wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.811
- Поени од реакции
- 34.502
btw досега имам два негледани филмови од листана, Primal Fear и Mulholland Drive. Иначе, добра идеја ви е.
30/30 сум јас засега.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
btw досега имам два негледани филмови од листана, Primal Fear и Mulholland Drive. Иначе, добра идеја ви е.
хаха... па добро, избегнуваме weird stuff, одиме со основите30/30 сум јас засега.![]()
Дојдоа 10, за другите 10 вечер.Сеа ко ќе дојдат хорорите, значително ќе ми опадни процентот на гледаност.![]()
инаку Џесика Алба е во главна улога. -.-'
Дали си сигурен дека мислиш на ист филм?
Абе модератори, примате предлози и забелшки за водичон?
луд!30/30 сум јас засега.![]()
не верувам... иако имам сомнежи дека psyside има замешано прсти... или премногу слични вкусови имаат со џимејАбе модератори, примате предлози и забелшки за водичон?
Ја поздравувам идејата, ама ако може 2 примедби ?Ако може добро, ако не, никому ништо.
Прво, кај Блејд Ранер, тоа "авторот на книгата" да се спомене дека е Филип К. Дик, пошто се работи за познат СФ писател кој е "заслужен" не само за Блејд Ранер, него и за - Total Recall , Screamers , Minority Report , A Scanner Darkly , Impostor ...
И втората примедба, хорори до 90-та, кај ви е Хелрејзер ('87), заборавивте еден од најпознатите хорор ликови - Пинхед.
30/30 сум јас засега.![]()