Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам на пример со било каква. Картичка, де.Мислиш на пр. со кредитна?
Мислам на пример со било каква. Картичка, де.
Малку оф топик, ама морам да прашам во случај да знае некој. Немам поим дали сум ја изгубила картичката или некој ми ја украл, битно ја блокирав и ме интересира колку долго време трае реиздавање на нова картичка и колкави се трошоците во Уни Банка по ова прашање?
Мене за месец дена ми пратија порака да си ја земам новата, утре ќе ја земам па ќе пишам тука ако ми наплатат нешто.
за мене истотаказа мене лично, Шпаркасе!![]()
Некако многу ми се гледа еден месец. Колку што ме информирале максимум е една недела...Мене за месец дена ми пратија порака да си ја земам новата, утре ќе ја земам па ќе пишам тука ако ми наплатат нешто.
Епа не ќе да е дека секако може. Во Стопанска не може, за жал. Од стопанска имам и требаше да платам 800 евра и не можеше.Секако дека може, многу е едноставно. Другар пред некое време си купи саат, ќе стигне кај другар од Холандија и он ќе му го донесе во Ск.
Епа не ќе да е дека секако може. Во Стопанска не може, за жал. Од стопанска имам и требаше да платам 800 евра и не можеше.
Кажи од која банка била картичката, каква картичка, со посебна ли дозвола за плаќање по интернет...итн