Препораки за игри

Д Малиот

Нинџа лепотан!
Член од
25 јануари 2009
Мислења
296
Поени од реакции
43
Age Of Empires, Grand Ages Rome, Zeus-Master of Olympus

Ајде ако може да ми препорачате некоја добра спортска игра за следнава конфигурација:
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU @ 2,8 GHz, 1.5G RAM, NVIDIA GeForce 6200.

Исто така може и некоја акциона/авантуристичка игра, MMORPG или FPS.
Многу ти се тапа графичката и процесорот друже, така да поновиве игри тешко дека ќе ти ги фати.
Пробај:

Pro Evolution Soccer 6, Call of Duty United Offensive, Call of Duty 2, Medal of Honor Paciffic Assault, Hitman 2, Serious Sam, Quake 3, Doom 3, HALO:Combat Evolved.....
PES2009 може али на LOW....

Иначе ги иам изиграно сите стратегиички од погоре...Нема нешто поново али у тој стил да биде ?

Член од
17 март 2007
Мислења
12
Поени од реакции
3

Излезе на торренти една чудна интересна пуцачка аркадна игра нешто за трошење време со пријателите. Се работи за игра во која имате улога на некој капетан кој требало да биде осуден на смрт но кралот го пуштил и му наредил да и се придружи на колонизацијата на Марс. Но во моментот кога ќе стигне на Марс го чека големо изненадување..................................................

H

-HRO

Гостин
PES2009 може али на LOW....

Иначе ги иам изиграно сите стратегиички од погоре...Нема нешто поново али у тој стил да биде ?
Empire: Total War, Age of Mythology,
Тие стратегии ми текнуваат сеа за сеа. Види ако сакаш некоја да симнеш, провери Gameplay на YouTube и види дали ти се допаѓа. :)

Daniel.

Juventino per sempre
Член од
18 август 2009
Мислења
620
Поени од реакции
356
Age Of Empires, Grand Ages Rome, Zeus-Master of Olympus

Многу ти се тапа графичката и процесорот друже, така да поновиве игри тешко дека ќе ти ги фати.
Пробај:

Pro Evolution Soccer 6, Call of Duty United Offensive, Call of Duty 2, Medal of Honor Paciffic Assault, Hitman 2, Serious Sam, Quake 3, Doom 3, HALO:Combat Evolved.....
Знам дека е, ама тоа е... Имам играно неколку од овие, а другите ќе ги поразгледам, па ќе видам.

@Raul: Ја имам играно неа, некоја друга барам :)

@Kosarkariste: И за стратегија, ти ја препорачувам Age of Mythology, ја имам свртено 5-6 пати и уште ми е интересна, добра игра, земај ја и уживај.

Ако има некој друг предлог за игра, слободно кажете, планирам да симнам повеќе, пошто имам слободно место, а и време, така да.... ;)

H

-HRO

Гостин
Знам дека е, ама тоа е... Имам играно неколку од овие, а другите ќе ги поразгледам, па ќе видам.

@Raul: Ја имам играно неа, некоја друга барам :)

@Kosarkariste: И за стратегија, ти ја препорачувам Age of Mythology, ја имам свртено 5-6 пати и уште ми е интересна, добра игра, земај ја и уживај.

Ако има некој друг предлог за игра, слободно кажете, планирам да симнам повеќе, пошто имам слободно место, а и време, така да.... ;)
Пробај и Max Payne 2, Delta Force, The Punisher....игри што не бараат јако PC.
Ако сакаш тркачки игри пробај Need For Speed Underground 2 и Richard Burn's Rally.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Duke Nukem....

... преку деценија ја чекавме и испадна ......

Срање, срање ... невидено....
... да бар никогаш не излезеше...

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
Duke Nukem....

За сите игри е скоро така..и за крајсис 2 се курчеа се курчеа..и што? сите се разочараа дека видоа дека е уствари КОНЗОЛА..џабе курчење само ..

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Duke Nukem....

Одамна не сум исклучил игра уште во ДЕМОТО.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

Излезе на торренти една чудна интересна пуцачка аркадна игра нешто за трошење време со пријателите. Се работи за игра во која имате улога на некој капетан кој требало да биде осуден на смрт но кралот го пуштил и му наредил да и се придружи на колонизацијата на Марс. Но во моментот кога ќе стигне на Марс го чека големо изненадување..................................................

ова по сликиве ме потсеќа на онаа играна шо ја играше пола македонија пред едно 4 години. мислам се викаше конкуер така?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.487
Поени од реакции
10.232
Дајте кажете некоја ептен добра игра која може да ја поддржи слаба графичка ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom