Кока-Кола наградна игра - навистина ли ги даваат наградите ?

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
каква кока-кола, само ПЕПСИ му е мајката :) и не, никогаш нема некој кажано (барем во Прилеп) дека освоил нешто повредно од Скопска пивара..тука нормално, не мислам на маички, топки, чаши туку на нешто навистина повредно..

Kолку е пепси во Прилеп..тука 55 го направија,мајкаму да ја ибам

каква кока-кола, само ПЕПСИ му е мајката :) и не, никогаш нема некој кажано (барем во Прилеп) дека освоил нешто повредно од Скопска пивара..тука нормално, не мислам на маички, топки, чаши туку на нешто навистина повредно..

Pa u cel prilep piete pepsi i zlaten dab, kako sakas da dobies nagrada od koka kola i skopsko.

исто, шоако е од Прилеп, мислиш нас ќе ни го дадат поефтино било кој производ? :)
--- надополнето: Jun 18, 2011 6:17 PM ---
Pa u cel prilep piete pepsi i zlaten dab, kako sakas da dobies nagrada od koka kola i skopsko.
а кај виде дека некој САКА да добие нешто од СП? :)

Играјте релаксирано, не претерувајте.
Не очекувајте награда, но надевајте се.
Бар тоа до сега треба да ви е познато :)

Откако е почната награднава, само две кока-коли купив за роденденот, ги пратив кодовите и не добив ништо.
Нема сега да се препивам ко луд само за да го добијам телефонот.

пиеме Пепси.........пиеме Златен Даб...и Крали Марко...:) делкаме Стоби Флипс......и се друго од Витаминка...јадеме леб од Жито Прилеп......локал патриоти сме ние :)

мене ме загрижува Пелистерка Кола...имам испратено 20 пликови :)
Kолку е пепси во Прилеп..тука 55 го направија,мајкаму да ја ибам
вчера зедов 55 mkd ..... порано беше 48....

ДЕЧКИ ДАВААТ 100 ПОСТО, И ЌЕ СЕ ЈАВАТ НА ТЕЛЕФОН АКО НЕШТО ТИ ИМА ПАДНАТО НЕМА ШТО ДА ОБЈАВУВААТ

слушнав ги давале на Св. Кукувден, чекај да проверам кога е........................................

Што ги интересира Кока-Кола дали некој во Македонија ќе прави дубари,Скопска Пивара си ја купува лиценцата па може слободно да си ги "подели" наградите.Како и да е губитници се Скопска Пивара доколку ги "местат" наградите бидејќи нив им паѓа репутацијата,а Кока-Кола секако си зема пари за лиценцата,а доколу не се задоволни можат само да им ја одземат лиценцата.Не сум 100% сигурен но би требало одприлика така да стојат работите.

Абе даваат другарка ми преку вакво доби ај под, тоа што беше на секои 2 часа мислам..

Не само јас, и од други имам слушано муабети, викаат кај бе нема шанси да даваат, од кај ќе знаат дали некој дава, кога никаде не објавуваат. Па затоа и прашав дали некој стварно добил нешто, ама ете давале. :)

Иначе мене од Пепси тогаш ми се паднаа три фудбали, со потпис од Бекам мислам беа. :)
И сите три се ебаа после едно играње со нив хахах

пиеме Бонго.........пиеме пред коперација Скопско од 2 литри ( собираме по 7 души по 10 денари за поевтино да не фати ) ...:) делкаме ХЕДИС флипс ( исклучиво од 5 денари )......и се друго од Хедис...јадеме леб од Жито Лукс......локал патриоти сме ние :) :ROFLMAO: ... иначе мене кока кола од СКОПСКА пивара ми е најгадно нешто шо постои ... иако ја пијам само на гости кога ке отидам ...

пиеме Пепси.........пиеме Златен Даб...и Крали Марко...:) делкаме Стоби Флипс......и се друго од Витаминка...јадеме леб од Жито Прилеп......локал патриоти сме ние :)

мене ме загрижува Пелистерка Кола...имам испратено 20 пликови :)

вчера зедов 55 mkd ..... порано беше 48....
Браааат и ја не сум од Прилер ебаго ама јадам исто пијам исто , само уше ресани какви јадете вие таму ? Пепси + Стоби Флипс + Ресана = Посералнаааааааа
исто и
Златен Даб ебаго најдоброто пиво + Скара уффф уживање !!!
е тоа лебо само не го јадам јас од Жито Прилеп каков ќе купат дома таков јадам леб да е само :)

сите постови...на братучед другарму,на брат ми женската, комшијата....има ли некој од вас или било кој од форумот добиено па да се надеваме...иначе на секои 125 мин телефон и 125 саата скутер не ми изгледа на арно..кодот во сите кока коли го има или во одредени ?
Па чим сме го виделе тоа и кажуваме не знам зошто да не веруваш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom