Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.929
Да не знаеш, која е песнава?Џордан никогаш нема да биде надминат во кошарката.
бтњ музикава на клипов пара, браво.
Да не знаеш, која е песнава?Џордан никогаш нема да биде надминат во кошарката.
бтњ музикава на клипов пара, браво.
За жал не ми текнува.Да не знаеш, која е песнава?
Богами како изигра Вејд.... свака част!! Немој да го сереш лебот што го јадеш!Значи Бош како игра мекушки тоа е неверојатно. Јас мислам Бареа комотно може да го чува. Кое трио ебате, дуо е само, Вејд и ЛеБрон.
Побанална работа амин. Џордан е the g.o.a.t. и далеку е било кој играч. Ма каков Коби, ЛеБрон, им бега светлосни години.како може некој да се споредува со џордан?
Џордан во најдобрите денови го немам гледано, ама според статистика што ја гледав е усвет понапред од другиве.Побанална работа амин. Џордан е the g.o.a.t. и далеку е било кој играч. Ма каков Коби, ЛеБрон, им бега светлосни години.
Пуштија една петорка, ама ги скина и нив. Space Jamџабе муабетот со споредбите,ама не е лошо да се потсетиме на единствениот Мајкл Џордан......тешко дека некој може воопшто да го замени,освен ако не пуштат некој таков од вселената од каде беше дојден
па затоа што се преселија од флорида во тексас - 3 дена пауза им требаЗашо нема денес НБА нели пауза 2 дена беше??
кога ќе има у курац:!
Абе види, не е се до статистика. Ако статистички гледаш, Леброн е појак од Џордан. Ама ако дојди да се решава утакмица , знајме шо можи да напрај Леброн. Зато е Џордан најдобар на сите времиња. Чим требаше да се реши утакмица, само викаше „дајте ми ја мене топката“ и толку од муабетоЏордан во најдобрите денови го немам гледано, ама според статистика што ја гледав е усвет понапред од другиве.