- Член од
- 18 јули 2009
- Мислења
- 6.766
- Поени од реакции
- 6.556
Абе 7 години трпевме,кој стигне не дупеше а вие најдовте сега да кажувате за достоинство! Повторно дојде времето кога Вардар ке гази,нека пукнат душманите!
Логично можеби така требало да биде,али знаеш и сам дека све е во моќта и парите!Само да прашам нешто.
Зошто Вардар ќе го земе местото на Миравци,нели Вардар испадна директно а Скопје играше бараж? Значи Скопје би требало да биде во предност за местото на Миравци!
А знаеш што е најинтересно.Што нас к*р не боли што ти мислиш за Вардар.Од каде бе испаднавте толкави познавачи и експерти околу случувањата во Вардар.До вчера ве немаше на нашиот фан клуб и се преку ноќ оп тука ќе ни мрсите муда.Тоа што никогаш нема да признаете дека сте дупка од клуб моментално и дека со овие потези од минатото па се до денеска го уништивте името на Вардар,никој не ви е крив,па и никогаш нема да признаете дека тој маалски клуб Земун повеќе значи во Србија од Вардар во Македонија.
Не очекувам да признаете,сепак сами сте криви за овој Вардар денеска што е,кој ве ебе.
Прашајте кој е Земун во Србија,ќе ви кажат кој респект го има тој клуб во Србија,бидејќи се и свашта преживеал низ минатото,еве го уште постои.
Не ми се прајте ултра познавачи кој од кој,океј прајте се,не ми смета,ама сами себе се побивате од старт.
Да не ве цитирам сите што сте се ме цитирале,затоа тука ќе пишам се.
Прво,Македонија Ѓорче Петров не ја молеше Треска за да се фузираат,туку газдата на Треска дојде со предлог да се фузираат со нас бидејќи немаа пари да продолжат да се натпреваруваат.
Немаше да ми биде проблем и да играме во четврта лига,мање битно ми е тоа,најбитното ни беше клубот да не згасне,да продолжи да живее,ете тоа и се оствари.
Тоа со фузирањето дојде како кец на десетка.
Комита Ултрас од Хром очигледно не си се распрашал доволно добро кога веќе си бил во Земун и во Белград за да видиш какво мислење имаат за Земун останатите навивачки групи,затоа не ми тролај без врска и не се прави паметен те молам.
Како и да ја вртиме,убаво пиша Клинт,тука се работи за виша сила,па уште се прајте токмаци со сила,Миравци немал пари да плати котизација ?!?
Абе ајде ?!?
Ако немаше пари Миравци зар ќе го победеше Скопје,не можеше да му го пушти баражот,да лапне некое евро повеќе ??
Значи како и да ја вртиме целава работа,виша сила ради тука и нема бегање од тоа,а ако се деси тоа што мислам дека ќе се деси,ќе си ја имате мувата на капата за век и векова.
Ииии да,ве читам тука,Македонија Ѓорче Петров бил маалски клуб.
Ме заболе мене ташаков дали е маалски или градски клуб,дали има титули или нема,тоа ми е најмалку битно,важното е дека вечно ќе постои и нема да дозволиме ама баш никој да си игра играчки со него !!
Работите си доаѓаат на свое место полека полека,старите играчи се враќаат во старото јато каде што припаѓаат,па се гледаме во Втора лига за месец и пол,до тогаш,шпекулации на ниво колку ни душа сака.
Дупка сме во моментов, виде некој да го побие тоа?Тоа што никогаш нема да признаете дека сте дупка од клуб моментално и дека со овие потези од минатото па се до денеска го уништивте името на Вардар,никој не ви е крив,па и никогаш нема да признаете дека тој маалски клуб Земун повеќе значи во Србија од Вардар во Македонија.
Не очекувам да признаете,сепак сами сте криви за овој Вардар денеска што е,кој ве ебе.
Прашајте кој е Земун во Србија,ќе ви кажат кој респект го има тој клуб во Србија,бидејќи се и свашта преживеал низ минатото,еве го уште постои.
