Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Па чим сме го виделе тоа и кажуваме не знам зошто да не веруваш?
на другарми другар..на комшијата на братто на детто другар има земано :)
доказ....и јас купувам кока кола за овоа ама не се дигам како др вај има земано онај има..и на зборови ке верувам...првин слика со натпис кајгана и наградата и ке верувам дека има земано брат ти

на другарми другар..на комшијата на братто на детто другар има земано :)
доказ....и јас купувам кока кола за овоа ама не се дигам како др вај има земано онај има..и на зборови ке верувам...првин слика со натпис кајгана и наградата и ке верувам дека има земано брат ти
Ај не тролај, мој најдобар другар зема телефон, и го видов со мои очи, ќе те лажам?

Пратив едно 20тина кодови и возвратни пораки имав дека се регистрирани кодовите за 17:45, е сеа дали за понатака важат или не?

Браааат и ја не сум од Прилер ебаго ама јадам исто пијам исто , само уше ресани какви јадете вие таму ? Пепси + Стоби Флипс + Ресана = Посералнаааааааа
исто и
Златен Даб ебаго најдоброто пиво + Скара уффф уживање !!!
е тоа лебо само не го јадам јас од Жито Прилеп каков ќе купат дома таков јадам леб да е само :)
:D оу јес :)

Леле бе македонска работа, и во ова ли местење? ццц одма да се плачело ...​

Леле бе македонска работа, и во ова ли местење? ццц одма да се плачело ...​
не е за тоа...сигурен сум дека дават награди оти знам од претходните наградни игри..ме нервира она уфрлање...на брат другар ...на другар другар...комшија и..... имат добиено.

До сеа немам ништо добиено од ниедна наградна игра а сум праќал и кодови и се,или сум нај малер човек у македонија или не дават награди :) :) :)

До сега имам добиено само торба на гранд кафе.ЕДНАШ.Ксметлија човек што да ви расправам.Вакви игри не играм зошто среќата ми е во мотиката изгледа.А ракија иде повеќе од кока кола за тој спорт.Ако искочи некоја наградна игра со испаќање капачиња од ракииски шишиња I am in.Вака ке се радувам на сликите што ке ги испратите вие од вашите добиени награди :D

Пратив едно 20тина кодови и возвратни пораки имав дека се регистрирани кодовите за 17:45, е сеа дали за понатака важат или не?

Да, мислам дека важат за скутерот (или веспата, што и да е). Јас ги чувам капачињата

Ако некој неможе да ја испие кока колата немојте да дозволите да остане така.Викајте за помош ке помогнеме бар за пиење не е проблем.Купи некој над 30 до сега?

Да, мислам дека важат за скутерот (или веспата, што и да е). Јас ги чувам капачињата

Ја па ги фрлив o_O
Испратив 3-4 ама не купувам повеќе оти прекинав да пијам газирани сокови, инаку до сега 30+ ќе имаше ..

мислам дека ги даваат наградите, затоа што лани јас добив дрес скопско наградната кога беше(ама пратив 16-17кодови) а еден комшија има добиено ајпод. а сега за телефон изгледа треба повеке кодови да се пратат, досега имам пратено неколку ама ништо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom