Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Цеск исто така изјавил и дека неосвојувањето на титули е фрустрирачки. На овој ептен му се доаѓа, сигурно и нашиве се за донесување, се зависи од цената која ќе ја бара Арсенал. Ова лето ако не се договорат, Фабрегас ќе падне у депресија и најкасно во ноември ќе најави крај на кариерата и ќе се замонаши во некој манастир во Каталонија.
Договорот со Арсенал му е до 2014, а шансите за предвремено да побара да го раскине се 0,000000000001%.

40 милиони и Фабре е наш . . .

Тиаго Силва не си оди од Милан,може комотно да го тргнете од листата.

Не пишав јас дека сигурно ќе дојде во Барса :)
Желбите се едно,реалноста е друго.
Но има простор за надеж,Ибра џабе ви го дадовме :)

Tiago Silva i Rossi izgleda ke dojdat vo Barca :).A sagata za Fabregas prodolzuva i ova leto no nema da dojde na Camp Nou.
Alexis Sanchez ima sansi da dojde ako nekoj drug ne dostavi podobra ponuda.

Тиаго силва го изјавил тоа за да добие покачување на платата(знам дека звучи бедно ама најверојатно е вистинито)линк

------------------ Rosi--------------------
----Vila--------------------------Mesi----
------ Iniesta ---------------Xavi--------
---------------- Buskets-----------------
Abidal---------------------------- Alves
-------------Silva-------Pike------------
-----------------Valdes------------------

Rezervi:
Pinto
Pujol
Adriano
Fontas
LB ( Xose Angel)
Fabregas
Keita
Maskerano
Tiago
Pedro
Afelaj
Bojan

out: Milito, maxvel, Jefren

Тиаго силва го изјавил тоа за да добие покачување на платата(знам дека звучи бедно ама најверојатно е вистинито)линк
Не знам зашто го изјавил тоа. Ама Тиаго е веројатно пикиран како замена за Пујол. Така што со оглед дека Ибра шо се вика без пари го зема Галијани, не би ме чудело Тиаго да дојде во Барса.

Ако не оваа година тогаш наредната. Барса не се брза. Пујол уште не најавил пензија.

Не знам зашто го изјавил тоа. Ама Тиаго е веројатно пикиран како замена за Пујол. Така што со оглед дека Ибра шо се вика без пари го зема Галијани, не би ме чудело Тиаго да дојде во Барса.

Ако не оваа година тогаш наредната. Барса не се брза. Пујол уште не најавил пензија.
Одма после таа вест демек Тиаго изјавил дека имал контакт со Барса излезе неговиот агент и рече дека медиумите ја испревртеле изјавата,Тиаго го продолжи договорот до 2016 и е среќен во Милан.
За Бонера ако сакате ке се договориме,Силва не го дирајте!

Цеск исто така изјавил и дека неосвојувањето на титули е фрустрирачки. На овој ептен му се доаѓа, сигурно и нашиве се за донесување, се зависи од цената која ќе ја бара Арсенал. Ова лето ако не се договорат, Фабрегас ќе падне у депресија и најкасно во ноември ќе најави крај на кариерата и ќе се замонаши во некој манастир во Каталонија.
Договорот со Арсенал му е до 2014, а шансите за предвремено да побара да го раскине се 0,000000000001%.

Иначе, до 2016 има договор.

Ја искрено не ни сакам да дојде у Барса затоа што не заслужува. Лани у Јануари прифати нов договор за 6 сезони, а уште во јуни почна да пизди дека сака во Барса.

И оваа година исто како лани. Сакам да си одам ама Венгер ми вика дека сигурно ќе освоиме титула ако останам. Ај ќе останам. Следниот јуни пак ќе биде исфрустриран затоа што не освоил титула.

Или ако освои некој посран куп со Арсенал. Ќе се радуваат ко да земале ЛШ пет пати по ред и Фабрегас ќе потпише доживотен договор со Арсенал, за после два месеца да му текне дека купот вреди помалку од трофејот што го искрши Серхио Рамос и пак ќе почне да пизди дека сака во Барса.
--- надополнето: Jun 15, 2011 6:14 PM ---
Одма после таа вест демек Тиаго изјавил дека имал контакт со Барса излезе неговиот агент и рече дека медиумите ја испревртеле изјавата,Тиаго го продолжи договорот до 2016 и е среќен во Милан.

Абе ти викам, пикиран е, а Барса не се брза. Кога тогаш, наш е.

Бонера.....го имате и Јепес,давајте Силва ваму :))))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom