Матура

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.316
абе знаев дека вие скопјаните не сте нормални...ами овие од Корчагин биле комплетно дргуа лига бе...мислам WTF БЕ ?!?!??! МАТЕМАТИКА ТЕСТОТ БЕШЕ ЛЕСЕН ?!?!?! WTF ?!? WTF ?!?!? WTF ?!?!?!?!?!?......единствено објаснување кое можам сам себеси да си го дам, е дека НАВИСТИНА сте ги имале тестовите, и затоа ви се лесни :/:confused:
Пааа донекаде не си далеку од вистината :D
Мал број од децата го имале тестот математика...
Не сум четврта госдина но знам дел од нив. Тие незнаат ни од x-3=2 да го најдат x, па камоли да полоѓат матура. Имаше доста што се убиваа од вежбање, и на крај ќе бидат позасди овие кои што на нефер начин си ги нашле прашањата...

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Шо беше тешко бе? Вие чекавте задачи ко за прво одделение, 2+3 колку е да напишеш.:D
Чим 90% викаат дека е точно, а 10% викаат дека е лесен на кого ќе му веруваш ти?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И англиски е тешко ако у 9-10 години шо учиш јазик знаеш само името да си го кажеш.
Абе има разлика не зафркавај. Ако ти оди математика ти оди, талент си и толку. За таквите фала богу дека ќе биде боза јасно е тоа, јас зборувам за тие измеѓу шо се, шо се бореле цела година за 5ка или за 4ка, за таквите било тешко.

Член од
14 јуни 2011
Мислења
16
Поени од реакции
2
LEGE MN VAZNO HELPPPPP!!!!!!!!!!

na testot ne pisuvav odgovori tuku samo na ona crvenoto livce, i sega nema da mi gi priznaat???????????
a testatorot ni rece na site deka samo tie se pregleduvaat i deka nema vrska sto ke pisuvame na testot od tamu samo esejot se pregledva
lelel ako ne mi gi priznaat :(

Г

Грејвдигер

Гостин

na testot ne pisuvav odgovori tuku samo na ona crvenoto livce, i sega nema da mi gi priznaat???????????
a testatorot ni rece na site deka samo tie se pregleduvaat i deka nema vrska sto ke pisuvame na testot od tamu samo esejot se pregledva
Би требало да ти ги признаат, бидејќи они ги проверуват одговорите од црвениот лист, компјутерски. Јас едно утнав математика на тестот, а на црвениот лист заокружив друго.

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Кај нас се препишвеше, ама пазевме да не не фатит тестаторот, ко тест обичен да е. Јас потпрашав само за Ајнштајн то, ама го вратив „балансот“ со то шо им поможвев на другите. :) Стварно во некој училници полемики се отварале, дуели на цел глас, партија обединети за под Б или А, зш вака, зш така напишале, ама то е сеа. Како ќе ти се потрефит, нешо е и среќа.
Сегде е така, на матура случајно на мочање ќе се најш со некој, па ќе ти поткажит некоја задача, некоаш и на факултет ќе начекаш професор скамнет, па ќе ти дајт една пролазна.. то е, животиште.

А за математика, тие шо се солидни, рекоја дек се подиспотиле малце дур решиле и се жалеја малце, ама не било ногу страшно.

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945

Само тој листот се гледа, не ти ни гледаат што си пишувал во тетратката за тие со заокружување

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392
А задачата со правоаголниот триаголник кај висината што ја дели хипотенузата на два дела плоштината излезе 600????На заокружување беше мислам....
Мене таа задача ми излезе 600,на заокружување беше,иначе да прашам некој како му излезе таа задачата со картите,ако во еден шпил има 52 карти и се излече една карта,колкава е веројатноста таа карта да не биде дама?
иначе гледам овде некој пишале дека тестот бил лесен,тестот не беше ни малку лесен,за разлика од минатата година овој тест беше многу потежок,е сега некој зборат овде дека тие што си учеле редовно без проблем ќе го решеле тестот,јас на пример учев 1 месец скоро математика цело време,се спремав и пак имаше многу задачи што не ги решив,и бил задоволен и со 2-ка ако положам,зашто тестот навистина беше тежок..а за тие некој што го имале тестот,навистина незнам што да кажам,како прво не е фер према другите,и како може некој што се спремал и неколку месеци наназад да помине со 2 или 3-ка,а некој што го имал тестот да помине со 5-ка,а 4 години немал добиено 5-ка..

Kajgana Shop

На врв Bottom