- Член од
- 25 ноември 2007
- Мислења
- 464
- Поени од реакции
- 19
Во 5 за 12 тешко да запамтиш нешто.Добро учите вие нешто или само дремете на кајгана и прашувате што ке има а што ке нема?
Во 5 за 12 тешко да запамтиш нешто.Добро учите вие нешто или само дремете на кајгана и прашувате што ке има а што ке нема?
Шо збориш бе па уште нема 8Во 5 за 12 тешко да запамтиш нешто.
паралелно не е лесно бе брат! мора да се прашаДобро учите вие нешто или само дремете на кајгана и прашувате што ке има а што ке нема?
За 50 евра ги кажваш?Јас ги имам ама не ти ги кажвам.
Каде се одвиваПод тоа "локализација" се подразбира на кое место е напишано делото, или каде се одвива дејството во делото?
Нит учам, нит прашувам. Ич не ми чује.Добро учите вие нешто или само дремете на кајгана и прашувате што ке има а што ке нема?
Добро си кажал. Ова е за сите на кои не им се пишува/ги мрзи, а сакаат да наведат причина зошто не напишале есеја есеј не сум пишувал ке ја чувам кретивноста за утре хаха
Нема врска.Никогаш во животот се немам дома спремано за писмена и такви работи.Читам ако ми требаат некои податоци ама и тоа ретко го правам.Кога ке седнам таму во моментот се исклучувам од средината и ми доаѓаат зборовите сами.Најслаба оценка у средно школо на писмена без разлика дали Англиски или Македонски ми била 4ка..Добро си кажал. Ова е за сите на кои не им се пишува/ги мрзи, а сакаат да наведат причина зошто не напишале есеј
Можеби имам вишок на креативностДобро си кажал. Ова е за сите на кои не им се пишува/ги мрзи, а сакаат да наведат причина зошто не напишале есеј