T
theTinule
Гостин
Losho chitash srce <3бев прозван да се произјаснам или лошо читам латиница?
lol jk, samo mi ja dokazhuvash teorijata
Losho chitash srce <3бев прозван да се произјаснам или лошо читам латиница?
И да имав,љубов,филозофија,мода и лепота се форуми за лигавење и/или тролање <3Ne stana zbor konkretno za temava, tuku za celiot forum Ljubov i seks. Ako nemash za kogo/shto da pishesh, toa znachi...
Ostaj go drugar ti sam da se brani, aman !
Да не е премногу богатДа не е премногу убава
Да не е премногу богата
Да има долга коса
Да биде женско а не од новокомпонираниве машкоданки јас можам да испијам 12 ракии повеќе од тебе и да избушам ѕид без бормашина
Да не е феминистка (или нека се пресели во Шведска и нека си прави дилдо парти)
Не дај Боже да има бицепс поголем од мојот
Да е воспитана во традиционален дух, а не ќорава пијана да се влече по улици а за пострашно и да не спомнувам
Да знае да процени кога што треба а кога не.
Да не ми игра со карти љубомора или снемување на неколку дена за да ми опипа пулс оти тек тогаш ќе биде интересното.
Став и изграден карактер и конзистентност а не денес те мразам оти врне дожд а утре те сакам затоа што го гледав Сексот и Градот, Ѓумуш, Пепелашка и тако даље.
Да има аверзија кон ексцентризам, испади, психотични напади и хистерии.
Да не ме масира со кај си?, со кого си?, зошто направи така а не вака?
Да ме масира со раце.
Да си знае дека должината на сукњата, длабочината на деколтето и навидум безопасниот флерт и те како укажуваат на многу работи и дека поголем идиотизам од правам како што сакам, тоа ништо не значи, и прифати ме каква сум, не може да им продава ни на гикови од амерички филмови.
Да има негативно мислење за рап музиката, и да има основен поим за разлика помеѓу Ник Кејв и Лејди Гага, Чехов и Госпоѓа Министерка, Кјубрик и Сексот и Градот.
По можност да не е склона кон ноќни забави и журки.
1300 пријатели на фејсбук многу кажува.
Да не контактира со бивши.
Да немала врска подолга од година дена.
И нормално да знае како да ме олабави колку год и да сум напнат.
Бре ама сум захтевен.
Не сакам да бидам Дрвен адвокат ама ќе изреагирам ничим изазван.Кога ќе најдеш жена која што одговара на горенаведените пропроции, информирај, баш би сакала да видам дали такво суштество воопшто постои.
П.с. Заборавив дека можеби постои во некои запуштени делови од Македонија, каде нема пристап до интернет и функционалниот свет надвор од ѕидовите на просториите за живеење, ама нема да го исполнува капацитетот за интелектуален оргазам и културно билдање на егото
Океј е.Не сакам да бидам Дрвен адвокат ама ќе изреагирам ничим изазван.
Темава колку што знам се вика Dreamboy/Dreamgirl, па така не гледам ништо нелогично ако човекот си ја опишал својот сон.
Еве на пример јас сакам да имам девојка плукната Сара Палин.
Кхм, ај и така за цртање секогаш сум бил антиталент.Да не е премногу богат
Да има кратка коса
Да биде маж а не од новокомпонираниве метросексуалци јас можам да ставам 12 видови на креми повеќе од тебе и да си ја средувам косата подолго од тебе
Да не е шовинист (или нека си се ебе со другарите додека гледа фудбал)
Не дај Боже да има помал бицепс од мојот
Да е воспитан во традиционален дух, а не ќорав пијан да се влече по улици а за пострашно да не спомнувам
Да знае да процени кога што треба а кога не
Да не ми игра со карти љубомора или снемување на неколку дена за да ми опипа пулс оти тек тогаш нема веќе да биде интересно
Став и изграден карактер и конзистентност а не денес сакам да те женам оти ми победил тимот во фудбал, а утре не сакам да те видам зошто бившата си фатила нов дечко па сакам да ______ уште еднаш
Да има аверзија кон љубомора, посесивност и психотични напади
Да ме масира и со кај си и со кого си и + со раце
Да знае дека должината на сукњата, длабочината на деколтетот и безопасниот флерт се само само тоа и јас не мислам дека е идиотизам кога прави така како што он сака, мора да ме прифати таква каква што сум зошто јас го прифаќам него, ако е отворен за промени, може да се проба
Да нема негативно мислење за било каков тип на музика, и да има основен поим за разлика помеѓу Кундера и Коелјо, Бартон и Хенговр
По можност да не е склон кон ноќни забави и журки
1300 пријатели на фејсбук ама баш ништо битно не кажува
Да не контактира со бивши
Да имал врска подолга од една година
И нормално да знае како да ме олабави кога сум напната
Кога ќе најдеш жена која што одговара на горенаведените пропроции, информирај, баш би сакала да видам дали такво суштество воопшто постои.
П.с. Заборавив дека можеби постои во некои запуштени делови од Македонија, каде нема пристап до интернет и функционалниот свет надвор од ѕидовите на просториите за живеење, ама нема да го исполнува капацитетот за интелектуален оргазам и културно билдање на егото
А и не сите се разбираат од уметност, па џабе ќе биде трудот.Кхм, ај и така за цртање секогаш сум бил антиталент.
Нема да ми го разберат антиталенот со скици од 2 леви раце.А и не сите се разбираат од уметност, па џабе ќе биде трудот.
Инспириран понеделнички на сабајле и после wake up call-от од Сатори кој ми ги сфрте преференците за 180 степени во животот, а и со фактот дека не ме бива за цртање ќе пробам со зборови (оти нив во случајот ги куцаш на тастатура а не ги ракопишиуваш оти тек тогаш никој немаше да разбере) јас од денес имам епифани кон тоа каква девојка посакувам.Да не е премногу убава
Да не е премногу богата
Да има долга коса
Да биде женско а не од новокомпонираниве машкоданки јас можам да испијам 12 ракии повеќе од тебе и да избушам ѕид без бормашина
Да не е феминистка (или нека се пресели во Шведска и нека си прави дилдо парти)
Не дај Боже да има бицепс поголем од мојот
Да е воспитана во традиционален дух, а не ќорава пијана да се влече по улици а за пострашно и да не спомнувам
Да знае да процени кога што треба а кога не.
Да не ми игра со карти љубомора или снемување на неколку дена за да ми опипа пулс оти тек тогаш ќе биде интересното.
Став и изграден карактер и конзистентност а не денес те мразам оти врне дожд а утре те сакам затоа што го гледав Сексот и Градот, Ѓумуш, Пепелашка и тако даље.
Да има аверзија кон ексцентризам, испади, психотични напади и хистерии.
Да не ме масира со кај си?, со кого си?, зошто направи така а не вака?
Да ме масира со раце.
Да си знае дека должината на сукњата, длабочината на деколтето и навидум безопасниот флерт и те како укажуваат на многу работи и дека поголем идиотизам од правам како што сакам, тоа ништо не значи, и прифати ме каква сум, не може да им продава ни на гикови од амерички филмови.
Да има негативно мислење за рап музиката, и да има основен поим за разлика помеѓу Ник Кејв и Лејди Гага, Чехов и Госпоѓа Министерка, Кјубрик и Сексот и Градот.
По можност да не е склона кон ноќни забави и журки.
1300 пријатели на фејсбук многу кажува.
Да не контактира со бивши.
Да немала врска подолга од година дена.
И нормално да знае како да ме олабави колку год и да сум напнат.
Бре ама сум захтевен.