналдо цитиран од Гол.ком.

„Ние ќе бидеме многу посилни од минатата сезона и јас сум уверен дека располагаме со се што е неопходно за да ги победиме каталонците“, продолжува суперѕвездата на белиот балет кој постигна извонредни 40 погодоци во ЛА Лига во текот на минатата сезона.

„Ние ќе ја симнеме Барселона на земја“, се закани еден од најдобрите фудбалери во светот во последните години, кој во 2008. година стана европски клубски шампион и фудбалер број еден во светот.

Роналдо ја прокоментира темата за идењето на Нури Сахин во Реал Мадрид, изјавувајќи дека ќе направат се што е можно да му помогнат на поранешниот играч на Дортмунд одлично да се адаптира во Мадрид.

Ова го изјавува секоја година,не му е срам веќе?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom