Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Продавница за намештај од морска трева? Ми треба софа за на тераса и нешто слично во тој фазон.

Кај има вакви блузи у мк?
bearfuck.jpg

Не знам кај има, ама може да си напраиш мислам... не би требало да те кошта многу... плус си избираш материјал на маица, носиш слика у печатница и ти ја прават. Слушнав дека во Скопје можеш да печатиш и единечни мајци, инаку во Струмица последен пат пробавме да печатиме ни рекоа најмалку 20 маици можело...

Тоа вратило не е баш практично, и треба да копаш дупки у зидовите. Цимерот имаше такво... стабилно изгледаше, немаше никакви проблеми ама дупките уште стојат на зид. Инаку не знам во Скопје кај може да го најдеш, нити пак ова што сега ќе ти го покажам, а и јас барам такво исто. Види го клипот:
http://www.youtube.com/user/scooby1961#p/search/1/W_vw0P8EVwQ
ме мрзи да терам слика, али ако успееш да најдеш вакво пиши :D

Евтин хотел во Ниш, ама не некоја шупа ми треба само за спиење али и да е чист пред се. На гугл се некој со базени ми наоѓа скапи...

Низ Скопјево, кај може да се најдат Македонски реквизити(знаме,шал и дрес)?

Биографија на Џим Кери и Даниел Крег, али да е на Македонски а не на друг јазик па со гугл транслејт... Википедија нема ништо. :)

Каде можам да најдам рубикова коцка во Скопје ? :)

Евтин хотел во Ниш, ама не некоја шупа ми треба само за спиење али и да е чист пред се. На гугл се некој со базени ми наоѓа скапи...
До спортскиота сала одма лепенка имаш хотел. Ефтино е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom