Ништо тогаш. Поентата беше официјалното име да биде Александар Македонски.Воин на коњ е официјалното име.Неофицијално сите знаеме за кого се работи.
Ги лажат грцине, за да не се палат многу. Важно ние си знаеме кој еЗошто “Воин на коњ“ по ѓаволите?
Едвај чекам да го викам Аце, трема имам, возбуда
Ние си знаеме, но ако не стои официјално напишано на постаментот или каде било, лоша работа. Ќе кажат сите што ќе дојдат „Па не е ова Александар Македонски, ова е само некој воин на коњ“.Ги лажат грцине, за да не се палат многу. Важно ние си знаеме кој е
Да имаш право, ама може само сега викаат дека е воин ама кога ќе средат се, ќе напишат Александар. Јас искрено се надевам дека ќе си пишува Александар.Ние си знаеме, но ако не стои официјално напишано на постаментот или каде било, лоша работа. Ќе кажат сите што ќе дојдат „Па не е ова Александар Македонски, ова е само некој воин на коњ“.
И јас се надевам.Да имаш право, ама може само сега викаат дека е воин ама кога ќе средат се, ќе напишат Александар. Јас искрено се надевам дека ќе си пишува Александар.
Ќе идеш со Цитро?Кога ќе биде официјалното „отварање“ на спомеников?
Ако пишува воин јас мислам еден протест да организирамеИспаѓа како да хејтаме и мора на се да мрчиме, но навистина, глупо е на грандиозен споменик, еден од најголемите во свет на лик од историја да стои 'воин'. Понижувачки е за Александар. Неговата големина не дозволува да пишува 'воин'.
Нема сигнал, намерно е сега тоа ... -.-Не работи више live cam-от над Сити Галери што беше? Сакав да видам до кај е...