Припадник на полицијата претепал момче до смрт! - ПРОТЕСТИ ПРОТИВ ПОЛИЦИСКАТА БРУТАЛНОСТ

Статус
Затворена за нови мислења.

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
како што се сеќавам ова не е прв случај некој да настрада од раце на алфиве, пред неколку години имаше случај исто така детето кое настрада беше од ѓорче, случајот беше следниот две момчиња(околу 16-17 години) биле божем легитимирани или што и да беше па едното го излупале на лице место а другото почнало да бега па наводно да не го фатат рипнало од мост обединети нации во вардар а на крај испадна дека момчето било претепано па мртво фрлено во вардар незнам што па после неколку дена се се заборави ќе побарам баш линк и ќе го пишам.

F

FuckYouAll

Гостин
Сега кај Јанко се јави еден дечко и кажа дека девојка му работела на штандот за Форнети, мислам и името и го кажа, не е ни битно, само ја потврди информацијата од очевидецот кој сакаше да остане анонимен, детево било тепано од некој покрупен тип, удрило со главата во клупа, претходно го бркале и тоа е тоа.
Јанко не го исклучи од емисија ?:ROFLMAO:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.981
Поени од реакции
45.295
Немозжам да сватам дека сето тоа се случувало недоалеку од бината на која збореше Груевски има нешто што не се кажува
Тоа '' недалеку '' ти е од Дом на Арм до Плоштад ( во период кога фрекфенцијата на народ е убер голема ) ?

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Се надевам дека брзо ќе добиеме одговори зошто оваа конфузна ситуација е на штета на сите и крева голема тензија. Резултатите од обдукцијата нема да лажат, тоа е сулудо да се помисли. Од исказите на сведокот се работи за убиство со cover-up, и ако е така ќе одговара тој што го извршил како и оние кои му помогнале. Расчистување и правна разврска мора да има, заради сите нас, зошто ова може да му се случи на секој.
Ќе се загубат во бирократските лавиринти...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Како за на Кале што се организираше така и ова ќе биде.... 7000-8000 атендингс на фејсбук 100-150 души присутни на настанот во живо. (n)
Па вајда нема да биде така Кале беше друга прикаска "мултиетничка" нели ти текнуе кај нас никој нема права само Македонците живеат во злато. Него да се вратам на муабетот ако не се задуши протестов мислам дека ќе има над 1000 луѓе.

M

.:makedonec:.

Гостин
Сега треба некој да му го дотера паметот да го претепа и да го прати во болница за да му дојде памет да види другпат дали ќе мава брутално. Сеа треба да скапе во затвор.
Тоа момче е јало ќотек за нешто , сигурно не е тепано за ништо ама па било што да направило не пак до толку да го усмрти пак овој можел да му удри 4-5 бокса и ќе му дојде паметот може и да го онесвести ама да не го убие (значи зборам скроз во краен случај поточно ако момчето го удрило џандарот или го зафркавало многу пошто сепак тие се елитни џандари и они од збор не сваќаат тие тепаат за пример кога дојдоа кај нас во Свети Николе пред 1 година влегоа во еден кафич и растур ги направија тоа мафијашите и чалмите ги испокршија од ќотек) ама сепак кога зборуваме за овој случај не му требала таа работа ако стварно го усмртил ај што ќе изгуби работа,па ќе лежи и затвор и фамилија ќе си запусти !:(

Altair

Шмеќер
Член од
30 јуни 2008
Мислења
306
Поени од реакции
192
добро дечкото нели има пријатели , родители , роднини ??? Никој ли го нема побарано , медиумите немаат ли исконтактирано ??
Или може уште не се знае идентитетот со сигурност ...

Z

zmej gorjanin

Гостин
Затоа што сме крајно исполитизирана држава и ова се случува во момент кога политиката е во центарот на вниманието, значи ден по избори. Моментот ќе се искористи за понатамошно политизирање, луѓе ќе бидат манипулирани, само едно ќе остане како факт, дека е загубен еден млад човечки живот и дека се случи голема трагедија.

Се надевам дека брзо ќе добиеме одговори зошто оваа конфузна ситуација е на штета на сите и крева голема тензија. Резултатите од обдукцијата нема да лажат, тоа е сулудо да се помисли. Од исказите на сведокот се работи за убиство со cover-up, и ако е така ќе одговара тој што го извршил како и оние кои му помогнале. Расчистување и правна разврска мора да има, заради сите нас, зошто ова може да му се случи на секој.
Се слагам целосно, па дури и да пробаат да лажираат или да забошотат нешто тука ќе бидат неговите родители и пријатели кои сигурно нема да ќутат а сигурен сум ќе имаат поддршка од цела јавност. Според мене сторителот треба да биде најстрого казнет и ќе треба да служи како пример. До сега имаше неколку вакви ситуации каде алфи тепаа во Процес и никој не беше казнет, потоа убиството во Охрид на српскиот турист каде исто така се претпоставуваше дека имало замешано алфи и пак никој нема осуден, има уште милион ситуации на тепани луѓе. Надлежните органи нема да имаат повеќе простор за бегање од одговорноста и ќе мораат да превземат нешто.

M

Гостин
Додека не се дигнат немири како во Грција кога исто така го убија тинејџерот ништо не правиме, колку и да не си крив, пред полиција си крив, поготово пред алфите.. :/
Амо тинејџер е овој 23 години направил и сигурно не е јадел ќотек за ништо јас сум сигурен !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.521
Поени од реакции
29.023
Се се се значи се сфаќам, ова не го сфаќам! Да тепам дете помало од мене сигурно барем 10 години со пендрак и со што се не, да го гледам безпомошно и да умира полека, а ја да го млатам до смрт треба да сум некое говедо, нечовечко суштество. Што сака нека ми згреши јас не сум никој и ништо за да одзимам нечиј живот. Нека се засрамат алфите што воопѓто постојат !!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Па вајда нема да биде така Кале беше друга прикаска "мултиетничка" нели ти текнуе кај нас никој нема права само Македонците живеат во злато. Него да се вратам на муабетот ако не се задуши протестов мислам дека ќе има над 1000 луѓе.
Не сакам да ви го расипувам духот, многу ми е мило што млади луѓе на форумов и надвор од него побараа одговори и се организираат за протест. Но факт е дека ваков протест е измислен за политичка пресметка и ќе биде злоупотребен, со тоа и помасовен. Не знам зошто се палите на бројки, подобро да има 200-300 луѓе ама да отидат со искрени мотиви и намери. Во таа смисла, вечерашниот протест е најдоброто и најдемократско што се случи. Се надевам дека ќе бидам демантиран.

M

Гостин
Лоша работа во секој случај човек било што да ти аправи да те попцуе или да те зафркава дури и па да ти удри ластик или шамар (а сигурно младиот дечко не го удрил алфата) не се тепа до толку бе многу е тоа посебно ако е бил по слабечок толку му фали али ајде нека му е лесна земјата :(

М

Мартин`

Гостин
Исто како и Алфиве се приватниве обезбедувања, со 8-мо оделение најголемите престапници станаа обезбедување!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom