Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^ Па и овој голманот, кој ефтини финти ги прави за пеналот, намерно се мести повеќе на едната страна да го примами :ROFLMAO: На такво поставување и Тричковски ќе погодеше :LOL:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сеа ќе треба да се шиша секоја недела да не биде брановиден во главата :D

Еве и кај Снајдер истото, ништо сложено, ама скапо :)))

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Rio Ferdinand on twitter :WayneRooney can't wait to see you in the mirror after training styling your locks with loads a products ala ronaldo! lol

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Гери Невил со дечките од Стретфорд Енд што се одговорни за декорите :)
--- надополнето: Jun 6, 2011 3:06 PM ---
SAF: "It was Liverpool's time in the 80s, it's our time now"

И еден холандски новинар збори како демек Снајдер сака трансфер во Јунајтед но платата би била пречка зошто веројатно би барал 175.000, ќе требало да се сложи на помалку. Не верувам во глупостиве ама еве ви го интервјуто на новинарот на аудио снимка.

http://www.talksport.co.uk/radio/sports-breakfast/blog/2011-06-06/van-der-kraan-sneijder-wants-move-manchester-united

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
А има нешто ново со Јанг ? Рече после натпреварот со Швајцарија ќе донел одлука :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Де Геа скршил прст во петокот на тренинг со репрезентацијата

--- надополнето: Jun 6, 2011 11:57 PM ---
The betting on Young to join Manchester United in the evening was 1/5 but now the betting stopped, as it seems that Young is set to complete his transfer in the next 48 hours.

Ај баш да видиме.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
Многу лош трансфер ми изгледа тој со Јанг, ептен преценет играч според мене, што не е за тим како Манчестер Јунајтед.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Многу лош трансфер ми изгледа тој со Јанг, ептен преценет играч според мене, што не е за тим како Манчестер Јунајтед.
Па и јас мислев првично така ама версатилен играч е, од кога дошол во АВ имал 55 асистенции, шутира добро слободни удари и од далечина...и јас сум малку скептик ама ми текнува и на коментарите за Валенсија што ги дававме :oops: и сега меѓу омилените ни е :)

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
На Ешли Јанг му е дозволено да си замине од клубот. Чекајте трансфер во наредните 48 часа. Трансфер ~ 20м фунти.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.792
Поени од реакции
11.377
Јанг има да гази, тоа е факт. Колку и да е арогантен, безобразен, себичен ти реков ми рече...сепак Алекс ќе го заузди и има да направи од него играчиште на векот! Знаејќи дека еден ден ќе мора да се опростиме од нани или пак валенсија, кои сепак после пикот на кариерата ќе си го фатат патот накај селската лалига(што е пример со сите јужно американци, шпанци, португалци и цигани), па така и овој трансфер ми се гледа многу реален, ама и успешен од друга страна. Ако дојде, ќе му посакам се најдобро и еден тон голови/асистенции па може и некој црвен, колку да не е монотоно.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.048
Поени од реакции
1.566
Shinji Kagawa од Дортмунд

"If I get a formal offer, I'll be strongly interested in listening to what they have to say," Kagawa told Nikkan Sports.
"The Premiership is one of the leagues I want to challenge,"
"If it is Man Utd, I'll be still more eager to go and try how much I can do there."

Јанг веќе се смета дека е наш играч.Некојси Patricio Rodriguez од Индепендиенте ќе играл во ПЛ следната сезона, Њукасл и Јунајтед пратиле понуди..Alexis Sanchez's Agents have been in talks with Man Utd & Barca. He stands a better chance to play more at #MUFC.To Those asking about Sneijder, atm Modric is first choice. Unless Sneijder is willing to take a pay cut,the deal COULD be on. #MUFC
Тоа е тоа е шпекулациите за денес :)

Kajgana Shop

На врв Bottom