- Член од
- 16 јуни 2011
- Мислења
- 684
- Поени од реакции
- 1.193
Многуу се жалеа од тестот математика....:/ просто ги жалам ...
Пааа донекаде не си далеку од вистинатаабе знаев дека вие скопјаните не сте нормални...ами овие од Корчагин биле комплетно дргуа лига бе...мислам WTF БЕ ?!?!??! МАТЕМАТИКА ТЕСТОТ БЕШЕ ЛЕСЕН ?!?!?! WTF ?!? WTF ?!?!? WTF ?!?!?!?!?!?......единствено објаснување кое можам сам себеси да си го дам, е дека НАВИСТИНА сте ги имале тестовите, и затоа ви се лесни :/
Тежок беше, како да не се жалат..Многуу се жалеа од тестот математика....:/ просто ги жалам ...
Не даваа дигитрони, само шестар и ленир.Даваа дигитрони бе? Гледам денес носеа некои..
Шо беше тешко бе? Вие чекавте задачи ко за прво одделение, 2+3 колку е да напишеш.Тежок беше, како да не се жалат..
Кај нас можеше со дигитрон х)Тежок беше, како да не се жалат..
Не даваа дигитрони, само шестар и ленир.
Чим 90% викаат дека е точно, а 10% викаат дека е лесен на кого ќе му веруваш ти?Шо беше тешко бе? Вие чекавте задачи ко за прво одделение, 2+3 колку е да напишеш.
И англиски е тешко ако у 9-10 години шо учиш јазик знаеш само името да си го кажеш.Чим 90% викаат дека е точно, а 10% викаат дека е лесен на кого ќе му веруваш ти?
Абе има разлика не зафркавај. Ако ти оди математика ти оди, талент си и толку. За таквите фала богу дека ќе биде боза јасно е тоа, јас зборувам за тие измеѓу шо се, шо се бореле цела година за 5ка или за 4ка, за таквите било тешко.И англиски е тешко ако у 9-10 години шо учиш јазик знаеш само името да си го кажеш.
КАКО ТАКА?????Кај нас можеше со дигитрон х)
Би требало да ти ги признаат, бидејќи они ги проверуват одговорите од црвениот лист, компјутерски. Јас едно утнав математика на тестот, а на црвениот лист заокружив друго.LEGE MN VAZNO HELPPPPP!!!!!!!!!!
na testot ne pisuvav odgovori tuku samo na ona crvenoto livce, i sega nema da mi gi priznaat???????????
a testatorot ni rece na site deka samo tie se pregleduvaat i deka nema vrska sto ke pisuvame na testot od tamu samo esejot se pregledva
lelel ako ne mi gi priznaat
Само тој листот се гледа, не ти ни гледаат што си пишувал во тетратката за тие со заокружувањеLEGE MN VAZNO HELPPPPP!!!!!!!!!!
na testot ne pisuvav odgovori tuku samo na ona crvenoto livce, i sega nema da mi gi priznaat???????????
a testatorot ni rece na site deka samo tie se pregleduvaat i deka nema vrska sto ke pisuvame na testot od tamu samo esejot se pregledva
lelel ako ne mi gi priznaat
Мене таа задача ми излезе 600,на заокружување беше,иначе да прашам некој како му излезе таа задачата со картите,ако во еден шпил има 52 карти и се излече една карта,колкава е веројатноста таа карта да не биде дама?А задачата со правоаголниот триаголник кај висината што ја дели хипотенузата на два дела плоштината излезе 600????На заокружување беше мислам....