K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

• Креатор на темата Креатор на темата DJ_DEXTER
  • Време на започнување Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

• Karate

Гласови: 27 4,6%
  • Taekwondo

Гласови: 36 6,1%
  • Judo

Гласови: 11 1,9%
  • Aikido

Гласови: 38 6,4%
  • Boks

Гласови: 70 11,8%
  • Kick-Boks

Гласови: 194 32,8%
  • Muay Thai

Гласови: 45 7,6%
  • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

Гласови: 76 12,8%
  • Ninjitsu

Гласови: 30 5,1%
  • Ја нема на листата

Гласови: 65 11,0%

• Вкупно гласачи
    592
Пуштајте одма OSN sport4 кој има даваат реприза на борбите:)

Ако знае некој стрим или снимки од борбите нека пушти линк :).

Дечки што мислите за теретана + бокс..

Пробав да одам на пример накај ручек теретана вечерта бокс ама некако не иде.. Се мислам исто вака да продолжам само да не ги вежбам рацете. Пошто осеќам болка во бицепсот ако го имам вежбано и неможам да издржам асален тренинг..

Или пак целосно да исфрлам теретана и да одам со вратило,склекови,стомачни.. Ама па во теретана има вежби комплетно за цело тело :D

Пробав да одам на пример накај ручек теретана вечерта бокс ама некако не иде.. Се мислам исто вака да продолжам само да не ги вежбам рацете. Пошто осеќам болка во бицепсот ако го имам вежбано и неможам да издржам асален тренинг..

Или пак целосно да исфрлам теретана и да одам со вратило,склекови,стомачни.. Ама па во теретана има вежби комплетно за цело тело :D

Така јас вежбам, без теретана со вратило, склекови, стомачни :).

Зависи што ти е приоритет, борбен тренинг или теретана? Мене ми е првото така да се останато ми е прилагодено на борбениот тренинг кој го имам поделено на неколку делови во текот на денот. Истото важи и за вежбите на вратило и склековите на пример.

Иди еден ден теретана еден ден бокс , двете у ист ден премногу е...:)

overeem is my son - werdum :D
ајде да видиме татичко како ќе се покажи против коњов

Кои денови идеш на бокс колку тренинзи неделно имаш, колку одиш теретана ?

Кои денови идеш на бокс колку тренинзи неделно имаш, колку одиш теретана ?

па секој ден има тренинзи.. Ама ќе одам само теретана сега.. Бокс ќе ми биде онака како разонода.

У колку саат е туќата ???
оверим и барнет во полуфинале, за вторит очекувано, ама првиот птфрли аман боже
штета за вердум, нека се спрема за реванш со фјодор сега ;)

Чеј бе ....ја малце ко да заспав .... Знам Вердум му правеше Сабмишн на Оверим и после заврши .... Истече времето или ????

Се на се ...се глеа дека Оверим е многу појак ФИЗИЧКИ ...мада Вердум е далеку далеку технички попоткован ..

Имаше вчера интересни тепачки :)

Ми се свиѓаше тој у лесна категорија Џилберт Мелендез (мислам) као го запука јапанчето + Брат му на Оверим каков ќутек изеде у 30 секунди :))

Нека стаи некој клип од барнет

Чеј бе ....ја малце ко да заспав .... Знам Вердум му правеше Сабмишн на Оверим и после заврши .... Истече времето или ????

Се на се ...се глеа дека Оверим е многу појак ФИЗИЧКИ ...мада Вердум е далеку далеку технички попоткован ..

Имаше вчера интересни тепачки :)

Ми се свиѓаше тој у лесна категорија Џилберт Мелендез (мислам) као го запука јапанчето + Брат му на Оверим каков ќутек изеде у 30 секунди :))

Нека стаи некој клип од барнет
еве, го попари :)
роџерс незнам шо курац го ставија во турнирт кога апла дрво е, требаше кормиер, дел росарио па дури и чед григс е фјодор за него, дрво невидено,
вердум требаше да се навежба со борењето, искрено К-1 ќе го јдаше за малце од батка кој неможе да ја држи главаа горе за време на исфрлување на удари
важно страјкфорс како и секогаш има интересни борби, криво ми е што ќе се спојат со УФЦ за брзо :(
--- надополнето: Jun 19, 2011 12:19 PM ---
3136u8o.gif

11loe2u.gif

jiidt5.gif

11syuty.gif

34xrlmp.gif

вердум ала минотауро стајл :)
nf4cbo.gif

неможи секогаш да пали тоа :)

па секој ден има тренинзи.. Ама ќе одам само теретана сега.. Бокс ќе ми биде онака како разонода.
Ако одиш на бокс навечер тогаш оди теретана кај 10 - 11 часот и вежбај само еден мускул имај 40-50 минути активен тренинг доста доволно е тоа тренирај 5 дена 2 дена одмарај се то е то

Ако одиш на бокс навечер тогаш оди теретана кај 10 - 11 часот и вежбај само еден мускул имај 40-50 минути активен тренинг доста доволно е тоа тренирај 5 дена 2 дена одмарај се то е то

може нешто да се искомбинира.. Пошто корисна е теретаната многу ама пак може и да ме успори.. Летоска така ќе направам комбинација.. другиот период ќе се најде друго решение :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom