- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.921
- Поени од реакции
- 73.330
Ама она пишала дека е ЖАНР реализам, а не на кој правец припаѓа...Чичко Горио е реализам бе деца, што учевте вие? Општествениот реализам е специјалност на Балзак.
Ама она пишала дека е ЖАНР реализам, а не на кој правец припаѓа...Чичко Горио е реализам бе деца, што учевте вие? Општествениот реализам е специјалност на Балзак.
Пуу си претерала....а пример ако имаме повеќе од наведените збора пример јас имам 560 нема да ми го земат за валиден :S?
јас како што знам, ќе го прегледаат до 500тиот збор а понатака ќе ти шкртнат како да нема ништо. Тоа значи дека ќе изгубиш бодови за немање на завршен дел.а пример ако имаме повеќе од наведените збора пример јас имам 560 нема да ми го земат за валиден :S?
Јас обратно, кај О Писменех пишав нарација а кај чичко Горио монолог хахаИмаше едно кај О Писменех и едно кај Чичко Горио 100%. Кај едното е монолог кај другото нарација. јас кај Горио пишав нарација, а кај О Писменех монолог
Трактат е тоа.O Писменех да не беше трактат ( или како и да се викаше ) ?
Во право си. Трактат е.O Писменех да не беше трактат ( или како и да се викаше ) ?
Гледајќи напред ја градиме иднината.....нешто во тој стил беше.На која тема ви беше есејот?
не ја знае и не замарајте веќе 10 пати прашувате по ред кој може да ја знае?decki da ne ja znae nekoj temata za esejot i pismoto za angliski za vo cetvrtok ? aj pls pisete