Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Добро де, ево, ги прифаќам сите Твои одговори како неточни, а ја ќе сачекам некој посаглам и поиздржан коментар или одговор на моето прашање. :cool:

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Ништо страшно де, еве и јас ги прифаќам сите твои прашања како погрешни

DBack

gloveless
Член од
19 декември 2007
Мислења
5.372
Поени од реакции
2.556
Добро де, ево, ги прифаќам сите Твои одговори како неточни, а ја ќе сачекам некој посаглам и поиздржан коментар или одговор на моето прашање. :cool:
„Посаглам“ одговор можеш да добиеш единствено од (не)другар ти, фундаменталист.

Секој друг одговор ќе биде рационален. Тешко да го сфатиш.

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398

Секој друг одговор ќе биде рационален. Тешко да го сфатиш.
Е ајде де, еве дај Ти чисто рационален одговор, ја ќа го прочита и ќа се потруда да го разбера...
.Почни!

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Е ајде де, еве дај Ти чисто рационален одговор, ја ќа го прочита и ќа се потруда да го разбера...
.Почни!
Разбран си ти од поодамна, не има овде и такви кои ги паметиме твоите постови од пред две три години... паметиме во кој филм беше тогаш... го памтиме Микикецот , фанатикот, новиот крстоносец .... саде крв и огин ни проповедаше на нас „неверниците’’...

...среќа наша.. што си само едно безначајно човече кое од досада немајки што да прави во смрдливиот магацин... си влегло во некои филмови....

п.с. Абе Мики...конечно стави ли дома интернет или уште го злоупотребуваш (крадеш) тој на работа.... која беше онаа по ред кај што беше спомнато крадењето и користољубието..

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
п.с. Абе Мики...конечно стави ли дома интернет или уште го злоупотребуваш (крадеш) тој на работа.... која беше онаа по ред кај што беше спомнато крадењето и користољубието..
vove.
Ти ли бе се најде да ми проповеаш етичност? Патем, сеуште го (зло)употребљавам Интерентов на работа, така кратам на непотребни куќни трошоци, разбираш...:ROFLMAO:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Кај да е за брзо ќе има апдејт на библијата

Послание до браќата од МИКИ1

Секој има право на мое мислење

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
vove.
Ти ли бе се најде да ми проповеаш етичност? Патем, сеуште го (зло)употребљавам Интерентов на работа, така кратам на непотребни куќни трошоци, разбираш...:ROFLMAO:
Абе остај ме мене... нели констатиравме дека ние неверниците сме... развратници, лопови, убијци, наркомани, педери, пијаници, и уште што се не... тука правиме муабет за тебе кој ни продаваш муда за бубрези

И ич не се срамиш од тоа?

Ништо од тебе... ни пред св. Петар нама да излезеш....идеш директно во пеколот...

MIKI1

Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
Абе остај ме мене...
Еве, Те оставам....
--- надополнето: Jun 17, 2011 11:04 AM ---
... нели констатиравме дека ние неверниците сме... развратници, лопови, убијци, наркомани, педери, пијаници, и уште што се не... .
Добра констатација, разбираш...
--- надополнето: Jun 17, 2011 11:04 AM ---
Ептен ми е срам....
--- надополнето: Jun 17, 2011 11:05 AM ---
Абе остај ме мене... нели констатиравме дека ние неверниците сме... развратници, лопови, убијци, наркомани, педери, пијаници, и уште што се не... тука правиме муабет за тебе кој ни продаваш муда за бубрези

... ни пред св. Петар нама да излезеш.....
Точно: мојата вера никаде не вели дека ќе излезам пред Св.Ап. Петар ,туку дека ќе излезам пред Христа Бога.
Нажалост, пак си во криво....
--- надополнето: Jun 17, 2011 11:06 AM ---
... тука правиме муабет за тебе кој ни продаваш муда за бубрези
Имам и муда и бубрези, ама не ги продавам.

Член од
17 јуни 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Прашање до сите овде на форумот, како шо гледам: научници, атеисти, љубители на научна фантастика, вонземјани, селани, гаѓани, неверници, слепци и тн.:

1. Како се пали Благодатниот Оган секоја година на Православниот Велигден во Ерусалим во црквата Христова ?
2. Како секоја година на денот (по Православниот календар ) на Св. Димитрија Солунски (кој е во црква во Солун) од неговото тело (кое е во целосна состојба) истекува мирот ?
3. Како истиот случај со Св. Петка која е во црква во Романија, истекува мирот од нејзиното тело ?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Прашање до сите овде на форумот, како шо гледам: научници, атеисти, љубители на научна фантастика, вонземјани, селани, гаѓани, неверници, слепци и тн.:

1. Како се пали Благодатниот Оган секоја година на Православниот Велигден во Ерусалим во црквата Христова ?
2. Како секоја година на денот (по Православниот календар ) на Св. Димитрија Солунски (кој е во црква во Солун) од неговото тело (кое е во целосна состојба) истекува мирот ?
3. Како истиот случај со Св. Петка која е во црква во Романија, истекува мирот од нејзиното тело ?
А го прочита насловот на темата пред да ги упатиш овие супер интелегентни и интригантни прашања?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.628
Поени од реакции
31.491
alooo ateist., dobro de sosema si tochen ., ...ama aj vaka ...

od shto bi se otkazhal., vaka vie tvrdokornite seznajkovci/ .,

od telote ., materijalno .....po tvoj terk...ili

od dushata ., koja spored tebe ili ti mi vas ., ne enishto i ne ja priznavate ., i ne znaete da najdete materijalno reshenie shto e toa dusha., \ \ od shto poprvo bi se otkazhal:coffee:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199

od dushata ., koja spored tebe ili ti mi vas ., ne enishto i ne ja priznavate ., i ne znaete da najdete materijalno reshenie shto e toa dusha., \ \ od shto poprvo bi se otkazhal:coffee:
Одамна немам видено некој на форумот толку да си го има погодено никот...

Ipsissimus

P.I.
Член од
23 јули 2010
Мислења
15.582
Поени од реакции
12.949

1. Можеби на истиот начин на кој се пали и оној на илузионистите и магионичарите.
П.С. Што подразбираш ти под "Мир"?
--- надополнето: Jun 17, 2011 11:46 AM ---

Како можеш да се одкажеш од нешто, за кое неверуваш дека постои?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom