kIRe9
OK. u'r right
- Член од
- 4 март 2009
- Мислења
- 1.419
- Поени од реакции
- 73
не ми се верува дека има пациенти на форумов шо полемизираат ДАЛИ ТРЕБА ИЛИ НЕ ТРЕБА НЕКОЈ ДА ЈАДЕ ЌУТЕК ОД ЏАНДАРИ, уште помалце ми се верува дека некој збори како и зашо и дали било оправдано да го утепаат... идете вие утепајте се бе бабици едни, цел живот ли ке ве(не) угнетуваат момците на позиција? дур не се крене глас, сите ке не газат... па вие пак идете вејте знамиња за на геј парада на вакви протести.. морони и нишо поише, кој и да е не заслужува ова да се деси, посебно не на 22-3 ГОДИШНО МОМЧЕ кое (карикирам) не згазило на мравка... а ние мн добро знаеме у каква држава и општество живееме-КАЈ ИМА СИЛА НЕМА ПРАВДИНА!!! а ние мн добро знаеме како може да вратиме-со сила Нит сум за бутање влада, мрзам шо некои сакаат да земат поени(политички партии) од овие случки, овде сме сите како еднакви граѓани, како ЛУЃЕ ПРЕД СЕ!!! младо момче е мртво-само зашо некој бивши затвореник добил напад на тестостерон па му се тепало деца упола негова тежина, се силел со пиштоли цел живот и мисли господ за муда го фатил.. море за такви кримоси само бесилка и нишо више.. нормалното опшстество е далеку поразлично од ова во кое ние живееме GET THE PICTURE???