Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Порано имаше сајт каде што ги објавуваа имињата на добитниците сега како што гледам нема ..
И ме интересира на каква Кока кола ги има тие кодови ? не сум ги забележал до сега ..

Едит - http://www.cocacolanagradnaigra2011.com.mk/dobitnici.html

Еве тука имаше и броеви на добитниците :)

порано имам добивано топки , чадор ,чаши ,а знам дете што доби сони ериксон вокмен

ги даваат 100% на девојка ми братот - неговата девојка доби вилдфаер пред неполна недела

П.С 5 денара е порака да пратиш или поскапо?

Порано имаше сајт каде што ги објавуваа имињата на добитниците сега како што гледам нема ..
И ме интересира на каква Кока кола ги има тие кодови ? не сум ги забележал до сега ..

Едит - http://www.cocacolanagradnaigra2011.com.mk/dobitnici.html

Еве тука имаше и броеви на добитниците :)

Кока-Колата што е со бели капичиња.

неколку години по ред кокакола има слични наградни игри и не сум слушнал сека некој мој пријател, роднина, познаник или пак пријател на пријател дека добил нешто повредно освен чаша, мајца или нешто слично тд некако сомнителни ми се наградниве игри :)

koka kola barem nema da se zaebava so narodot, 100% e sigurno deka nagradite se dodeluvaat i toa na transparenten nacin - bez prijateli.

Ги даваат наградите, едно другарче зема Sony Ericsson W200 пред некои 2-3 години, брат ми има зимано топки, чаши итн...

Абе сите запнале за чаши, топки, маици, капи, чадори... Зборот тука е за мобилниов и веспите, за поголеми награди.
Јас лично не знам никој кој се има офајдено од нешто вакво (повредна награда), ама мислам дека барем Кока Кола нема да ја става на коцка својата репутација, дури ни во Македонија.

Ако освоиш нешто ќе ти го дадат ама мали се шансите да освоиш веспа и мобилен. Да е нешто чаша,мајца,чадор,крпа ова ќе го освоиш ама овде е во предвид голема награда т.е поголема од чашиве и мајциве хД

пс: Пред 2-3 години еден другар освои сони ериксон w200 ама ни самиот незнае колку пораки прати за да ја добие наградата.

ги даваат 100% на девојка ми братот - неговата девојка доби вилдфаер пред неполна недела

П.С 5 денара е порака да пратиш или поскапо?

Прати ги своите кодови преку СМС на 14 700 од било кој од мобилните
телефонски оператори во Македонија (цена на СМС 5,9 Ден со ДДВ)

ви текнува ли лани на АјПодот ... за тоа вредеше да се праќаат пораки

даваат...Кока Кола...Пепси...тоа се брендови....не сакаат дамки во работа...во награди...

каква кока-кола, само ПЕПСИ му е мајката :) и не, никогаш нема некој кажано (барем во Прилеп) дека освоил нешто повредно од Скопска пивара..тука нормално, не мислам на маички, топки, чаши туку на нешто навистина повредно..

сите постови...на братучед другарму,на брат ми женската, комшијата....има ли некој од вас или било кој од форумот добиено па да се надеваме...иначе на секои 125 мин телефон и 125 саата скутер не ми изгледа на арно..кодот во сите кока коли го има или во одредени ?

Даваат бе чаши,маици,капчиња.. Другото си иде кај газдите..

Еден мој другар дневно пие по 2 пакети кока кола.. Од толку шишиња освен чаша и пешкир му се нема ништо паднато.. а пие кока кола од мал .. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom