Сакаш да кажеш дека би било добро да се прекриеше случајот?Власта и да сакала да го прикрие случајот тоа ќе го сторела затоа што опозицијата ќе сакала да го искористи во собирање евтини политички поени како што почна веќе А1 телевизија.Same shit
Зошто ова мене ми го кажуваш?Никој не се препуцава против ВМРО, туку поради тоа што власта сакаше да го изманипулира народот. Т.е. не сакаше власта туку полицијата која е целосно во рацете на власта (same shit)
Прво лажеа, зачи портпаролот ЛАЖЕШЕ дека немало траги на насилство иако во истовреме кога не лажеше, наводно тигарот/алфата се пријавил веќе во полиција. Провладините медиуми не кажаани А ни Б за тоа, а известуваат за најразни сообраќајки во кои има загинати, додека прикриваат настан кој се случил сред плоштадот на главниот град.
Не ти паѓа тужно коа на темава ќе прочиташ б.ц, сител, грујо, а1..Ова е еден од типовите на коментари на темава кои ќе ве однесат на повеќе дневен одмор од форумов.
Не се обидувајте да ги дознаете останатите. Ако продолжите со политика, ништо добро нема да ве снајде.
По грешка тебе сум те цитирал, сакав да цитирам некој што збореше доста со напади на владата и слично, али неможам точно да најдам кој бешеЗошто ова мене ми го кажуваш?
Ја се одјавувам ама отидов на протестСе одјавувам и јас од темава мислам дека се исцрпи дискусијата сега се понатака е врте во круг
Читајте, да не пишувам истото.Смирете ги хормоните и не ја терајте темава во погрешни насоки ... ќе ве напнам со банови ко што е напнат серверот во моментов после ќе се жалите!!!