С
сашенко
Гостин
Ај кажи ја па ке ти кажам дали да учиш или неМене ми ја кажаа темата за слободниот есеј ама незнам колку се веродостојни информациите и дали да се подготвам на таа тема.
Ај кажи ја па ке ти кажам дали да учиш или неМене ми ја кажаа темата за слободниот есеј ама незнам колку се веродостојни информациите и дали да се подготвам на таа тема.
Зависи колку голем прсти имаш.За есејот кога главниот дел го делиме на три дали секој дел е два прста навнатре?
лелее де кажи ми јаа .. ако е поопшта тема веројатноста да падне е поголема.Мене ми ја кажаа темата за слободниот есеј ама незнам колку се веродостојни информациите и дали да се подготвам на таа тема.
Дај бе кажи ја не биди таковлелее де кажи ми јаа .. ако е поопшта тема веројатноста да падне е поголема.
леле а од коа рака информација ти е.. Јас за реализам разбрав дека темата ке биде психолошко опишување е сега незнам на кој ил Горио или Расколњиков„Гледајќи напред ја градиме иднината“
Ќе можеш да си одбереш дали од делата од реализам или есеј на слободна тема. тоа е насловот на слободната тема а информацијата како што реков незнам колку е веродостојна. Митатите години насовот се дозна или не ?леле а од коа рака информација ти е.. Јас за реализам разбрав дека темата ке биде психолошко опишување е сега незнам на кој ил Горио или Расколњиков
a oва од професор информација или..Se zaclenav na forumov posebno za temava matura.. jas razbrav deka mozebi temata ke bide ZIVOTOT NA LUGJETO VO SOVREMENIOT SVETSKI POREDOK
Да ја читаше темата редовно, ќе знаеше, 100 пати е прашано, 120 пати одговорено.ќе може да се бира тема од реализам или која ќе ти ја дадат тие?
добро де не скокај одмаДа ја читаше темата редовно, ќе знаеше, 100 пати е прашано, 120 пати одговорено.
На темата, ДА!