Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да најдам ? Заборавив што ќе барам :)

Појма немам кај да прашам за ова. Утре треба да се сликам за пасош. Е сега, пуштив мустаќи и по ќеф ми се :))) ама некој ми спомна дека морало бричен да одам таму.
Кажете кој е повеќе запознаен со ова, дали стварно мора да ги бричам?
Пожелно е.
Пошо пасошот трае 5 години = 5 години не смееш да ги избричиш мустаќите пошо ќе ти праат проблем на граница.

Сакам да прашам дали во Македонија некаде воопшто има и се продаваат списанија со теркови за кроење, и ако има како се викаат и каде ги има? :)

Сега јас барам помош..
uYJQ1j8IxFfaIyeWoBcFxCyCLdzDP8-Kp2whcNInGIqAYtZw4XInBuNRDanp4vDdtfe91sdysr-INWHKLobvmVxjKTNgoWGmL1gzeKmQqwKCdCHu_E9Qnc7lfPuv4Yqv7aOCs35ZWx2aTOvnMaMmFImQL8Uyk4Kn_xUK8AKQUNO3QrSskT6d1SA
каде можам во Скопје да најдам ваква вреќа за седење, по можност зелена. :)
Е тоа имаш во Lotus LoungeChair
ДОМИТАЛИА || бул. Климент Охридски 23 | Скопје
БЕЛА КАЗА || бул. 1ви Мај | Битола
СЛИМ-С || бул. Марксова 78 | Прилеп
www.exquisite.mk || www.ex.mk

images.jpg

Знае некој каде може да се најде вакво фустанче низ Скопјево?

да не знае некој каде ги има оние сините лепенки за регистарски таблици со знамето на ЕУ?

да не знае некој каде ги има оние сините лепенки за регистарски таблици со знамето на ЕУ?
Не смееш такви лепенки да нисиш на возило регистрирано во Македонија. Истите смеат да ги издаваат само од органите на земјите во ЕУ.

Не смееш такви лепенки да нисиш на возило регистрирано во Македонија. Истите смеат да ги издаваат само од органите на земјите во ЕУ.
многу коли имаат такви налепници... ме интересира од каде им се?

Сакам да прашам дали во Македонија некаде воопшто има и се продаваат списанија со теркови за кроење, и ако има како се викаат и каде ги има? :)
Burda...а ги има скоро во секоја трафика :)

"Каде можам да најдам човек кој ќе ми каже"...дали коа ќе идам да се сликам за пасош треба да носам уплатница или кога ќе го земам пасошот? :)

Уплатница носиш кога се сликаш. Првин уплаќаш, па после се фотографираш и чекаш после за да ти го дадат пасошот.

каде можам да најдам japanese rice wine vinegar (Јапонски оцет од ориз) и tea tree oil (Масло од чајно дрво)!??!
барав во веро и тинекс, немет. нема ни во каливита. некој да налетал или да знае кај да прашам?

Каде може да најдам Power Balance алки во Скопјево? Каде се продаваат и што цена се?

Имаше еден блог за јадење после искачање во Скопје, да не знае некој како се викаше?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom