NBA Сезона 2010/2011

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
како може некој да се споредува со џордан?

• Ми се допаѓа
Reactions: Mj

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
Значи Бош како игра мекушки тоа е неверојатно. Јас мислам Бареа комотно може да го чува. Кое трио ебате, дуо е само, Вејд и ЛеБрон.
Богами како изигра Вејд.... свака част!! Немој да го сереш лебот што го јадеш!

Mj

Маестро
Член од
25 јануари 2008
Мислења
754
Поени од реакции
212
како може некој да се споредува со џордан?
Побанална работа амин. Џордан е the g.o.a.t. и далеку е било кој играч. Ма каков Коби, ЛеБрон, им бега светлосни години.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Побанална работа амин. Џордан е the g.o.a.t. и далеку е било кој играч. Ма каков Коби, ЛеБрон, им бега светлосни години.
Џордан во најдобрите денови го немам гледано, ама според статистика што ја гледав е усвет понапред од другиве.

Н

'Никола'

Гостин
Мислам дека нема потреба да се дискутира за ова воопшто.

Го имаш еМ Џеј
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Другите најјаки еНбеаши низ времињата
.
.
.
.
Останатата кошарка низ светов
.
.
.
.
.
.
Маалските баскети
.
.
.
.
.
.
...
Јас :D

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
џабе муабетот со споредбите,ама не е лошо да се потсетиме на единствениот Мајкл Џордан......тешко дека некој може воопшто да го замени,освен ако не пуштат некој таков од вселената од каде беше дојден

Н

'Никола'

Гостин
џабе муабетот со споредбите,ама не е лошо да се потсетиме на единствениот Мајкл Џордан......тешко дека некој може воопшто да го замени,освен ако не пуштат некој таков од вселената од каде беше дојден
Пуштија една петорка, ама ги скина и нив. Space Jam :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Mj

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
Зашо нема денес НБА нели пауза 2 дена беше??
кога ќе има у курац:!

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Џордан во најдобрите денови го немам гледано, ама според статистика што ја гледав е усвет понапред од другиве.
Абе види, не е се до статистика. Ако статистички гледаш, Леброн е појак од Џордан. Ама ако дојди да се решава утакмица , знајме шо можи да напрај Леброн. Зато е Џордан најдобар на сите времиња. Чим требаше да се реши утакмица, само викаше „дајте ми ја мене топката“ и толку од муабето :D

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
значи немаме никој на форумов шо мисли коби е подобар од џордан ???
изненаден сум имаме напредок...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.111
Поени од реакции
46.054
Aли има такви што мислат дека Леброн ака WhatShouldIDo е, цитирам, '' најдобриот на сите времиња ''
Пишав на темата за Чикаго, секоја шанса Леброн да стигне бар приближно до нивото на Џордан е пропуштена со тоа што замина од Кливленд и дојде во тимот на Вејд. Он сеуште не го стигнал нивото во НБА на кое припаѓа Коби а не па она на Џордан, мислам хелоу, нула прстени има, треба ли воопшто да се дискутира на вакви тематики !? Малоумно е ...

Тие што не ја начекале ерата на Џордан имате документарци за него на Замунда, ви препорачувам да ги погледнете.

Kajgana Shop

На врв Bottom