Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи, признавате антивласт протест?
Како што кажа, ти за тоа протестираш. Некои тука протестираат за распуштање на алфите, други за тигрите, трети против Јанкулоска, четврти од не знам што...
И пак вртење во круг, и пак јас немам основа, а пак и пак, самите сте контрадикторни.
Не туку се дувај на форум, ме заболе за што протестираш ти. Прашањето беше, колективно, за што протестирате вие? Ако под вие подразбирате дека секој сам за своја кауза си протестира.... Ниту ќе добиете нешто, ни бутур. Кога некој протестира/штрајкува има одредени барања кои сака да се испочитуваат за да престане да протестира/штрајкува. Ако е твоето барање реформи во полиција, на друг распуштање на алфи, на трет оставка на Јанкулоска.... ај погоди, што ќе се случи на крајот.
Не сум јас крива што не сте организирани како треба и немате заедничка кауза сите.
Нели ви се смачи бе да мрсите муда 113 страни една иста работа во круг?!
По 86 пати се повторивте сите!
Очекувано. Џабе апелираат организаторите, партиските војничиња секогаш ќе бидат таму. А и овие сител па до кај стигнаа маичка имал на ВМРО, а овој од тигрите бил од СДСМ, курци палци. Све отишло у ПМ.
Антивласт протест е суштината на протест! Кажи ми еден пример во светот каде опресираниот протестира против опресираниот, работникот против работникот, сиромашниот против сиромашниот, студент против студент. Сите протестираат против АВТОРИТЕТ=Власт.Јас сум на страна на правдата.
Правдата е казна за убиецот и сличните како него.
Правдата не е колнење на се што е на власт.
Јас реков, ако сакате не поддршка од мене како индивидуа, та која сум јас една, туку од маса на граѓани кои се плашат дека нивното присуство ќе биде изиграно и искористено за антивласт политика, потребна е јасно утврдена цел. И секако, ако сакаме резултати.
Почекајте, и продолжете вака, па ќе видиме што ќе се случи.
Ќе го осудат тигарот, ќе отпуштат 2-3, ниту алфи ќе се распуштат, ни реформи ќе има.
За да добиеш нешто, треба да најдеш и начин како да го побараш.
Вака од страна, целата работа изгледа
1. Платена од опозиција
2. Несериозно
Не се занимавај толку со мене, и што мислам јас.
Занимавај се зошто не се сите излезени на протест а треба да бидат. Мислиш дека го оправдуваат убиството? Не, туку не оправдуваат да протестираат, а да не знаат која е границата на протестот.
--- надополнето: Jun 8, 2011 6:36 PM ---
Значи, признавате антивласт протест?
Oставката е само едно од барањата, оставката тука се подразбира поради начинот на кое министерството за внатрешни работи се однесуваше, затоа жити све не тролај со вакви малоумни постови се со цел да најдеш оправдување за моменталната гарнитура која е на власт, жити све не ми начнувај вакви тематики се со цел да испровоцираш дискусија во која сакал некој или не ќе преовладува политика.Да, затоа има еден што се шета со транспарент ,,оставка,,.
Иво во 15 часот истиот ден, или 16, не ме фаќај за збор излезе со изјавата дека немал никакви сознанија за да подоцна истото тоа министерство потврди дека починало дете во Неделата вечер но и потврдија дека на телото немало никакви знаци за насилство.Директорот Алексеј Дума потврди дека додека траела обдукцијата, во понеделникот, од 10.30 до 12.30 часот, присутни биле и претставници од МВР.
Во 13 часот тие усмено биле известени дека момчето починало од крварење во мозокот, поради удари во главата. Портпаролот на МВР, во понеделникот, неколку часа по известувањето од Судска медицина, еве што изјави:
„Таков настан воопшто не е пријавен во МВР и доколку имате било какви сознанија и информации ви стоиме на располагање за да го пријавите настанот“, изјави Иво Котевски. (06.06.2011)
Хехе затоа ли ти стои неговото знаме на аватар?samo stalin pravel masakri i gi prikrival
Хм... Хм хм хм. Јас стварно не знам како да почнам со тебе. Значи, синоќа се избацуваш во темава, тотално неинформирана за случајов. Те цитираат неколкунаесет луѓе, и наместо да одебеш од тука, ти загазуваш во гомна сè повеќе и повеќе, со секој влегуваш во дискусија, и ставаш лајкчиња на секој пост во кој нема да биде спомнато твоето куче. И немој да ми реплицираш нешто во стил како на заратустра, пошто е лејм да си мислиш дека си ни опсесија или нешто.Значи, признавате антивласт протест?
Премногу гледаш Сител, дете.....