Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тиаго на мечот против Англија:

По потекло е пола Бразилец пола Шпанец. Токму таков му е и стилот на играта. Шпанско-бразилски. Исто како да гледам спој, мешавина од Чави/Иниеста и Роналдињо.

Идете во ГТЦ на приземје до таблото на ЈБТ да видите едно друго табло со интересни фаци за вас :)

260593_10150275729460469_351142070468_9519456_1628592_n.jpg

Пуји, коњот на Пујол :)))

Mazinho (father and agent Thiago):
"The future of Thiago is Barça, and there's nothing else to say.
"We're calm, we have a contract and we didn't talk with anyone, that's it. We're here and we want to triumph at Barça."
"Thiago has already shown what he can the games he played this season. Compatible with Cesc? You have to ask the club about that."

316914057.jpg

Жерард Шакири, упс Жерард Пике на млади години.:D

Малку офф(тема):)))
Кошаркарите на Барселона ја освоија титулата во Шпанија...
Оваа сезона двојна круна во кошарка(освоен беше и купот пред некој месец).....
Во ракомет шампиони на Шпанија и Европа...
Во фудбал познато:))))
Растураме на сите фронтови....
Да си шампион во иста сезона во сите 3 најјаки спорта во една спортска земја како Шпанија е голема работа...:D
Најјакото спортско друштво во светот-ДЕФИНИТИВНО!!!:cool:

мислам дека и Футсал освоија .... не ме фаќај за збор ,знам 0-1 водеа али ...

Цеск: Барса е најдобриот тим, доколку отидете таму титулите ви се гарантирани

Цеск исто така изјавил и дека неосвојувањето на титули е фрустрирачки. На овој ептен му се доаѓа, сигурно и нашиве се за донесување, се зависи од цената која ќе ја бара Арсенал. Ова лето ако не се договорат, Фабрегас ќе падне у депресија и најкасно во ноември ќе најави крај на кариерата и ќе се замонаши во некој манастир во Каталонија.
Договорот со Арсенал му е до 2014, а шансите за предвремено да побара да го раскине се 0,000000000001%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom