PhantomerX
Несопирлив
- Член од
- 30 октомври 2008
- Мислења
- 623
- Поени од реакции
- 46
Знае некој некоја книга каде што има објаснето за Паралелна Кинематика, и Роботи со ваквата кинематика? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Руски може?Ало луге, помагајте , дали има некој материјал, или готова семинарска по предметот Применета роботика, на тема Прецизни роботи или микро роботи, или да знае каде мозе да се најде материјал и од кој книги. позззз
Руски сакаш?Знае некој некоја книга каде што има објаснето за Паралелна Кинематика, и Роботи со ваквата кинематика?![]()
Па најверојатно ке биде во Скопје.Планираме со другарот со кој седиме во иста клупа и двајцата на машински јас на моторни возила тој на индустриско инжинерство.backo ako nemas finansiski problemi,zapisi se skopje - imas poveke nasoki poveke izbor,poveke laboratorii i realno podobro studiranje.
Може може како не , само да е нешто во врска со темата зззззРуски може?
--- надополнето ---
Руски сакаш?
Ако ми одговорите, да барам во архивата/
Кажи нешто поконкретно какви материјали ти требаат?Здраво на сите :helou: јас сум студен на економски на департманот маркетинг. правам стручен труд на тема маркетинг и индустриски дизајн и маркетинг. но многу тешко ми оди наоѓањето на матријали. дали на вашиот факултет е отворен бибилиотеката и за студенти и од други факултети, и дали имате преорака за книги кои може да ми користат.
фала однапред :icon_bigg
Zdravo lugje i od mene...Napraviv accout na forumov zasho celo vreme citam i ne mi tekinja ja da si prasham toa sho me interesira...Vo vrska so Mashinski fakultet...Osven smerot Industrisko inzinjerstvo i menadzment dali ima nekoj pojak zenski smer...Slushnav deka na motorni vozila nemalo devojcinja?? :/ ....helpnete malceЗа сите идни колеги и колешки, конкурсот за упис во учебната 2011/2012 е излезен
http://www.mf.ukim.edu.mk/
Zdravo lugje i od mene...Napraviv accout na forumov zasho celo vreme citam i ne mi tekinja ja da si prasham toa sho me interesira...Vo vrska so Mashinski fakultet...Osven smerot Industrisko inzinjerstvo i menadzment dali ima nekoj pojak zenski smer...Slushnav deka na motorni vozila nemalo devojcinja?? :/ ....helpnete malce