Не ми се прајте ултра познавачи кој од кој,океј прајте се,не ми смета,ама сами себе се побивате од старт.
Прво,Македонија Ѓорче Петров не ја молеше Треска за да се фузираат,туку газдата на Треска дојде со предлог да се фузираат со нас бидејќи немаа пари да продолжат да се натпреваруваат.
Немаше да ми биде проблем и да играме во четврта лига,мање битно ми е тоа,најбитното ни беше клубот да не згасне,да продолжи да живее,ете тоа и се оствари.
Комита Ултрас од Хром очигледно не си се распрашал доволно добро кога веќе си бил во Земун и во Белград за да видиш какво мислење имаат за Земун останатите навивачки групи,затоа не ми тролај без врска и не се прави паметен те молам.
Како и да ја вртиме,убаво пиша Клинт,тука се работи за виша сила,па уште се прајте токмаци со сила,Миравци немал пари да плати котизација ?!?
Абе ајде ?!?
Ако немаше пари Миравци зар ќе го победеше Скопје,не можеше да му го пушти баражот,да лапне некое евро повеќе ??
Значи како и да ја вртиме целава работа,виша сила ради тука и нема бегање од тоа,а ако се деси тоа што мислам дека ќе се деси,ќе си ја имате мувата на капата за век и векова.
Мали дај искулирај....Пишав поназад,јбг вие сте тука курвите,не ние
Eиии ме заеба,очигледно појака страна ти е пишување ебачки постови по форуми од трибина,ама ај те разбирам,на трибина идеш да бидеш виден само ко и повеќето од твојата група...Мали дај искулирај....
1)Да не беше Интернетот,немаше да знаеш кој клубови имаат навивачки групи и за КОГО НАВИВААТ:p
2)Солиш памет,на група КОЈА ГО СОЗДАЛО НАВИВАЧКОТО движење во Македонија
3)НАВИВАЧ и НАВИВАЧКА ГРУПА НЕ ДОЗВОЛУВА промена на името на својото КЛУБ
4)Кога соодносот на НАВИВАЊЕ,ќе ти биде поголем од твоите постови,и наместо прсти,да те боли грло,тогаш можеш да објаснуваш за НАВИВАЊЕТО
5)Каде беше твојот клуб,и група,да бојкотира против ФФМ,кога ФК Вардар поднесе таква иницијатива.......вадете пак кореографии спонзорирани од ФФМ,за РАСИЗМУС
По се изгледа треба да се направи Устав за Навивачи,па да видиш што значи зборот Навивач и поради која причина се добива!!!Eиии ме заеба,очигледно појака страна ти е пишување ебачки постови по форуми од трибина,ама ај те разбирам,на трибина идеш да бидеш виден само ко и повеќето од твојата група...
Ете ти лајк.
Земун како клуб единствено има респект меѓу некои од навивачите таму само затоа што има навивачка група која и во втора и трета лига е меѓу појаките во Србија.Тоа што никогаш нема да признаете дека сте дупка од клуб моментално и дека со овие потези од минатото па се до денеска го уништивте името на Вардар,никој не ви е крив,па и никогаш нема да признаете дека тој маалски клуб Земун повеќе значи во Србија од Вардар во Македонија.
Абе ајде ?!?
Ме заболе мене ташаков дали е маалски или градски клуб,дали има титули или нема,тоа ми е најмалку битно,важното е дека вечно ќе постои и нема да дозволиме ама баш никој да си игра играчки со него !!
Работите си доаѓаат на свое место полека полека,старите играчи се враќаат во старото јато каде што припаѓаат,па се гледаме во Втора лига за месец и пол,до тогаш,шпекулации на ниво колку ни душа сака.
Не зезај друже кој милион евра. Сите заедно шо се вика немаат толкав буџет.ако не сте знаеле металург работнички и шкендија имаат над милион евра годишен буџет и веќе формирани екипи така што ќе биде тешко со 80000 да се освои шампионска титула, а кога сме кај тренерот чим илчо можеше сељаците од ѓорче да ги направи шампиони , ќе може и Вардар