Ракометната репрезентација на Македонија (мажи)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Во Хрватска прва фаза во Вараждин имаше 1000 додека втора фаза во задар имаше околу 2000 навивачи. Сега би имало и дупло повеќе ама ќе има три утакмици во прва фаза за разлика во Хрватска кога беа пет.
Брате во Задар сигурно имаше околу 5 000..имаш клипови видиси.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.015
Поени од реакции
5.680
Србија сигурно ќе игра во Белград... Ако не се паднеме со Србија во група сигурно може да средат Македонија да игра во најблискиот град, макар да не ми менува многу, би било убаво да играме и во Белград. :)

Бев во Задар, мислам дека не имаше некаде околу 3.000.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.986
Поени од реакции
16.425
Oфицијално:Нека ни е честито пласманот на ЕП во Србија, а за таму не е работата да има навивачи, туку и добро склопена репрезентација.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Точно е, салата ќе биде со капацитет од 4100 гледачи. Моменталниот капацитет на Чаир од 6000 е поради тоа што нема столчиња.
Значи ако се паднеме овде, пуна сала со Македонци, као дома да сме!

Инаку мислам дека ќе направат некои „заврзлами“ со ждрепката. Пример прво ќе се влечат групите па после ќе одредат која група у кој град ќе игра...

Па така ако не се паднеме со Србија ќе не стават у Ниш. :)

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Инаку да најверојатно ќе биде смален капацитетот на Чаир...и најверојатно ќе биде околу 4,5 000.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Србија сигурно ќе игра во Белград... Ако не се паднеме со Србија во група сигурно може да средат Македонија да игра во најблискиот град, макар да не ми менува многу, би било убаво да играме и во Белград. :)

Бев во Задар, мислам дека не имаше некаде околу 3.000.
Не мора да се падниме со Србија за да играме таму, две сали ќе има во Белград со 20.000 и со 8.000 гледачи и втората не е лоша.:)

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Бев јас во Хрватска знам добро колку имаше како и да е сега во Србија цела сала би била полна. Само не треба да се заборави ако случајно паднеме во група со Србија ќе играме во Белград и ќе врие навивачи Срби исто е и со Хрватска такашто бројот на навивачите ќе зависи и со кого би играле.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Што поголема сала тоа боље.Па и Белград да е ипак и таму има доста наши плус се надевам голем ќе е интересот за идење натака.Плус па уште и барате што поблиску.Кај уште во Србија се игра првенствово па уште и се лакомите за 50км.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Не мора да се падниме со Србија за да играме таму, две сали ќе има во Белград со 20.000 и со 8.000 гледачи и втората не е лоша.:)
Србија бате ќе игра во Пионир,БеоАрена ќе биде ангажирана само за завршните натпревари.4 групи 4 сали.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Oфицијално:Нека ни е честито пласманот на ЕП во Србија, а за таму не е работата да има навивачи, туку и добро склопена репрезентација.
Со оглед на тоа што оваа генерација која игра долго време заедно и се знае добро ова би било врвот на нашите можности. Не треба да се заборави и на пензионирањето на Кире по Евроспкото такада овој состав е најдобриот и најискусниот во историјата на Македонија.

Член од
27 август 2009
Мислења
899
Поени од реакции
158
Квалитет имаме,поддршка ќе имаат сигурно огромна(момците пред своја публика играат 3 пати подобро отколку на гости)али треба уште неколку коцки да се спојат за да имаме успех..прво да се размисли дали да се оди со овој селектор,второ да им се овозможат перфектни услови и подготовки..не како до сеа кире пред секоја важна утакмица да излага на прес и да кажува како фалат тренерки,дресови,доктори...така да мислам ако се склопат овие "коцки" Maкедонија може да биде најголемо изненадување на турнирот:)

Kajgana Shop

На врв Bottom