Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој некоја книга каде што има објаснето за Паралелна Кинематика, и Роботи со ваквата кинематика? :)

Ало луге, помагајте , дали има некој материјал, или готова семинарска по предметот Применета роботика, на тема Прецизни роботи или микро роботи, или да знае каде мозе да се најде материјал и од кој книги. позззз

Ало луге, помагајте , дали има некој материјал, или готова семинарска по предметот Применета роботика, на тема Прецизни роботи или микро роботи, или да знае каде мозе да се најде материјал и од кој книги. позззз
Руски може?

--- надополнето ---

Знае некој некоја книга каде што има објаснето за Паралелна Кинематика, и Роботи со ваквата кинематика? :)
Руски сакаш?

Ако ми одговорите, да барам во архивата/

Пошо сум од Кочани нормално дека во Виница на машински би ми било полесно.
http://mf.ugd.edu.mk/
Прашањето ми е дали би имал шанси да конкурирам некаде со таа диплома,за разлика од диплома добиена во Скопје?
Што мислите за професори(очигледно дека поголем дел од нив се асистенти и демонстратори)?
Дека да се запишам Виница или Скопје?????????

backo ako nemas finansiski problemi,zapisi se skopje - imas poveke nasoki poveke izbor,poveke laboratorii i realno podobro studiranje.

backo ako nemas finansiski problemi,zapisi se skopje - imas poveke nasoki poveke izbor,poveke laboratorii i realno podobro studiranje.
Па најверојатно ке биде во Скопје.Планираме со другарот со кој седиме во иста клупа и двајцата на машински јас на моторни возила тој на индустриско инжинерство.
Шо би било подбро станче или студентски?

Студентски ако сакаш да го вкусиш студентскиот живот во неговата реална смисла. Јас сум во Гоцката, не е како дома верувај, но тоа е ем едно животно школо, ем едукација која ти ја подобрува иднината или барем би требало да ти подобри. Јас сум Енергетика и Екологија на Машински, и океј си. Не е енормно тешко, електрото ми е позезнато, оти имам доста колеги од електро кои што вриеле некоја година таму, па ајде на Машински. На било кој технички факултет има Математика, без неа ништо не бива на овие факултети. Но ве уверувам, не е толку тешко како што изгледа. Редовен труд, навремено завршување на обврските, слушање на предавањата и се ќе си положиш. :)

Здраво на сите :helou: јас сум студен на економски на департманот маркетинг. правам стручен труд на тема маркетинг и индустриски дизајн и маркетинг. но многу тешко ми оди наоѓањето на матријали. дали на вашиот факултет е отворен бибилиотеката и за студенти и од други факултети, и дали имате преорака за книги кои може да ми користат.
фала однапред :icon_bigg

Здраво на сите :helou: јас сум студен на економски на департманот маркетинг. правам стручен труд на тема маркетинг и индустриски дизајн и маркетинг. но многу тешко ми оди наоѓањето на матријали. дали на вашиот факултет е отворен бибилиотеката и за студенти и од други факултети, и дали имате преорака за книги кои може да ми користат.
фала однапред :icon_bigg
Кажи нешто поконкретно какви материјали ти требаат?
Јас сум на индустриски дизајн апсолвент.

се мислам дали да се пишам во овој од Охрид .. Свети Апостол Павле и во Скопје .. кој е подобар..

Некој љубезен да ми даде програмска Механизми (комбинација 2) И прва и втора или само прва :) Тенкју!

За сите идни колеги и колешки, конкурсот за упис во учебната 2011/2012 е излезен :)

http://www.mf.ukim.edu.mk/
Zdravo lugje i od mene...Napraviv accout na forumov zasho celo vreme citam i ne mi tekinja ja da si prasham toa sho me interesira...Vo vrska so Mashinski fakultet...Osven smerot Industrisko inzinjerstvo i menadzment dali ima nekoj pojak zenski smer...Slushnav deka na motorni vozila nemalo devojcinja?? :/ ....helpnete malce

Zdravo lugje i od mene...Napraviv accout na forumov zasho celo vreme citam i ne mi tekinja ja da si prasham toa sho me interesira...Vo vrska so Mashinski fakultet...Osven smerot Industrisko inzinjerstvo i menadzment dali ima nekoj pojak zenski smer...Slushnav deka na motorni vozila nemalo devojcinja?? :/ ....helpnete malce

на индрустриски дизајн (3год) има највеќе
па после индрустриско инженерство и менаџмент (4год) и
производна информатика (3год) така - така

на другите смерови има ептен малку женски скоро ич

:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom