Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
da da ... gi nema oblozuvanjata!! inaku AGUERO ne odi vo REAL ili bi trebalo da ne odi vo REAL ?? a kolku si ti gospodine siguren deka JUVE? moze da plati 35-40 milioni ???
znaci ili kaj nas ili vo krajna linija SITY ili CHELSI!!

Јуве нема пари аквилани да го плати а не пак агуеро да го купи :ROFLMAO:

Имаат праи за Аквилани али не даваат колку ние што бараме а и малце повеке му бараме одколку што вреде.

Добро......:coffee: Само реков дека имаме шанси не дека ќе иди

Инаку и за Даунинг ги запреле обложувањата!! :D
Дете тоа не треба да ми го објаснуваш за обложувањата и за други работи кој не може да ги знаете
--- надополнето: Jun 13, 2011 7:52 PM ---
хахаахахахахаха абе другар гледам не си во тек со трансфер пазарот на јувентус ,јуветнус го зема Пирло и не може во еден сосстав и двајцата да ги ставе .

hahaha! :D epa drugar!! vie veke dve leta po red !! zimate samo slobodni igraci ... i pls na pozajmica uste nesto! toa e realnost so koja bevme i nie do pred nekoj mesec soocani sea gledam sme nesto ponapred od vas!! a i nemate 40 milioni za eden napagac moras da se slozis so mene !
pozz i apsolutno ve sakam najveke vo italija!

^^
Ај доста ни го валкаш фан клубот со постови за Јуве, ме заболе колку пари имале.

Со оглед на позициите на клубовите, Агуеро ќе прифати да оди во Јуве, а не Ливерпул, во 2риот паралелен универзум од лево.

Извинете што се убацувам, но дали навистина мислите дека било кој клуб би го купил Агуеро откако тој во Јануари потпиша нов договор со Атлетико Мадрид до 2014?

Извинете што се убацувам, но дали навистина мислите дека било кој клуб би го купил Агуеро откако тој во Јануари потпиша нов договор со Атлетико Мадрид до 2014?

Да. Исто како што звучи невозможно тој да оди во Реал, ја лично не би се изненадил ако во видам таму.

Нов договор не се потпишува само со единствена цел за да се задржи играчот, туку и да му се покачи цената во Клаузулата!
Значи новиот договор не значи ништо за неговото евентуално напуштање на тимот!

Агуеро изјави дека ќе си оди, а штом играч го изјави тоа, дури и клубот му ја намалува цената (0д 45 на 35 за Кун)....
Иначе според мене ќе земиме крило (даунинг или мата, двајцата не, пошо се двајцата леваци и скоро неписмени за со десна) АДам, бек лев (енрике ваљда) и Агуеро.

Се на се околу 50 до 60 милионки. Ете и некој млад да се прилкучит, Викем и уш незнам кој...

Агуеро изјави дека ќе си оди, а штом играч го изјави тоа, дури и клубот му ја намалува цената (0д 45 на 35 за Кун)....
Иначе според мене ќе земиме крило (даунинг или мата, двајцата не, пошо се двајцата леваци и скоро неписмени за со десна) АДам, бек лев (енрике ваљда) и Агуеро.

Се на се околу 50 до 60 милионки. Ете и некој млад да се прилкучит, Викем и уш незнам кој...

Без Агуеро, можеби. Со него ќе идеме накај 90 :)

денес се појави Edinson Cavani на skybet и само ние сме со коефициент да го донесеме дечкото :) а иначе го вратија и Адам за кладење, така да ќе биде интересно !

Aгуеро 37, Адам 9, Даунинг 20, Енрике 10 = 78 милиони... Овие да ги зејме, одприлика толку ќе не кошта.

Абе баталете ги Скајбет. Адам е наш 100%, а Кавани нема да го зејме 100%.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom