Фан Клуб: Интер

Коефициентот за Снајдер во Челзи паднал на 1.60.
Она што беше убава најава за трансфер лето полека се претвора во кошмар...

:place: Утре му е роденден! :D

Не се нервирај, барем Мунтари ќе остане ако ништо друго.

Брат треба да се дебили ако го дадат Снајдер .... од причина ШТО

Нема да извадат над 35 милиона за него (пошо се дебили)

И

Шо која и замена да ја земеме за него (Пасторе/Гансо/Кака) ке не чини СКОРО исто ако не и ПОВЕЌЕ ...

Е сеа ако му се остави на Кутињо да игра прва постава нон стоп - FINE by ME :)

Самоубиство е Весли да се продаде, он е играч кој има пред себе уште 5 сезони да ги игра на врвно ниво. Ако го дадат се најголеми кретени, куртони, идиоти, морони итн итн... Ако треба некој да лета тоа е Маикон, незинтересиран е плус и старее веќе така да нека вадат пари од него, а не од Весли.

Ако го продадеме, ќе го продадеме зашто сам ќе сака да си оди. Ако сам сака да си оди, неможеме со сила да го држиме.

Коефициентот за Снајдер во Челзи паднал на 1.60.
Она што беше убава најава за трансфер лето полека се претвора во кошмар...

Од лани не држи кошмарот.
Додуша шампионски тим не се менува, оваа година купот го земавме, изгледа по таа девиза се води Морати:cool:

Од лани не држи кошмарот.
Додуша шампионски тим не се менува, оваа година купот го земавме, изгледа по таа девиза се води Морати:cool:
И понатаму сме шампиони, нели повеќе титули освоивме од Милан :D

Ако го продадеме, ќе го продадеме зашто сам ќе сака да си оди. Ако сам сака да си оди, неможеме со сила да го држиме.
Тоа стои и сум рекол, за секој играч кој сака да си оди, подобро тоа отколку да не дава максимум на терен.
Мене ме плашат нашиве слепци, дали ќе најдат замена или ќе се избламираат со некој.

За Паласио сме заинтересирани луѓе... човекот е брз и има нецентрализирана плетенка на тилот. По тие две работи е познат. До таму ли дојде...?

Тоа стои и сум рекол, за секој играч кој сака да си оди, подобро тоа отколку да не дава максимум на терен.
Мене ме плашат нашиве слепци, дали ќе најдат замена или ќе се избламираат со некој.

За Паласио сме заинтересирани луѓе... човекот е брз и има нецентрализирана плетенка на тилот. По тие две работи е познат. До таму ли дојде...?

Дај немој вака реален да си, пишувај нешто оптимистичко. Ако можеш! :giggle:

Дај немој вака реален да си, пишувај нешто оптимистичко. Ако можеш! :giggle:
Денес читав дека размислуваме за трампа Пандев-Паласио, дека коеф за Снајдер во Челзи е 1.60, дека Кака нема никаква намера да дојде во Интер и дека Санчез побарал од репрезентацијата на Чиле да го пуштат да тркне до Барселона заради потпишување договор.

Оптимист сум дека утре ќе има поубави вести од овие и дека новата епизода на GoT ќе биде многу јака, што нема врска со темава ама ме прави да се чувствувам убаво кога ќе помислам на серијата.

Кулирајте бе,ја пробувам да не се замарам со шпекулацииве бидејки 90 посто се лажни!

Кулирајте бе,ја пробувам да не се замарам со шпекулацииве бидејки 90 посто се лажни!

Исто како за наводното проширување на лигата кое што го трубеше два месеца унапред.:cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom